Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
Postovani El Re , ja znam dosta crnogoraca koji su se pridruzili protestu u nedelju. Crnogoroca koje ne hrani dps, naprotiv, naziva ih izdajicama i pocetnicima.
Ne bih ni ja volio da mi cetnici revolucijom dodju na vlast.
Imas li neki predlog da mi crnogorci nesto ucinimo i ne dozvolimo ovo sto se moze desiti ALI ne kroz dps i njihove prljave akcije ?
Ja sam davno pisao da ako nezadovoljni crnogorci budu gledali i dozvoljavali vlast dps-u , nečinjeli nista da se vlast promijeni - onda ce to uraditi ovi sto su krenuli. Ja dps-u zelim isto sto i svaki demonstrant. Jesmo li lijeni i dozvolili da dps cuva ljushturu od drzave a u medjuvremenu je cijelu opljacka ? Jesmo.

Ako gledas da samo treba odbraniti himnu i zastavu onda se mozda prvi put ne slazem sa tobom.
Mislim da je vec kasno, cak mislim da svako kome je stalo do Crne Gore treba da zauzme mjesto u rusenju vlasti kako bi nakon toga imao pravo da brani sve ono sto Cg treba da bude - nezavisna , zapadno orjentisana drzava, clanica Nato.
Ma vala cu je branit od Mandica,jer bi on nas "satro" (Crnogorce) da moze.
Da je sad stari LSCG,da se krene sa Cetinja i Iz Niksica,jedino bi tako mogli izaci,ali izlaziti a mandic i knezevic ti na celu kolone,je suludo,zar ne?!