Ne zanosite se ratom.
Ne vidim ko bi normalan pucao na rođaka, brata...
Vjerujem da takvih nema toliko da bi mogli nešto pokrenut.
Sto imas od muzike Gando?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ne zanosite se ratom.
Ne vidim ko bi normalan pucao na rođaka, brata...
Vjerujem da takvih nema toliko da bi mogli nešto pokrenut.
Ili grafit na kontejnet u Baru "gotov je".
E da, i meni je drago što se El Re vratio.
Što se tiče protesta u subotu, ostavili su previše prostora i vremena za reakciju policije i sličnih službi, naravno, ne treba podcjenjivati tu ništa ali opet..
Nadam se i ja da će tužilaštvo ubrzo reagovati, i da će pojedinim huškačima skresati krila.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
1. lak1
2. Beethoven's cunt
3. MeDo_JE
4. elninjo
5. Gandalf_White
6. Albatros
Bralataram sa više vrsta oružja, spreman sam.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Gando, pici vani, trebace nam pare. Neka uskoci neki dobar snajperista umjesto tebe.
Slazem se.
Može se razgovor voditi "u rukavicama", ćutati i pričati o priraštaju opasnih afričkih pčela u Brazilu, a može se i otvoreno govoriti. Izbor je svakako na sagovornicima.
Ja ću samo podsjetiti da je u CG tokom WWII rata od 10 ljudi 9 stradalo od ruke sunarodnika, često komšija a nerijetko i prvih rođaka. Broj ljudi koji su stradali od ruke okupatora bio je u odnosu na ova stradanja - krajnje simboličan. Toliko o nama i našoj "gadljivosti" na međusobno sukobljavanje.
Zašto nije sukob izbio '99 recimo? Pa zato što je NATO već bio i u vazduhu i (sa izuzetkom Srbije) svuda oko nas. Rusije ne samo da nije bilo na Balkanu, već je upravo ruski premijer Černomirdin pozvao Miloševića da prestane sa uzaludnim otporom i pobrisavši rukom sto koji je bio pred njima rekao mu da će Srbija uskoro biti ravna kao ploča ne prekine li dalje borbene operacije bez oklijevanja.
Takođe, treba se prisjetiti da je te iste godine četnik s prezimenom Mojašević (i u uniformi 7. bataljona) iz čisto političkih motiva ubio nesretnog pripadnika Posebnih jedinica MUP-a Lekovića, a broj incidenata između naših jedinica i četničkih formacija bio je ogroman.
Dakle, do sukoba nije došlo što zbog po nas povoljnih okolnosti, što zbog sreće koja nas kao društvo nije napuštala, a ne zbog nedostatka volje da se sukob dogodi "sa onima drugima".
Ja sam se tih srpskih militanata nagledao '90-ih i savršeno dobro znam na šta su spremni. Oni samo traže vođu da ih povede u sve to. Svih ovih godina oni su bili najglasniji da srpske partije napušte skupštinu i ulicom smijene vlast.
Sada živimo vrijeme kada konačno postoji velika sila zainteresovana da sponzoriše takvu družinu. Sve ostalo razvijaće se samo od sebe i puki je tehnički detalj.
Last edited by El Re; 20-10-15 at 11:42.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
To sto opisujete NIJE gradjanski rat. Sukob naroda sa policijom, pa cak i oruzani, NIJE gradjanski rat. Kad gradjani jedne drzave zarate IZMEDJU SEBE, e tad mozemo pricati o gr. ratu. A to je NE-MO-GU-CE! Ja opet pitam, koji bi to tabori bili? Ko bi to i zarad kojih ideala prosipao krv rodjacima? Debilna prica..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Pa i četnici i partizani su prosipali jedni drugima krv. A nije da nisu bili rođaci...
Ne tvrdim da će se ponovit priča, samo reći za bilo šta da je nemoguće... Možda je nevjerovatno, ali nije nemoguće.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ništa mi jasno nije sad...
Ja bih se prijavio isto za borbu ali ne znam đe da stanem.
Moram ženu pitat što misli o ovome.
Totalno sam zbunjen.
This time next year we'll be millionaires
Đukanović i Vučić na Konferenciji "Efikasnost pristupanja EU i unapređenje regionalne konkuretnosti"
Konferencija će se održati 22. i 23. oktobra u Hotelu Splendid u Budvi, a naši ovogodišnji partneri su Savez ekonomista Srbije i Savez ekonomista Crne Gore.
Konferenciju će otvoriti predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović i predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.
"Konferencija predstavlja jedan od najznačajnijih regionalnih skupova kojem će prisustvovati preko 400 predstavnika vlada, poslovne zajedice i stručne javnosti sa prostora Balkana", ističu u PKCG.
Ja bih u ove ratne profitere to je najisplativije zanimanje u ratu,dok se budale ubijaju oko ideala i vjere oni se sa strane pune para i kad se sve završi bez obzira ko pobijedi postanu ugledni biznismeni,humanitaraci i vjernici.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Reče žena da stanem na Crnogorsku stranu.
Sad ne znam koja je Crnogorska ova koja sa Crnogorskim zastavama priprema rušenje vlasti u CG ili ova druga strana isto sa Crnogorskim zastavama koja pokušava da brani državu?
Čudni smo mi Crnogorci
Što me nađe majko mila na ovaj kišoviti dan moram o ratu mislit.
Ja ću stati na onu stranu koja ponudi bolju muziku...
Mi nijesmo rekli od koga branimo drzavu...
Uvijek u ratu imas i onu trecu opciju. Dvije se mlate a treca ulazi na slobodnu teritoriju kamionima i tovari, bijelu tehniku, keramiku, namjestaj, crijep sa krovova, utjesi mladu te joj je muz na granicu...
Oprosti sjetih se dobrih starih vremena u Dubrovniku![]()
One Ring to Rule them all...
Sad sam bio u Deltu redovi ogromni za slim fit farmerice.Bice rata.
Samo da nam internet ne utule, za ostalo ćemo lako!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks