To cemo tek da vidimo, ali bas treba zestoko da zaseru pa da daju gore rutere od Telekomovih ako pricamo o optici. Oni za ADSL su bili odlicni, ovi su katastrofa.
Kako radi taj internet Jakuza o odnosu na tcomov?
To cemo tek da vidimo, ali bas treba zestoko da zaseru pa da daju gore rutere od Telekomovih ako pricamo o optici. Oni za ADSL su bili odlicni, ovi su katastrofa.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ali proci ce dosta vremena dok ta ponuda Telemacha bude dostupna vecini stanovnistva,tako da ce i dalje dosta ljudi biti osudjeno da koristi usluge Telekoma.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Fali im domet, jedan zid i 5-6 metara dalje od njega na brzinu koju placas mozes da zaboravis, najbolje sto mozes je da izvuces je cetvrti dio od toga, a kroz dva zida i duplo vece odstojanje to su tek tantalove muke da dodjes do signala uopste. I to je kod svih koje znam da imaju optiku tako. Sto sam ja naravno rijesio pojacalom, ali dok je ADSL bio wireless je gazio, ovo sad je bas shit.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Problem je velika guzva u etru, nekad je bilo 1-2 wireless rutera sad ih je tona. Sto se tice ponude telemacha, dobra je je ali nedostupna, evo recimo u bloku 6 nema FTTH resenja
Zna li se sto se desava sa ovim novoubacenim kanalima jer je receno da ce do 21.oktobra biti u osnovnom paketu ?
Ulaze li u neki exyu paket od sjutra?
Who let the dogs out
Vi koji imate arena sport paket,da li mozete da ih gledate u HD a da nemate optiku, evo ja ne mogu a prije je neko pisao da moze?
Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Bez optike nema ni HDa...imao je testno arena1HD ne znam da li jos ima za sve korisnike...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Bilo prije sad nema bar kod nas na FTTB.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Dostupnost iste je??? Kancelarija direktora tog operatera i...?
Najveci broj korisnika telefonije, ADSL, optike i Extra TV-a ima Telekom! Zasto? Da nije zbog dostupnosti datih servisa?
Ako stvarno mislis kako je Telekomu "odzvonilo", varas se i to grdno!
No dobro, agent SBB-a normalno da ce bilo sta napisati samo da bi pokusao dezavuisati javnost, ali to radite neuspjesno! Brojke i statistika je NESUMNJIVO NA STRANI TELEKOMA!!!![]()
![]()
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Kakva paranoja, sve sami agenti SBBa na forum. Koliko li samo para na agente troši
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Prezla, sta ces ako Tcom (ipak) bude SjeBBan ?
Otkad sam otkazao Extratv dobio sam par kvadrata prostora u kucu.Nemam vise problem sa skamalerijom i kablovima od kojih sam ludio.
ovdje niko nema 7 godina pa da nezna zasto telekom ima najvecu dostupnost. zato sto smo 70ih godina imali razvucene kablove za telefone, i na iste te kablove je vecina danas extra tv i internet. sta je uradio telekom madjarski, vrlo malo. okolina podgorice moze i dalje samo da sanja optiku, da im nije total tv nebi znali kako je to gledati u HD formatu. sto se tice telemacha, to nije firma tipa cablinga ubace se u 200 zgrada i mrtvi zadovoljni, to je ozbiljan igrac, a oni tek krecu.
a prezla ti sve to predstavi ka da nam od telekoma zivot zavisi. mi nijesmo znali da je telekom bio drzavna kompanija i jedina na trzistu i da je imala monopol - nego on to predstavlja ka da je telekom upao na trziste i pomeuo vec prisutnu konkurenciju.
procente nam pokazuje koji su veliki ali koji padaju i padace.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Govorio sam o dostupnosti servisa odredjenih konkurenata, a ciji njihovi PR i ostali agenti ih na ovom topicu predstavljaju kao cudo sa neba...
Sve je to OK (velike brzine za manje evra) ali dostupnost istih je??
Tacno je da Telekom koristi bakarnu infrastrukturu i to niko ne spori, ali polako ide se sa optikom...
Sto se optike tice svi su jednaki, bar sto se dostupnosti tice, ali kvaliteta.... Ko ima pricace...![]()
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
nazovi slobodno i mene agentom SBB ako će ti biti lakše, ali samo da ti kažem da sam prvo izbacio EXTRA TV smeće iz kuće i ostao samo na TTV a ako se ova ponud telemacha pokaže tačnom i bude dostupna svima u CG onda lete i fiksni telefon i optički internet T-COMA. rekao sam neđe prije da su mi majstori koji su montirali optiku u mojem ulazu kao glavni razlog zašto bih trebao da pređem na optički internet naveli super brzi internet i povećanje broja HD kanala u EXTRA TV ponudi a dobio sam solidan internet a od HD kanala nema ništa sem ARENE a evo dvije godine otkako imam optiku, čak niste u stanju da čitav grad pokrijete optikom već sa ljudi čude, kad im spomenem isti (govorim za Bar), o čemu pričam.
Samo sk cekamo ti lazni ex yu kanali dje samo valja jedan (rtl) nikom ne trebaju
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks