Quote Originally Posted by kimmi View Post
Meni je odje druga familija potpuno zbunjujuci faktor. Ajde da racunam da su zapadne ambasade uspavane (BTW Vijesti ne prenose sve reakcije zapada), ali ako Zapad ne ustopa vrlo brzo drugu familiju onda je vec u pitanju igra koju ja ne razumijem.
Druga familija ima svoje politichke pulene koji su se u prethodnom periodu dobro etablirali na opozicionoj sceni a i rashirili bazu glasova na glasache srpske opcije a koji sad mogu izgubiti glasove djelovanjem DFa koji nastoji da te glasove vrati. Zato moraju iskoristiti momenat i poslati manje ili vishe ogranichenu podrshku protestima a i pored pisanije Ivanovica ja ne vidim da je ta podrshka toliko drastichna jer uredno prenose i protivnike protesta pa tako mozhemo tamo prochitati i Vuchinica onda neku CDU shto je isto protiv zatim vijest da je ruska ekonomija pala 4.3 posto i tako dalje. Kao shto reche gore Rakel ova vlast je doshla ulicom i i suvishe dobro tu ulicu poznaje da bi pala na isti nachin. Katastrofichna predvidjanja o odcepljenju jedinica lokalne samouprave gdje je na vlasti opozicija od centralne vlasti ne bih pominjao osim da kazhem da koliko ja znam takvih je u CG ukupno dvije Berane i Pluzhine a zajedno ne chine ni 5% stanovnishtva CG.