Page 144 of 373 FirstFirst ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... LastLast
Results 3,576 to 3,600 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Crnogorska vlast uhvaćena je potpuno na spavanju. Pritom je i sama kontaminirana proputinovskim (antiZapadnim) kadrovima, a tokom prethodnih godina suverenitet nad medijskim prostorom potpuno je predat u ruke neprijateljskih elemenata. Unutar i izvan CG. Nacionalna novinska agencija praktično ne postoji, a svega par medija mogu se okarakterisati kao djelimično pouzdani.
    Pakt Đukanović-Vučić otvorio je prostor srpskim agencijama i agenturama da rade po CG šta hoće i oblikuju naše javno mnjenje onako kako to odgovara interesima Srbije.
    Situacija u bezbjednosnom sektoru (izuzev par segmenata) je katastrofalna.
    U pamet se, Crnogorci! Ne nasijedajte na krvave igranke koje nam sprema kleti istok sa sve Srbima koji hoce izlaz na more. Moramo stati u odbranu ovog rezima i naseg presvijetlog vladara, jer bez njega, kakav god on bio i sto god pojedini mislili o njemu, mi smo smo osudjeni na propast! On je jedini koji moze da nas ponovo spasi od krvavih i podmuklih velikosprskih pretenzija i nestajanja nase ponosite, tek obnovljene drzave! Jos ovaj put samo, braco Crnogorci, samo jos ovaj put MORAMO da podrzimo rezim i vladara! Samo jos ovaj put..

- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Mila je ulica dovela na vlast. Niko je ne poznaje kao on. Ono što će ga skinuti s nje sigurno nije ta - ulica.
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    @El Re.

Pitali smo ti se zdravlje jer si i blog zabatalio.

Welcome back.
    Objasnio sam i zašto je sve bilo prekinuto. A i nisam bio u zemlji neko vrijeme. No, o onome što je bilo sad je zalud pisati, a na ono što predstoji teško da je više moguće uticati.
    Reći ću otvoreno (uz sav rizik da izazovem sablazan) pred nama su ili otvorena diktatura (u kojoj će biti suspendovane mnoge slobode) ili građanski rat. Treća opcija više nije moguća.
    Ukoliko se određeni elementi stave van zakona (što je trebalo učiniti još odmah nakon referenduma, kada bi to prošlo potpuno bezbolno jer pojedine snage nisu priznale rezultate i državu u kojoj su htjeli djelovati, a samo stanovništvo je bilo umorno i htjelo da se konačno stavi tačka na sve to), te bezbjednosni i medijski prostor ponovo stave pod kontrolu, postoji mogućnost da se država sačuva od potpunog kolapsa. Ukoliko ne, neće proći dugo do momenta kada na našim ulicama poteče krv.
    No, nije to ono što je najgore. Sve dok je ovo sukob između snaga reda i pobunjenika, dotle će elementarni uslovi za život postojati. Problem će nastati onog dana kada pojedine lokalne samouprave prestanu slijediti naloge centralne vlasti.
    Sve ovo je pred nama ukoliko tužilaštvo pod HITNO ne pokrene postupak za zabranu rada partija koje žele vaninstitucionalno i mimo volje građana doći na vlast, a sud o istom brzo odluči. To je sada prvi zadatak na "demage control" listi kako god to nekom izgledalo.
    Kasnije će biti nemoguće sanirati štetu koju planiraju izazvati ovi elementi koji su već saopštili da će ići do kraja i koji iza sebe imaju političku i logističku podršku sile koja neće štedjeti sredstva ukoliko oni uhvate tlo za koje se sada bore.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo da se Nemanja-Emir Kusturica ne brine za Crnu Goru ...
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    9,671
    Thanks Thanks Received 
    6,007
    Thanked in
    2,291 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    U pamet se, Crnogorci! Ne nasijedajte na krvave igranke koje nam sprema kleti istok sa sve Srbima koji hoce izlaz na more. Moramo stati u odbranu ovog rezima i naseg presvijetlog vladara, jer bez njega, kakav god on bio i sto god pojedini mislili o njemu, mi smo smo osudjeni na propast! On je jedini koji moze da nas ponovo spasi od krvavih i podmuklih velikosprskih pretenzija i nestajanja nase ponosite, tek obnovljene drzave! Jos ovaj put samo, braco Crnogorci, samo jos ovaj put MORAMO da podrzimo rezim i vladara! Samo jos ovaj put..

Prelud si... Pretpostavljam da si se ovako posprdavao i prije godinu dana kad je El Re najavljivao upravo ovo što se dešava...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Evo se i na forumu počeo sticat utisak stvarnog stanja, pa kako da čovjek ne bude retrogradan... do juče svi za Mila - pa kako da ne budeš PROTIV, danas svi ti isti protiv njega - pa kako da ne budeš ZA... itd.

Sve u svemu, zaoštrava se i retorika, manje više svako - kao da predosjeća neko s*anje.
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,820
    Thanked in
    919 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Ljudi manite se samo pomena pisanja gradjanskog rata.

Daleko bilo.

Pamet u glavu.
    Ada vidjeo si komentare budala na stranicama Gojka Raicevica i Marka Milacica koji otvoreno pozivaju na ubijanje policajaca i slične stvari ono da ima srece tim likovima bi trebalo odmah na vrata zakucati i provjeriti ih jesu li samo internet ratnici kakvih je 90% po tim portalima i facebook stranicama ili imaju ozbiljne namjere.Smatram da niko od vodja DF nema namjere ili nije toliki idiot da priziva bilo kave pobune i sukobe ali dovoljno je dvije tri pjane budale da se nadju da naprave glupost i da od nicega nastane nesto.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sticem utisak da nije bilo iznenađenja od subote pa na ovmo. Ovakve situacije su bogom dane za aktiviranje i promociju raznih marginalnih likova, satelitskih partija, huligana, ekstrma, kvazi novinara... Sve sto se desava ima svoju glavu i rep. Da velikim dijelom stoji Rusija iza ove ati NATO kampanje, slažem se u potpunosti. Takođe se slažem da je Mandić njihov idealan izbor, da lijepo sluša. Ali mislim da će ga puštit niz vodu isto lako kao što su mu dali krila. Panuće prije nego što misli.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

A i nisam bio u zemlji neko vrijeme.
    Bogomi rece Gandalf da si posao u Legiju stranaca :-D

Salu na stranu, drago mi je sto si se vratio, a i ne samo meni kao sto vidis.

Tvoje analize su uvijek, ako nista drugo, zanimljive za citanje vjerujem i onima koji se sa tobom ne slazu.

Na stranu to sto se tvoje, za moj ukus previse crne, prognoze ostvaruju.

Meni je odje druga familija potpuno zbunjujuci faktor. Ajde da racunam da su zapadne ambasade uspavane (BTW Vijesti ne prenose sve reakcije zapada), ali ako Zapad ne ustopa vrlo brzo drugu familiju onda je vec u pitanju igra koju ja ne razumijem.
    Last edited by kimmi; 20-10-15 at 10:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Reći ću otvoreno (uz sav rizik da izazovem sablazan) pred nama su ili otvorena diktatura (u kojoj će biti suspendovane mnoge slobode) ili građanski rat. Treća opcija više nije moguća.
    El Re pozhelio sam ti dobrodoshlicu natrag a i ti znash da se slazhemo za dosta stvari i da dosta poshtujem to shto napishesh ali sad si stvarno prevrshio mjeru i sveo se na nivo in4s i slichnih analitichara. Shvatam potrebu da branish tvoj stav i tvoja ranija predvidjanja ali ne razumijem ovoliko dizanje tenzija i shirenje panike bez razloga. Sve ovo shto ti prichash pa chak i ovi gradjanski ratovi mozhe se reci na mnogo ljepshi nachin bez diktatura neprijateljskih elemenata potoka krvi po ulicama i slichno. Mislim da bi valjalo i moderator da reaguje jer je ovo bash bash precerivanje i vishe sluzhi da strashi ljude (ja znam da mislish da je opravdano) nego da doprinese normalnoj raspravi na temu.
    Ridin' on the black train

Thanks Thanks Given 
    6,196
    Thanks Thanks Received 
    13,790
    Thanked in
    5,225 Posts

Objasnio sam i zašto je sve bilo prekinuto. A i nisam bio u zemlji neko vrijeme. No, o onome što je bilo sad je zalud pisati, a na ono što predstoji teško da je više moguće uticati.
    Ukoliko se određeni elementi stave van zakona (što je trebalo učiniti još odmah nakon referenduma, kada bi to prošlo potpuno bezbolno jer pojedine snage nisu priznale rezultate i državu u kojoj su htjeli djelovati, a samo stanovništvo je bilo umorno i htjelo da se konačno stavi tačka na sve to), te bezbjednosni i medijski prostor ponovo stave pod kontrolu, postoji mogućnost da se država sačuva od potpunog kolapsa. Ukoliko ne, neće proći dugo do momenta kada na našim ulicama poteče krv.
    No, nije to ono što je najgore. Sve dok je ovo sukob između snaga reda i pobunjenika, dotle će elementarni uslovi za život postojati. Problem će nastati onog dana kada pojedine lokalne samouprave prestanu slijediti naloge centralne vlasti.
    Sve ovo je pred nama ukoliko tužilaštvo pod HITNO ne pokrene postupak za zabranu rada partija koje žele vaninstitucionalno i mimo volje građana doći na vlast, a sud o istom brzo odluči. To je sada prvi zadatak na "demage control" listi kako god to nekom izgledalo.
    Kasnije će biti nemoguće sanirati štetu koju planiraju izazvati ovi elementi koji su već saopštili da će ići do kraja i koji iza sebe imaju političku i logističku podršku sile koja neće štedjeti sredstva ukoliko oni uhvate tlo za koje se sada bore.
    A kakvog si misljenja sto se tice zapada? Ne cini mi se da bi dozvolili da uopste dodje do toga scenarija iz razloga sto je u interesu njima da udjemo u NATO taman isti kao i nama, ako ne i veci zbog zaokruzivanja jadranske obale.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Gledam sad na atlas tv repriza u raljama zivota, kako su lose novinare okupili da pokusaju da provociraju Markovica sprdnja, a ovaj ih argumentima spusta dotle da mu novinari dana i vijesti kazu da je u pravu. Jedino Drasko ima argumenata ali nece da ga napada jer je izgleda nije za proteste.

Sto se tice gradjanskog rata, nema nista od toga, DF je podnio zahtjev zvanican o protestu u subotu koji im je odobren, imaju pravo na miran protest kad tako po zakonu rade, a ako nesto pokusaju na silu prema institucijama policija ce da ih samelje, tako su najavili Markovic i Konjevic. Gradjanskog rata ne moze biti jer nece u subotu na ulicama biti kontra grupa i skupova koji su za vlast. Tako da mirno spavajte.

Sent from my Samsung Galaxy S6
    Last edited by lucke91; 20-10-15 at 10:44.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    Mila je ulica dovela na vlast. Niko je ne poznaje kao on. Ono što će ga skinuti s nje sigurno nije ta - ulica.
    Sta mlatis, milo poznaje ulicu, jes milo je ulicar, milo citav zivot svrgava vlasti s ulice, milo zna sve, milo jeste ulica.... o boze
    Smjene s ulice se dese, to sto si ti dosao tim putem na vlast te moze samo jos vise prepasti a ne ...
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Ada vidjeo si komentare budala na stranicama Gojka Raicevica i Marka Milacica koji otvoreno pozivaju na ubijanje policajaca i slične stvari ono da ima srece tim likovima bi trebalo odmah na vrata zakucati i provjeriti ih jesu li samo internet ratnici kakvih je 90% po tim portalima i facebook stranicama ili imaju ozbiljne namjere.Smatram da niko od vodja DF nema namjere ili nije toliki idiot da priziva bilo kave pobune i sukobe ali dovoljno je dvije tri pjane budale da se nadju da naprave glupost i da od nicega nastane nesto.
    Tako je...Nije bitan povod. On se brzo dogodi. Spontano ili inscenirano, u krajnjem je potpuno nevažno. Što bi rekao Čehov: "ako u prvom činu vidite pušku, u drugom - ona će sigurno opaliti"...
    Dakle, jasno je da je atmosfera zapaljiva (što je po meni krivica vlasti jer su dezideologizirali društvo a vode ga ka Zapadu, pritom godinama unazad dozvoljavajući i ignorišući narastanje proputinovskog/antizapadnog raspoloženja) tako da će i samo jedan izolovan incident biti dovoljan da situacija izmakne kontroli. A upravo na čelu tih protesta nalazi se ekipa koja nosi tu šibicu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Meni je odje druga familija potpuno zbunjujuci faktor. Ajde da racunam da su zapadne ambasade uspavane (BTW Vijesti ne prenose sve reakcije zapada), ali ako Zapad ne ustopa vrlo brzo drugu familiju onda je vec u pitanju igra koju ja ne razumijem.
    Druga familija ima svoje politichke pulene koji su se u prethodnom periodu dobro etablirali na opozicionoj sceni a i rashirili bazu glasova na glasache srpske opcije a koji sad mogu izgubiti glasove djelovanjem DFa koji nastoji da te glasove vrati. Zato moraju iskoristiti momenat i poslati manje ili vishe ogranichenu podrshku protestima a i pored pisanije Ivanovica ja ne vidim da je ta podrshka toliko drastichna jer uredno prenose i protivnike protesta pa tako mozhemo tamo prochitati i Vuchinica onda neku CDU shto je isto protiv zatim vijest da je ruska ekonomija pala 4.3 posto i tako dalje. Kao shto reche gore Rakel ova vlast je doshla ulicom i i suvishe dobro tu ulicu poznaje da bi pala na isti nachin. Katastrofichna predvidjanja o odcepljenju jedinica lokalne samouprave gdje je na vlasti opozicija od centralne vlasti ne bih pominjao osim da kazhem da koliko ja znam takvih je u CG ukupno dvije Berane i Pluzhine a zajedno ne chine ni 5% stanovnishtva CG.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

@lucke

Što ste se uspavali? Hoće li biti kontra protesta sa vaše strane?
    Last edited by Zedd; 20-10-15 at 10:49.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Prelud si... Pretpostavljam da si se ovako posprdavao i prije godinu dana kad je El Re najavljivao upravo ovo što se dešava...
    Naravno da sam se sprdao, jer se u tim "prognozama" uvijek provlaci taj gradjanski rat kao maltene neizbjezna posledica nagomilanog nezadovoljstva naroda zbog katastrofalne ekonomske politike vlasti, a znamo kome takva prica ide na ruku I sad smo konkretno culi da imamo, je li, samo dvije opcije: klasicna diktatura ili gradjanski rat. Heh.. ja sad vas pitam ko je lud odje? TVRDIM da gradjanskog rata biti nece, jer ko bi se to borio, molim vas? Koji su to tabori: Srbi protiv Crnogoraca, NATO-vci protiv antiNATO-vaca ili mozda gladni protiv sitih? Ovo poslednje mi jedino djeluje DONEKLE moguce, ali takav sukob definitivno nece biti nikakav gradjanski rat, gospodo, ali nekom odgovara takva retorika, rekoh vec..
    Takodje je ova "prognoza" obuhvatala i bisere da ce se ovi protesti odrzati na dan pravoslavne Nove godine, kao i brojne druge "pogotke" (kao prstom u g..) da Rusija slabi nevidjenom brzinom i da ce je sankcije itekako utjerati u brazdu u koju je zapad zeli vidjeti, pa se svakodnevno mogli citati apdejti sa cijenama nafte i milionskim ciframa koje svjedoce o skorom totalnom slomu Ruske ekonomije..

Medo, ja jednostavno, za razliku od vecine na ovom forumu, nisam naivčina
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taman. Udje El Re na forum,nastala opsta panika...Pola foruma se vec naoruzalo
    1908.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Nece ih biti za sad niti za to ima potrebe. Ako bude trebalo nama nikad nije problem da za par sati okupimo nekoliko desetina hiljada ljudi... mi nismo neozbiljni kao DF da ne mozemo skupit ni 10% svojeg glasackog tijela...
    Ne bi bilo pametno sukobljavati narod kad je tenzija kod protestanata df-a, a vi koji to prizeljkujete da bog da vam gradjanski rat u kucu bio kad takvo nesto pominjete kao da vam 90-te nisu skola dovoljna

Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    @lucke

Definiticno ovi protesti imaju vecu tezinu od onog sto se svima nama ucinilo na prvu loptu. Sprdali smo se sa njima.

Po izvjestavanju medija vidi se da je u toku specijalni rat. Ko za koga radi i za cine pare, u to se ne bih upustao sad.

Evo Novosti i B92 najavljuju kontramiting u PG. O Kuriru da ne pricamo a po kom samo sto se ne zarati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Gledam sad na atlas tv repriza u raljama zivota, kako su lose novinare okupili da pokusaju da provociraju Markovica sprdnja, a ovaj ih argumentima spusta dotle da mu novinari dana i vijesti kazu da je u pravu. Jedino Drasko ima argumenata ali nece da ga napada jer je izgleda nije za proteste.

Sto se tice gradjanskog rata, nema nista od toga, DF je podnio zahtjev zvanican o protestu u subotu koji im je odobren, imaju pravo na miran protest kad tako po zakonu rade, a ako nesto pokusaju na silu prema institucijama policija ce da ih samelje, tako su najavili Markovic i Konjevic. Gradjanskog rata ne moze biti jer nece u subotu na ulicama biti kontra grupa i skupova koji su za vlast. Tako da mirno spavajte.

To ti je ono kao kad u fudbalu krilo iz najache snage vertikalno raspali po lopti i reka bi gadje shpica da ga ubije a u stvari mu je namjeshta da podmetne nogu i skrene je u gol.

Kimmi specijalni rat nije nishta novo te strukture okupljene oko Koshtunice i kasnije Tadica vode specijalni rat protiv Crne Gore cijelom njenom istorijom kao nezavisne drzhave. To je bilo poslije poraza Tadica par godina utihnulo a sad su nashli novog sponzora Ruse pa su opet intenzivirali aktivnosti. Sjeti se atmosfere kad je Kosovo proglasilo nezavisnosti i posebno neposredno prije i poslije priznanja ovo je potpuno ista stvar mozhda chak i manjeg intenziteta nego tada jer je priznavanje Kosova imalo potencijala da okupi mnogo vishe naroda nego NATO a o prelaznoj vladi Mandica i Medojevica i kradji izbora koji su se desili prije 3 godine da i ne prichamo.
    Last edited by Separatista; 20-10-15 at 10:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    A kakvog si misljenja sto se tice zapada? Ne cini mi se da bi dozvolili da uopste dodje do toga scenarija iz razloga sto je u interesu njima da udjemo u NATO taman isti kao i nama, ako ne i veci zbog zaokruzivanja jadranske obale.
    Jedno su njihovi planovi. I tu spora nema. Drugo je njihova mogućnost. Na žalost, vlast jednog jako lošeg američkog predsjednika (od njega je jedino Buš mlađi bio lošiji) nalazi se u posljednjoj godini mandata. Zbog njegove nedoraslosti i nesposobnosti liderstvo SAD se izaziva na svakom mjestu zemljine kugle. Globalni mir koji smo znali kao PAX AMERICANA polako nestaje. Srećna je okolnost to što je CG duboko u trbuhu zapadnog civilizacijskog kruga i SAD (sa svojim saveznicima) neće ni izgubiti, a kamoli predati ovaj prostor. Međutim, Rusija neće propuštiti priliku da ovdje zakomplikuje interese Zapadu koliko god može. A vi to čitajte - zakomplikuje naše živote toliko da nam se u ovoj zemlji i mir učini kao dovoljna vrijednost.
    Ponoviću i preformulisati (da bi ljudi lakše shvatili), koliko će podnošljivo izgledati naša budućnost zavisiće od vrste poteza koje vlast bude povukla u ovih (od Boga darivanih) 6 dana i odlučnosti da te poteze sprovede.
    Last edited by El Re; 20-10-15 at 10:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Izgleda je bio neki kvar na elektromrezu. Navodno. Pa evo jutros vatrogasci i elektroprivreda postavljaju nove kablove u svaki saht duz ulice.

Bice da postavljaju dinamit za subotu.
    Idem da vidim znaju li ovi radnici sto ruskoga.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Tako je...Nije bitan povod. On se brzo dogodi. Spontano ili inscenirano, u krajnjem je potpuno nevažno. Što bi rekao Čehov: "ako u prvom činu vidite pušku, u drugom - ona će sigurno opaliti"...
    Dakle, jasno je da je atmosfera zapaljiva (što je po meni krivica vlasti jer su dezideologizirali društvo a vode ga ka Zapadu, pritom godinama unazad dozvoljavajući i ignorišući narastanje proputinovskog/antizapadnog raspoloženja) tako da će i samo jedan izolovan incident biti dovoljan da situacija izmakne kontroli. A upravo na čelu tih protesta nalazi se ekipa koja nosi tu šibicu.
    Crno/Bijeli svijet, navijačka retorika, raspoloženje..... klasika . . .

A đe su socijalna pitanja, zaposlenost, pouzdanost u institucije, zdravstvo, marginalizovanje trećine populacije, favorizovanje ne baš pitomih ... ... ...

No je najlakše ljudima metnut plašnice na oglav da samo samo pravo gledaju, i da razloge za svoje probleme traže izvan njih samih, ili još grđe - u svome raspoloženju :lolblue:... DOKLE?!
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Page 144 of 373 FirstFirst ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)