Page 142 of 373 FirstFirst ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... LastLast
Results 3,526 to 3,550 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Ne zaboravite da je čak i isotirjski potvrđena velika uloga Crkve u bilo kakvoj unutrašnjoj promjeni a kao što vidite Amfilohije se ne oglašava. Da je stvar zaista toliko ozbiljna Rusija bi najsnažnije djelovala preko Crkve a ona to ne čini trenutno, no da ne podcjenjujem situaciju.
    O čemu su pričali Amfilohije i opozicija: Knežević predložio stvaranje anti-NATO koalicije

Zar nije dobar odgovor na pitanje "Odakle im je toliko puno para?"?
    A ako budemo saznali o kojem nedavnom sastanku Amfilohija s kolegama iz RPC-a ... :wink:

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

sp: http://www.vijesti.me/vijesti/vucini...-rusije-856574
    Reče zvaničnik koji važi za Ruskog čovjeka
    :wink:
    Ako mi je išta više jasno u ovoj državi. Ljudi sami sebi kontriraju redovno. Sami sebi su opozicija.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Ali radi brat evo ja sam tamo sad sam bio ovamo hahahahahaha a sto je ovo

Sta se ono kaze na NALOG ?
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Ima li ko pretplatu na advance.hr, da izbaci sinošnji članak, živo me interesuje što oni imaju za reć' u vezi svega ovoga.
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

@A+A
    Taj sastanak je bio davno i propao je. Da li ti Knežević plačko liči na nekog ozbiljnog lidera koji će zastupati radikalne ruske stavove?
    kao što vidiš, Amfilohije se ne pojavljuje značajno niti crkvena agentura radi nešto konkreto po tom pitanju. Da radi, znalo bi se.
    A novac? To nije veliki novac. Kad uđe veliki novac znaćeš i prepoznaćeš ga odmah. On se traži kroz organizaciju kao što se da vidjeti kad udaraju grci masovnim napadima molotovljevim koktelima, na primjer.
    Onda 1+1+1 nije 3

http://www.cdm.me/politika/o-cemu-se...anje-anti-nato
    http://www.cdm.me/politika/moskva-za...ja-u-podgorici
    http://portalanalitika.me/clanak/205...ez-referenduma

Po meni je situacija sasvim ocigledna.
    Prvo se Amfilohije sastao s poglavarima oporbe.
    Pa slijedi izjava jednog od njih o protu-natovskoj koaliciji.
    Pa ista ekipa (minus "umjerena oporba") organizira prosvjed s dobrom porcijom protu-natovske primjese.
    Pa slijedi "zabrinutost" ruskog MVP-a takodjer s dobrom porcijom protu-natovske retorike.
    Pa se ODMAH javlja Mandic sa skoro ultimativnom protu-natovskom izjavom.

Al' da ponovim: kao promatrac iz inozemstva mogu gledat neke stvari pogresno.
    I naravno bih zelio izbjeci u svojim komentarima bilo koju generalizaciju i ono sto se moze interpretirati kao "huskanje".

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Ne znam je li već pisano o tome ali sam primjetio ovih zadnjih dana skoro i da nema Srbijanskih zastava i zastava ostalih nam komšijskih zemalja, ostadoše samo Crnogorske.

Vjerovatno se prate forumi i komentari po portalima i uvidjeli su da se baš dosta priča o tim zastavam i da su zastave većini predstavljale problem i kočnicu za izlazak na ulice.

Mislim da ima je sad kasno da ih miču. Poslije Amfilohija i gurića ostaje samo da se završi subotsa i da krenu put kuća polako.
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by El Re 06. mart 2014 View Post

"U kojoj mjeri će se Rusija miješati u unutrašnje prilike u CG? To niko tačno ne može pretpostaviti, ali ukoliko su pravila igre prekršena (a i Rusija i Zapad se slažu da jesu) onda ta pravila više nikog ne obavezuju, i sigurno je da će se Rusija preko Crne Gore i Srbije truditi da što više poremeti stabilnost ovog područja kako bi tako podrivala unutrašnju stabilnost Balkana kao prostora unutar sfere interesa Zapada.
    Šta je konkretno ono što očekujem? Očekuem da će Rusija započeti finansiranje svih onih snaga u CG koje mogu podrivati tu stabilnost. Mnogo drskije nastupe eksponenata proruske politike, mogućnost povremenih prevrata, građanske sukobe, dalje ekonomsko propadanje i siromašenje stanovništva.
    Da li će to Zapad dozvoliti? Ako se u startu ne raščisti sa tim snagama, pitanje je hoće li Zapad imati snage to kasnije sanirati i koja će se cijena za to morati platiti. Ovo iz razloga što ne vjerujem da će se Zapad ikada više imati tu komociju da se bavi samo jednim svojim regionom.".

Quote Originally Posted by El Re 15. decembar 2014 View Post
    Pokušaj svrgavanja vlasti ulicom po sistemu "narod se oteo kontroli" u režiji je ruskih diplomatsko-obavještajnih krugova i njihovih domaćih (plaćenih ili neplaćenih) kolaboracionista.
    Žao mi je što će mnogi od onih ljudi koji pođu da buruliču pod tuđim zastavama i zapaljivim sloganima biti žrtve manipulacije a da to nemaju ni u primisli. Takođe, nikakvu dilemu nemam da ni velika većina onih funkcionera DF-a koji se nalaze u pripremi ovog scenarija predstave nemaju o čemu se radi.

Što se Đukanovića tiče,..dobiće što je tražio...Već godinama nikako da pokaže volju da se obračuna sa domaćim petim kolonama i da konačno zauzme jasnu distancu u odnosu na Kremlj, njegovo mešetarenje i kuhinju.
    Ko god ima 2 grama mozga i to je htio, lako je mogao razumjeti zašto se sad (kad objektivno nikakvog vanrednog povoda nema) želi vještački zaljuljati crnogorsko društvo i izazvati nestabilnost u njemu. Pazite molim vas, navodno najavljuju proteste jer traže demokratske izbore. (??) Pa što su izlazili na izbore u Herceg Novom juče, tj,, nekoliko neđelja nakon što su ustvrdili da su u CG svi izbori farsa??...Nije valjda da su svi izbori prije i poslije tih u HN nedemokratski, ali na ove juče u HN se to ne odnosi. Gluposti, naravno da nije ovđe riječ o izborima, tricama i kučinama...

Ovo što se sprema je, na žalost, tek početak nestabilnosti koja nas u Crnoj Gori čeka.
    Uzevši u obzir razvoj situacije u Evropi Kremlj i njegova peta kolona u CG su procijenili da potrebe za čekanjem više nema, te da je trenutak došao da se udari na proZapadnu vlast u CG. Ovo tim više jer i sama vlast pokazuje znake nesnalaženja, međusobnih trvenja i zamora.

Ali kao što rekoh,..Đukanoviću će to divljanje biti prilika da konačno nauči da se procrnogorska ideologija i velikosrpska ideologija (koja je mlađa sestra velikoruske ideologije) ne mogu pomiriti, jer prosto jedna drugu isključuju. One su opoziti poput magnetnih polova. Da ih je moguće miriti ne bi partizani pobili 70000 četnika na Zidanom mostu i okolini, no bih ih vratili kući i sve im oprostili. Pojedini rukovodioci su imali i rođenu braću ili braću od stričeva na drugoj strani. Poput Svetozara Vukmanovića Tempa, Milovana Đilasa ili Veselina Đuranovića... Zašto je Đukanović pao u tu zabludu da povjeruje da on može što nikom drugom pošlo za rukom nije? Razloga je puno, ali zaista više nijesu bitni.
    Nek se spremi da brani mir u Crnoj Gori...

I da,..nek mu Lukšić sroči još jedno nadahnuto tugaljivo pismo za Kremlj o tome koliko Crnogorci vole Ruse. Evo će mu iz Kremlja uskoro pokazat što misle o tome.
    Samo da vas pozdravim...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    A inace kakva emisija na Atlas veceras. Pa se neko cudi sto DPS vlada 30 godina. Duki je legenda, to je car, kako ih brat pomijece sa 30% snage. Znaci stavili su Dukija i preko puta njega 4 novinara koji svi cetvoro da se sastave ne bi mogli nacinjet jednog sagovornika adekvatnog njemu.
    Drasko Djuranovic, rezimski novinar koji u nekom nastojanju da ispane kao neki ozbiljni nepristrasni novinar gubi koncentraciju i postavlja neka potpuno bezazlena pitanja i stalno ih ponavlja.
    Neka lujka iz Dana, koja je tako nespremna dosla u emisiju, da je jednostavno bila za zaljenje. Prvo sto ne poznaje tematiku, niti zakonsku regulativu, poslali su je kao zicer pred Markovicem, sa pricom i pitanjima takvim, kao da je ona jedan od demonstranata. Da ne pominjem nekulturno insistiranje na istim pitanjima cijelu emisiju, na koja je vec dobila odgovor, prekidanje sagovornika, nemastovitost, neznanje, neinformisanost. Uzas. Neka sto nije u toku, nego sto oce to da prikrije bezobraznim nastupom.
    Ona neka gospodja Drobac koja je imala rad, Duki cek da te pitam da ispanes car.

I na kraju razocaranje emisije... I to vam je taj Brano Mandic... aoooooo. A nemoj druze vise nijednu napisat, nema potrebe. Najbolji kolumnista u CG nocas je u emisiji izgledao kao hipster pubertetlija koji se zbunio pred razrednim starjesinom.
    Ja stvarno nisam znao momka, primijetio sam da u zadnjih godinu je poceo da pise kolumnu za vijesti i stvarno je dobro pisao. I u knjizevnom i u politickom smislu, iako je doduse pponekad znao i da pretjera u smislu da je to izgledalo kao da je nadrndan na cijeli svijet bez neke jace poente. ALi dobro. U sustini osvjezavajuci i kvalitetni tekstovi.
    E pa nocas nisam mogao da povezem te tekstove sa stavom i nastupom ovoga momka koji je gostovao u studiju. A da ne pominjem neznanje trazene oblasti i neinformisanost na date teme. Vrhunac njegovog prosipanja je bio kad je pitao: Je li to nelegalno da se vlast rusi na ulici? Decko, sedi dolje i spremi to za iducu godinu.
    Duki-Brano, kao Barsa-Almerija, kunem vi se. I onda sto ne pane dps, a kako ce ako ovaj nocas bjese glavnomudo medju novinarima.
    Hahahahahaha kakav komentar

Mene je podsjetilo na istu emisiju kad im je gostovao Milo, e kako su bili prepanuti i ublijeđeli, posebno Neđeljko Rudović za kog se očekivalo da će jedva dočekati da mu se krvi napije...

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

meni se cini da ce dps opet na krilima borca za odbranu drzavnosti uzet 60% glasova....

Ma super je ova opozicija, Janka za premijera hahahahahahaha
    e ako kontinente nabroji ja cu ga prvi glasat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brate ...ti si moj idol....evo 3 sata samo citam tvoje postove i ne mogu (u stvari mogu ) da vjerujem ... ma, nemam rijeci!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Samo da vas pozdravim...
    Budi pozdravljen i zadrži se malo ovdje, kad si već tako dobar u prognoziranju. Sadašnja situacija možda i jeste očekivana, za one koji su u stanju razumno promišljati, ali mislim da niko od nas nema predstavu kako bi se moglo završiti, ko će se sve umiješati i kako će uticati.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

El Re, imate li dodatne komentare na sva dešavanja?
    I znam da danas je danas

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,001
    Thanked in
    722 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Može li kako da se odradi na ovaj video da se makne 70% naroda da lakiju ne bude lose..

Pustite ga ljudi da mu ne pozli.Vidite li da je aktivista dps^a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    El Re, imate li dodatne komentare na sva dešavanja?
    Hvala na interesovanju...Naravno da imam. Samo nisam siguran da će se većini moji odgovori dopasti. Mnogi od vas u podsvijesti već znaju kako će izgledati naša bliska budućnost. Zato je posjeta na ovoj temi već visoka i narednih dana samo će rasti.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Samo da vas pozdravim...
    Dobrodosao natrag, stovani kolega.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Dobrodosao natrag, stovani kolega.
    Boljeg te našao dragi prijatelju.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Hvala na interesovanju...Naravno da imam. Samo nisam siguran da će se većini moji odgovori dopasti. Mnogi od vas u podsvijesti već znaju kako će izgledati naša bliska budućnost. Zato je posjeta na ovoj temi već visoka i narednih dana samo će rasti.
    Već smo svjesni nekih stvari, a svakako nam je realnost potrebna.

Bilo bi lijepo da kažete koju dodatnu riječ.
    I znam da danas je danas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by sparky View Post
    Ne znam je li već pisano o tome ali sam primjetio ovih zadnjih dana skoro i da nema Srbijanskih zastava i zastava ostalih nam komšijskih zemalja, ostadoše samo Crnogorske.

Vjerovatno se prate forumi i komentari po portalima i uvidjeli su da se baš dosta priča o tim zastavam i da su zastave većini predstavljale problem i kočnicu za izlazak na ulice.
    Kompletan scenario zamišljen je, koriguje se i usmjerava iz specijalnog odjeljenja ruskog ministarstva vanjskih poslova. Sve je pripremano i planirano mjesecima unazad. Mandić bez naloga spolja nikada ne bi pristao da ukloni srpske zastave.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nastavi barem na svom blogu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo veoma zaninljivog teksta http://www.http://portalanalitika.me...tabilna-zemlja

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    I zanimljiv naslov b92
    B92: Milo Đukanović u subotu pravi kontramiting?
    B92: Milo Đukanović u subotu pravi kontramiting? http://www.b92.net/info/vesti/index....nav_id=1053354
    Safra, ne znam da li je samo meni, ali ovaj prvi link sa Analitike ne otvara

Thanks Thanks Given 
    330
    Thanks Thanks Received 
    133
    Thanked in
    80 Posts

Boljeg te našao dragi prijatelju.
    E koliko puta sam u ovo zadnje vrijeme pomislio na tebe, samo da znas a sigurno nijesam bio jedini.... Da si mi zdrav!

- M -

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Ned View Post
    Safra, ne znam da li je samo meni, ali ovaj prvi link sa Analitike ne otvara
    Ni meni, ali sam ušao na sajt i našao tekst.
    I znam da danas je danas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Već smo svjesni nekih stvari, a svakako nam je realnost potrebna.

Bilo bi lijepo da kažete koju dodatnu riječ.
    Mislio sam da će biti prilike da kroz razgovor saopštim ono što je moj utisak na temelju (sa)znanja i iskustva kojeg imam. Ono što već na početku treba otvoreno reći, a što vas sve vjerovatno najviše interesuje, jeste da je prethodnih dana jedna etapa u istorijskom putu CG završena i počinje druga.
    Niti će, niti može odustati vlast i nesrpski dio stanovništva da brani ono što imamo i ono što je stečeno, niti sada više žele i mogu odustati oni drugi koji još od 2006., traže revanš i pravo da oblikuju Crnu Goru po svom liku.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,001
    Thanked in
    722 Posts

Evo kurir prije 10min izbacio snimak sa mosta.
    10hiljada.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://portalanalitika.me/clanak/205...tabilna-zemlja
    MozE li sad?
    Udji na sajt pa otviri ako link ne radi

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    Radi sad, i u pravu si, dobro je objašnjeno

Page 142 of 373 FirstFirst ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)