Page 141 of 373 FirstFirst ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... LastLast
Results 3,501 to 3,525 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    ovo je slikano par minuta prije polaska kolone prema mupu.... ako odje ima 6,7 do 10 hiljada pod hitno kod ocnog ljekara idite
    Na toj tvojoj slici se ne vidi ulica Slobode koja je bila puna, na trgu je bilo 4-5 hiljada prije šetnje, a kasnije 7+

Quote Originally Posted by guest View Post
    Evo jedna info. Povrijedjeni covjek sa protesta je u kriticnom stanju. Operisao ga je doktor iz BG koji je slucajno bio tu u PG jedan od najboljih I rekao je da nije sigurno da ce prezivjeti a ako prezivi za mjesec dana mora opet na operaciju. Tuga.
    Ne znam je li bilo kalvih info oko toga na net ali ovo sam sad saznao.
    Ja se cudim sto DF udara svako malo na "ubacene elemente".
    Nadam se da ce ovaj covjek prezivjeti!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    Last edited by chucknorris; 19-10-15 at 23:29.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by high View Post
    Pozivaju na uzdrzanost......u saopstenju State depatmenta nidje rijeci o Rusiji.

http://portalanalitika.me/clanak/205...civanju-nato-u

.
    Nije americka politika ka Vojvoda da odma javi kako je Milojica napustio. Oni su uzdrzani
    Komentarišući situaciju u Crnoj Gori nakon protesta i reakciju ruskog Ministarstva inostranih poslova, zamjenik portparola Stejt departmenta Mark Toner rekao je za Glas Amerike da "Sjedinjene Države pozivaju sve da budu uzdržani, te da Crna Gora treba sama da odlučuje o svojoj budućnosti".
    - U potpunosti podržavamo slobodu izražavanja i okupljanja, uključujući i pravo na mirne proteste. Pozivamo, međutim, sve strane uključene u bilo koje proteste, da pokažu uzdržanost i poštuju vladavinu prava. Uz to, treba pustiti Crnu Goru da sama odlučuje o svojoj budućnosti. Kao suverena država, ona je slobodna da odlučuje i traži članstvo u NATO, ako ga želi. NATO je odbrambena alijansa i zemlje u regionu Balkana su - i ostaće - slobodne da odlučuju o svojim savezima - poručio je Toner.
    Na koga se odnosi ovo "treba pustiti Crnu Goru da sama odlučuje" i kome bi to moglo biti upućeno?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sjetih se i ovoga bisera. Ne mogu stvarno da vjerujem.

Je li mogla policija na neki drugi nacin da pomjeri demonstrante a da ne primjenjuje onoliku silu? Da ih malo pomjeri u stranu pa onda da ukloni satore i ostalo. - Brano Mandic
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,746
    Thanked in
    1,576 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Sjetih se i ovoga bisera. Ne mogu stvarno da vjerujem.

Je li mogla policija na neki drugi nacin da pomjeri demonstrante a da ne primjenjuje onoliku silu? Da ih malo pomjeri u stranu pa onda da ukloni satore i ostalo. - Brano Mandic
    E zamisli sad ovo pitas onog policajca koji stoji a knezevic upire u njega trupacke 10puta i fata ga za vrat. I kazes mu zasto si upotrijebio silu?

Nego, srbi, stvarno vam nije ok da ne pustite srbijadu barsku da razapne sator i zastave u subotu

Sent from my iPad using Tapatalk
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Djukanovic jeste napustio CG juce, sastanak sa Vucicem oko podrške iz Srb i vratio se na sjednicu. Informacija 101% pouzdana.

Zdravi dio opozicije bi preuzeo proteste, ali ne znaju što da rade sa Mandićem i ostalim diletantima te se i dalje misle.
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Ali radi brat evo ja sam tamo sad sam bio ovamo hahahahahaha a sto je ovo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/u-niks...15-dana-856543 Један од разлога зашто мора пасти власт.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Ali radi brat evo ja sam tamo sad sam bio ovamo hahahahahaha a sto je ovo

A vidji brata sto radi ahhahahaha ovo nije zdravo srece mi.
    Pustio muda jer zna da mu nece nista. Pokusaj provokacije. Mozda i namjesteno. A policija kulira i sve radi po zakonu. Koji nalog covece, za sto?? A ove Srbende iz radija Renome pisu ljucka prava. A bjeste pometine.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by GrobarPodgorica View Post
    http://www.vijesti.me/vijesti/u-niks...15-dana-856543 Један од разлога зашто мора пасти власт.
    Kakoe zglavom putine?

Sent from my Samsung Galaxy S6
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Lično mislim da je priča o tome da Rusija gura proteste šuplja, prije će biti da tu priču gura DPS preko RTCG-a i Pink-a kako bi uspjeli da spriječe prešaltavanje ovog protesta iz DF-ovog u građanski.

Trenutno se stvorila takva atmosfera među ljudima da je dovoljna sitnica da izađe gomila ljudi na ulice. Da je juče kojim slučajem policija blokirala ulice i upotrijebila silu kao što su bili najavili. to bi tek rasplamsalo ljude, sva opozicija bi izašla na ulice a i sada znam da neke partije razmišljaju o tome.

Na RTCG-u su danas izgovorili "Rusija" minimum 100 puta, vrte Moma Bulatovića i 97. godinu, Rusiju, nekakve beogradske i domaće stručnjake koji pričaju o tome da Rusija stoji iza svega. Svim silama pokušavaju da spriječe prerastanje ovih protesta u građanske

Da je neko prije mjesec dana organizovao anti-vladin protest ne bi izašlo ni 100 ljudi, a sada mogu izaći na hiljade. Šteta bi bila propustiti ovu priliku
    Da je neko mjesto mandica,pravi opozicionar,sa malo harizme,uspio bi da pokrene narod i ugasi te sve medije....Ali nemamo mi takvog,tj ne zeli ga niko...Sasvim nam odgovara ovako.
    Bas bih se slozio sa safrom,vise se ne zna nista,odjednom od onog jutra,koje sam ocekivao da ce da smiri situaciju i ugasi df,desi se svasta nesto nerealno.Svako je dodao po nesto i svoju neku teoriju...Nikako ne mozemo saznati sta je tacno.Ali sto kaze chuck dosta rtcg i pink se daju u kontranapad bas dosta,kao nikad dosad...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    meni su najjaci likovi koji su ubijedjeni da se milo nesto prepao ili tako nesto...ne budite smijesni svi vi koji tako mislite,milo je mnogo krupnija riba nego sto mnogi misle,a ovi klovnovi mu nisu ni do koljena,mandic je pokazao koliko je jadan i bijedan izjavom da je milo napustio zemlju(sta god da mu je bila namjera) a nije.dno dna.
    ko moze da ga glasa nakon sto ih je tako slasno slagao(tih 5-10 hiljada ljudi)svaka mu cast...
    zapravo, on jeste preplasen i to se na svakom koraku da vidjeti. I to nema veze sa protestima, toliko je kriminalan da bi bio glup (a nije) da se ne plasi i mnogo vodi racuna o svojoj bezbjednosti.
    Cuvan je kA predsjednik SAD evo 30god, to vjerovatno ima veze sa svim onim u cemu je ucestvovao. I sam kazes da je "krupna riba" , jeste u svijetu kriminala. I stvarno mu nisu ni do koljena.

A da li je uplasen od protesta? ja vjerujem da se dobro sjeca kako je dosao na vlast. Ne ocekujem da njegova vlast bude ugrozena ovim desavanjima, ali on se sigurno plasi SVAKIH PROTESTA.
    Ne bih mijenjao svoj miran san za njegov.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Kakoe zglavom putine?

Lucke objasni mi kako ti depesovac navijas za zvezdu ciji su navijaci cetnici i veliki rusofili ? Kakva komedija od momka...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Zapad nidje nije jasno podrzao M.Dj., sto je u ovom trenutku trebalo da bude veliki adut za vlast. Ne znam ni da su Rusku shapu pominjali?
    Predsjednik Skupstine ne zna i nije potvrdio da su protestani u subotu htjeli da udu u skupstinu.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Lucke objasni mi kako ti depesovac navijas za zvezdu ciji su navijaci cetnici i veliki rusofili ? Kakva komedija od momka...
    Navika i ljubav prema klubu i sportu od djetinjstva. Je*e mi se koga ostali podrzavaju medju delijama, ja samo sport gledam po tom pitanju, covjek sam koji je odrastao u sportu i ljubav prema zvezdi je u meni od malih nogu, to je tradicija u porodici od djeda mog koja se prenosi ko to ne moze da skapira i razdvoji sport i politiku mogu samo da ga zalim zbog plitkoumnosti
    Na kraju moze mi bit' eto
    Navijam i za real madrid, mozda sam i spanac jebenti....

Last edited by lucke91; 20-10-15 at 00:34.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    A sto ne bi navijao, njegov DPS je deportovao ljude tim navijacima, ili njihovim roditeljima i kumovima da ih kolju.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

http://www.dw.com/en/pegida-marches-...den/a-18791870
    ups......... sto je ovo.. jel neko pratio?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lucke91 Него је нормално да се у граду око 50 000 људи за двије недеље убију 7-оро. Сигурно су се убили јер су живјели добро. Такође јуче запаљено ауто неког мафијаша у Бару. У Подгорици свако мало бомбашки напади, постајемо блиски исток полако. Ко зна колико неријешених убистава, па да имамо 20 милиона становника много је,а не 600 000.
    Last edited by GrobarPodgorica; 20-10-15 at 00:40.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Mislim da je u pitanju ipak Zdravstvo u CG.. Ne obracaju paznju na depresiju, bliznji ne razumiju da trebaju pomoci.. CG ima veliki problem sa stigmom u tom smislu pa ljudi kriju dok ne postane kobno ...
    Za ovo drugo, ni policija nema odnos sa gradjanima, a gradjani nemaju povjerenja u njih .. itd..
    U CH je svaki drzavljanin "policajac"..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    194
    Thanked in
    99 Posts

Default Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Svaka ti je sveta Majo. Potpuno se slazem. Izgubio se onaj neki moral medju ovi narod. Samo se gleda kako ce ko koga da oprostis da sprcne. Morala bi tu neka kontrola da se uvede po tom pitanju. Da se ljudi razumiju i vole.

Fala vi lijepa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by GrobarPodgorica View Post
    Мислим да се играју велике игре за ЦГ,а једно је сигурно без јединства Срба и Црногораца неће Мило пасти.
    Jedinstva ce opet biti kada vecina CG Srba postanu ono sto u stvari i jesu, Crnogorci
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    1,465
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Не знам колико да је велика риба Мило Ђ , не постоји човек којем би било свеједно да му оваква маса громогласно виче Лопове.

Како ли му се породица осјећа? Па какав ли му је живот , па нека има милијарде, а има их. Пих

Sent from my HTC One_M8
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Vjeruj mi, ako mu je išta svejedno, to je koliko mu ljudi viče da je lopov, jer to sluša barem 20 godina. Štaviše, sam sebi to pjevuši dok se umiva ujutru i kreće na svježu lignju na indijski način. Eto, toliko ga dotiče baš to.

Ne postoje dvije riječi koje su u ovoj zemlji izlizanije, koliko god da su istinite.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    A vidji brata sto radi ahhahahaha ovo nije zdravo srece mi.
    Pustio muda jer zna da mu nece nista. Pokusaj provokacije. Mozda i namjesteno. A policija kulira i sve radi po zakonu. Koji nalog covece, za sto?? A ove Srbende iz radija Renome pisu ljucka prava. A bjeste pometine.
    Znam covjeka, jedostavno takav je posebno kad popije. Pregonio bi se do besvijesti.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Nešto se ozbiljno kuva.

Ali po meni neozbijno u toj ozbiljnosti je ovo ostavljanje prostora DPS-u da se konsoliduje do subote. Koliko obrta zadnjih dana. Game of Thrones, u duplom značenju.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Page 141 of 373 FirstFirst ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)