Deadpool i X-men Apocalypse prije nego svi ti zajedno..
Edit: Osim tog Civil war-a, jer je strip bio gazilica..
Jedino na šta ću da odem u bioskop u sledeće dvije godine : Capetan America:Civil War, Batman V Superman: Dawn of Justice (dajem im šansu iako je Man of Steel ubio u pojam sa nekim scenama), The Justice League Part One, War for the Planet of the Apes i eventualno još 2-3 koja sam zaboravio da napomenem.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Deadpool i X-men Apocalypse prije nego svi ti zajedno..
Edit: Osim tog Civil war-a, jer je strip bio gazilica..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
bas me zanima kako ce film izgledat, ne pratim desavanja oko istog, al tesko da ce i nekoliko filmova obuhvatit strip. plus, nijesam ni procitao cio event nego onaj od 300 strana cini mi se koji je fenomenalan. sad bas gledam drugu sezonu:
The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
http://www.imdb.com/title/tt1626038/
genijalan crtac, bas sam iznenadjen. u trecoj ep. je vec krenula prica izmedju ajron mena i marije hil oko registracije super heroja i nadam se da ce se druga sezona ticat toga. e da, citajuci strip i gledajuci crtani ne mogu se otet utisku da su se bas posrali u filmsku mariju hil. ovamo je bas, bas badass.
1993-2020
Pozeri koji misle da je Phantom Menace cool vjerovatno. Eto ja sam hardcore fan pa mi ne pada na pamet na premijeru da idem. Bas zato sto sam fan.
Premijera u Cineplexx nije pozitivno iskustvo. Kakvi retardi se na premijeru okupljaju svaki put, majko sveta. Pa ti retardi jos dovedu svoje male retarde i zajedno prave retardirane zvuke. Eto ova premijera je u ponoc pa ne bi trebalo da bude djece, ali to ne znaci da nece bit retarda. Pored toga sto ne znaju dva sata da sjede mirno i da cute, film se ne moze gledat ni od svih telefonskih ekrana koji ti bljeste u lice. Moze li ovaj narod da prezivi dva hebena sata bez hebenog telefona? U bioskop idem iskljucivo kad nema vise od 20 ljudi u sali. Znaci nekih 20 dana posle premijere. Mozda i vise.
Last edited by VanjaTheMan; 20-10-15 at 11:24.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Idemo ja i ti prvu noć da j*be oca.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Meni je veća briga što je premijera u ponoć film ce vjerovatno trajat jedno dva ipo sata što znači da će se završiti nedje oko 3 po ponoći, stvarno ne bih volio da pola filma gledam na jedno oko ili sa pospanom koncetracijom koja nastupa posle ponoći, ako odem moram da računam da će mi biti potrebno da pritvrdim gradivo bar još jednom posjetom.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
http://www.imdb.com/title/tt2488496/
film traje 136 min, isto kao Phantom Menace
inace, super za premijeru u ponoc i to...ali ipak ce se sacekati dan posle, tj. 17-og, upravo radi koncentracije uvece i da ne bi kao zombi isao na posao sjutra.
desi se ponekad na premijeru da bude zacudjujuce kulturna publika, iako sumnjam da ce to bit slucaj sa SW7 ali sto da se radi.
Uzeh karte,oko 30-ak ih je proslo i ljudi zovu konstantno da rezervisu a rezervacija nema tako da picite ljudi uzmite to bice tih sminkica da zauzmu mjesta.Naravno sve pod uslovbom da ne bude rata u decembru.,
Ni ja ne premijerama nisam imao neprijatnih iskustava, mnogo cesce se desilo da bude neki kreten/kreteni kad je manje ljudi.
Vanja idemo li u ponoć?
LEL
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ja još nisam uzeo kartu, najkasnije do petka ću vidjeti šta i kad. Jbg hype je ogroman.
Dobio sam dvije karte za film Crna Misa danas u 15:30( na posao sam, ne mogu da idem), ako je neko raspoložen da ide, neka se javi.
Last edited by masija; 02-11-15 at 11:15.
jes to je taj, fenomenalan. vidjecemo sto ce obuhvatit filmom. i crni panter i antmen ce bit u filmu, ne sjecam se da li da li su bili u stripu. gomila likova ima ko ce pofatat sve, i fantasticna 4ka i x-men...
1993-2020
Moze li Cineplexx da prikaze Tarantinov novi film u 70mm ili ce da bude standardna projekcija, zna li neko?
Naravno da ne moze, salis li se to?!
Da se bude potpuno pravedno, to moze (trenutno) svega nekoliko bioskopa na planeti. Niko vise nema opremu te vrste, svi su se digitalizovali.
><
Ali je pitanje oce li bit sa uvertirom i pauzom?
rm -rf /
ljudi koji imaju problema sa zivcima, isijasom, hemoroidima i sl. ne treba da idu u bioskop da se lijece na sjedistima nego kod doktora specijalizovanog za to od cega boluju.
sve ti *****, 2016. je.
nothing comes from violence and nothing ever could
Zato izbjegavam bioskop. Jedino sam betmena i supermena gledao tamo i to na neki nagovor drustva.
Inace ne volim ljude.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks