Ladno nema Sicaria i Steve Jobsa na repertoaru bioskopa, vjerujem da bi mi opet prodali pricu o distributerima i slicnom, a pomjeraju filmove za posle oscara da bi vise ljudi doslo da ih gleda.
Da imam dje drugo da gledam filmove centa od mene dobili ne bi.
Ko voli Pink Floyd, odnosno Rogera Watersa, samo noćas je koncert-film "The Wall" u 20:00h, prodaja karata je samo na kasama Cineplexxa.
ps. Cijena karte je 7 eura.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Eto ne valja Fassbender, poenta nije u kvalitetu filma, poenta je da se filmovi premjestaju za post-Oscar sezonu da bi vise ljudi doslo da ih gleda, sve pod izgovorom:"distributer ovo, distributer ono".
Zbilja, jel se meni čini ili u zadnje vrijeme filmovi mnogo brže izlaze u Blu-ray kvalitetu?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Prošle godine se čekalo grdilo za pojedine naslove, nešto mi se čini da se sad čeka mnogo manje.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
ja vala jedva cekam ant mena, necu zalit tih 10-15gb da ga opet odgledam.
1993-2020
Ja se zaj*bah što nisam išao u bioskop da gledam.
Viđeh sad na sajt cineplexx-a, 21.10 se prikazuje Povratak u budućnost 1 i 2 dio.
Jel li bio ko da gleda Hotel Transilvanija 2? Prvi dio je bio odlicaan, kad se samo $etim ove scene i plakanja od smijeha 10 dobrih minuta
Karte su u prodaji za premijeru novog Star Warsa
http://www.cdm.me/node/383197
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Koliko para?
Oko pet idem za karte pa vam javljam cijenu.
Karta je 6 evra.
Kakva će navala da bude.
Bogme ja cu ovih dana da odem dako ne nestane ne vjerujem da u Podgorici ima previse Star Wars fanova.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Druže Tito,16 decembra je premijera!
http://www.cineplexx.me/Content.Node...Wars.sr-ME.php
James Tiberius Kirk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks