Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
Najjaci ste mi vi likovi koji se izjasnjavate ka Srbi (postujem svakako) a onda pricate kako je bilo ko bolji no ovi sto su sad. Ja ne dajem godinama glas nikome jer sam razocaran u komplet nasu politicku scenu, sto se mene tice svi su oni ista *****, neko manje neko vece i Bogu hvala sto ne zavisim ni od pozicije ni opozicije, sto sam privatnik i sto sam krojim svoju sudbinu.

Ali kako i ti i bilo ko ko se ne izjasnjava ka Crnogorac, ocekujete da ja dam glas vojvodi Mandicu koji prije svega ne postuje ovu drzavu, ne priznaje je uopste, ne priznaje nas jezik, zastavu, crkvu niti ista sto ima veze sa Crnom Gorom. I nemojte mi kako su juce bilo masu CG zastava, kako ovo kako ono, to je takav profil coeka da bi Mirasa u ruku poljubio i velica, samo ako ce mu to donijet potrebnu masu. I Milas bi isto sve radio, kazem, sve je to slican profil ljudi, zato i ne glasam kazem ti odavno. Jedina razlika je sto su ovi prosrpski/ruski orijentisani a Milas je naklonjen Nato-u, s obzirom da sam po nacionalnosti Crnogorac a prave opozicije na veliku zalost jos nema, da nisam odusevljen nato-u uopste, da se i ja isti vrlo dobro sjecam te 1999-e, ali da je moj stav da neutralni jednostavno ne mozemo biti...
Glasati za covjeka koji je predsjednik nove SRPSKE demokratije,sta ocekivati...
Kako niko od novinara da napise tekst za sve ove godine,kako su medojevic i mandic igraci udbe,milovi...