Page 133 of 373 FirstFirst ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... LastLast
Results 3,301 to 3,325 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Crka View Post
    Pismo NATO ambasadama

Ovako kaže Mandić:
    “Ukoliko se, ipak, vlade vaših zemalja odluče da postupak učlanjenja Crne Gore u NATO sprovedu sa nelegitimnom Vladom, bez uključenja stvarne volje građana, to će značiti samo jedno - da ste još jednom prenebregli ono za što se formalno zalažete. To bi donijelo nove potrese i dramatične posljedice u budućem životu crnogorskog društva. Ne moram naglašavati da takva, pogubna odluka ne može biti legitimna, niti legalna, te da je apsolutna većina građana Crne Gore, koja se inače protivi ulasku u NATO, nikad ne bi priznala”.

Pametnome dosta!

Opet ponavljam ovo nisi protesti za smjenu lopovske vlasti vec za zastavljanje Crne Gore na puto eu i nato integracijama. Ne zaludjujte se ljudi!
    posle ovog pisma mandica, ako je i jedna drzava nato-a imala sumnje o protestima ili o stanju u CG, posle ovog pisma ce sigurno dati punu podrsku vlasti da razbije ovu rulju zvana DF u subotu...

kakav auto gol mandica.... brat....
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ima tu neki momenat da policija ne moze da reaguje unutar skupstine bez poziva, ima nesto tako, ne razumijem se u to, ali sam tako cuo. Ali stavimo to po strani.

U teoriji, na osnovu zakona, policija ima pravo da ga privede cak i sa govornice ako za to ima osnova. Samo sto se to u praksi nikad ne bi uradilo nego bi sacekali da izadje iz sale decko. Ovo sto ti pitas u osnovi je kao da pitas, moze li policija da te privede sa ulice bez ikakvog objasnjenja. Ako ima osnova za privodjenje, onda moze. Kako tebe tako poslanika. Ako nema osnova za privodjenje ( a njima ga je vrlo lako nac ) onda je to prekoracenje ovlascenja i neprimjerena upotreba sile. A oni ne mogu da ne objasne nista jer o svakom lisavanju slobode oni pisu izvjestaj, a islednik ti objasnjava zasto si tu.

Sto se tice Slavena Atensn siker Radunovica onu noc. Potpuno su pravo imali da ga uhapse. Sve i da nije bilo onoga guranja. Znate svi kako to ide. Dobar dan, vase isprave molim. AKo se ne legitimises slijedi ono Molim Vas podjite sa nama. A tek ono guranje koskanje. Ti policajcu ne smijes da se primaknes na manje od metar ipo. Cim to uradis on moze da reaguje a ne da se guras s njim. Nego ono je specificna situacija onu noc jer je razbijanje protesta u pitanju. I da je to bilo pravo razbijanje protesta jutros bi Slaven i kompanija doruckovali na odeljenje u kbc. Sve po zakonu.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Pogresno sam se izrazio.

Ne moze da se implementira novi izborni zakon. Posto el. identifikacija nece moci da se koristi na sledecim izborima. I MUP jos nije ocistio biracke spiskove od mrtvih i nepostojecih glasaca
    U ovom pravcu ce na kraju i ici kompromis izmedju vlasti i ostatka opozicije (bez DFa sa kojim ochigledno nece niko) izbori ce se malo pomjeriti recimo za april ili maj a taman u maju samit NATO u Varshavi dje se ochekuje formalni prijem ljepota za DPS SDP i pro NATO dio opozicije. Bice kao ciscenje spiskova i implementacija elektronske identifikacije plus pozvace vjerovatno posmatrache OEBSa da nadgledaju sve to i izbore a i Rusija je chlan OEBS tako svi mirni i zadovoljni. Manda, Kocha i Nebojsha ce se u subotu istutnjeti i josh par puta zajedno sa Amfijem kad dobijemo pozivnicu i polako potonuti na politichku marginu slichno mnogima prije njih.
    Last edited by Separatista; 19-10-15 at 11:42.
    Ridin' on the black train

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,718
    Thanked in
    3,869 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Razumijem, hoces da kazes da nasa policija krsi zakon samo kad bije ilegalno bije kriminalce, ali ga sigurno ne bi krsila kad su u pitanju ozbiljni ljudi i poslanici.
    Ne, hoću da kažem da mi ga je manje žao i da poslanici nemaju za šta da se bune. Dvije zasebne stvari.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Najjaci ste mi vi likovi koji se izjasnjavate ka Srbi (postujem svakako) a onda pricate kako je bilo ko bolji no ovi sto su sad. Ja ne dajem godinama glas nikome jer sam razocaran u komplet nasu politicku scenu, sto se mene tice svi su oni ista *****, neko manje neko vece i Bogu hvala sto ne zavisim ni od pozicije ni opozicije, sto sam privatnik i sto sam krojim svoju sudbinu.

Ali kako i ti i bilo ko ko se ne izjasnjava ka Crnogorac, ocekujete da ja dam glas vojvodi Mandicu koji prije svega ne postuje ovu drzavu, ne priznaje je uopste, ne priznaje nas jezik, zastavu, crkvu niti ista sto ima veze sa Crnom Gorom. I nemojte mi kako su juce bilo masu CG zastava, kako ovo kako ono, to je takav profil coeka da bi Mirasa u ruku poljubio i velica, samo ako ce mu to donijet potrebnu masu. I Milas bi isto sve radio, kazem, sve je to slican profil ljudi, zato i ne glasam kazem ti odavno. Jedina razlika je sto su ovi prosrpski/ruski orijentisani a Milas je naklonjen Nato-u, s obzirom da sam po nacionalnosti Crnogorac a prave opozicije na veliku zalost jos nema, da nisam odusevljen nato-u uopste, da se i ja isti vrlo dobro sjecam te 1999-e, ali da je moj stav da neutralni jednostavno ne mozemo biti...
    Glasati za covjeka koji je predsjednik nove SRPSKE demokratije,sta ocekivati...
    Kako niko od novinara da napise tekst za sve ove godine,kako su medojevic i mandic igraci udbe,milovi...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Ima tu neki momenat da policija ne moze da reaguje unutar skupstine bez poziva, ima nesto tako, ne razumijem se u to, ali sam tako cuo. Ali stavimo to po strani.

U teoriji, na osnovu zakona, policija ima pravo da ga privede cak i sa govornice ako za to ima osnova. Samo sto se to u praksi nikad ne bi uradilo nego bi sacekali da izadje iz sale decko. Ovo sto ti pitas u osnovi je kao da pitas, moze li policija da te privede sa ulice bez ikakvog objasnjenja. Ako ima osnova za privodjenje, onda moze. Kako tebe tako poslanika. Ako nema osnova za privodjenje ( a njima ga je vrlo lako nac ) onda je to prekoracenje ovlascenja i neprimjerena upotreba sile. A oni ne mogu da ne objasne nista jer o svakom lisavanju slobode oni pisu izvjestaj, a islednik ti objasnjava zasto si tu.

Sto se tice Slavena Atensn siker Radunovica onu noc. Potpuno su pravo imali da ga uhapse. Sve i da nije bilo onoga guranja. Znate svi kako to ide. Dobar dan, vase isprave molim. AKo se ne legitimises slijedi ono Molim Vas podjite sa nama. A tek ono guranje koskanje. Ti policajcu ne smijes da se primaknes na manje od metar ipo. Cim to uradis on moze da reaguje a ne da se guras s njim. Nego ono je specificna situacija onu noc jer je razbijanje protesta u pitanju. I da je to bilo pravo razbijanje protesta jutros bi Slaven i kompanija doruckovali na odeljenje u kbc. Sve po zakonu.
    Sve mi se chini da ih to cheka u nedjelju ujutro osim ako ne izrezhiraju do kraja pa ne smire prichu i pochnu mi se malo zanijeli od sad samo civilizovano i nikoga ne dirati shto je isto lako moguce.
    Last edited by Separatista; 19-10-15 at 11:48.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Zao mi je ovog naroda sinoc koji je pomislio da ce da ucini da poboljsa zivot svoj...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Ja koliko svatih vojvodu, ako do subote vlada ne padne sama od sebe ono sto se veli, on i narod cijele CG ce citiram: ``sva Crna Gora dolazi ovdje i mi ćemo ih ukloniti sa vlasti!!``
    Pretpostavljam da misli nasilno da djeluje nema drugog nacina... e tad ce biti veselo.... mada mislim da ce ih biti manje nego sinoc....

samo sto ce sledeci put naici na zestok otop policije na bilo kakav pokusaj nasilja.

Konjević kaže da je zabilježeno više napada na policijske službenike:

- Policija i pored toga što su se stekli uslovi za itervenciju nije intervenisla. Ali to je posljednji put da će se policija ponašati na takav način, poručio je Konjević.

Tim što nijesu reagovali sinoć, kako jeobjasnio Konjević, pripadnici policije željeli su da, na naki način odgovore svima koji su ih optužili a su prekoračili svoja ovlašćenja:

-Ali smo time svjesno,rekao bih, ugrozili ono što su obaveze nadležnih državnih organa,kazao je Konjević.
    Last edited by lucke91; 19-10-15 at 11:56.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ima jedna situacija. Ajde mi laici ovdje, mada ima i ovdje ljudi koji znaju, pa komentarisemo, pricamo pa eto nesto i da pogrijesimo. Ali poslanici, nvo aktivisti, novinari i ostali, takve nebuloze pricaju, pricaju napamet, pojma nemaju o zakonskom okviru koji urejduje neku oblast, tako neodgovorno daju neke izjavu, ne ustrucuvaju se da mlate.
    To je ta nacionalna neodgovornost i konstruisano srozavanje. U redu ako nekom poslaniku ovo nije sfera interesovanja, nemoj onda da dajes izjave pa ispadas glup. Ja znam, neki to rade po diktatu, neki se utrkuju da ispanu pametni, neki da se dodvore, neki ovo neki onoo, zato sto ih niko nece pozvati na odgovornost za izrecene lazi. Ali sramotno je da takoneki ljudi daju sebi za pravo da procjenjuju i govore o necemu o cemu pojma nemaju.

Ne branim policiju, ali tvrdim da uopste nisu prekoracili ovlascenja. Makar sto se vidi iz ovoga sto prikazju mediji. Ako i jesu to je u odnosnu na cijelu situaciju bilo minimalno, skoro bagatelno. Situacija u kojima nisu odreagovali a imali su zakonsko pravo ima sigurno tries puta vise nego onih u kojima su reagovali.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Ja koliko svatih vojvodu, ako do subote vlada ne padne sama od sebe ono sto se veli, on i narod cijele CG ce citiram: ``sva Crna Gora dolazi ovdje i mi ćemo ih ukloniti sa vlasti!!``
    Pretpostavljam da misli nasilno da djeluje nema drugog nacina... e tad ce biti veselo.... mada mislim da ce ih biti manje nego sinoc....
    I ja jer ce dosta naroda koji im je bio sinoc odbiti ovim vracanjem na prethodne zahtjeve o prelaznoj vladi i anti-NATO prichom koja ne interesuje nikoga pored njih osim mozhda Marka Milachica i Miru Vujanovic ili Kuljak kako se sad vec preziva. Da su proshirili tematiku protesta na gradjanske teme i ukljuchili u organizacioni odbor predstavnike drugih partija, NVO, intelektualce, sindikate... imali su shansu da okupe u kontinuitetu vishe ljudi i naprave vlastima dosta ozbiljan problem ali ovako propast. Shto nas sve vraca na prichu od prije da su organizatori ili totalni imbecili ili rade za vlast treceg tu nema. Josh pricha sinoc Mandic napustio Djukanovic zemlju a ovaj se pola sata poslije toga pojavljuje u zgradu Vlade i snimaju ga na TV. Svi ovi nezavisni novinari ih podrzhali zbog nasilja nad novinarima a oni kamenuju televiziju sve sa urednicom. Pa niko sa tri chiste u glavu nece poci za njima poslije tih blamova.

Evo kako izgleda izvjeshtavanje Vijesti danas a kakvo je bilo prekjuche i juche ujutro brutalna policija mirni demonstranti i slichno.

http://www.vijesti.me/vijesti/osudil...robnjak-856467
    Last edited by Separatista; 19-10-15 at 12:11.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

samo sto ce sledeci put naici na zestok otop policije na bilo kakav pokusaj nasilja.
    Mislim da je svako juce shvatio da je on ugasio sinoc proteste...Uspjeli su da pokupe brojku malo da sebe izvade posle 20 dana i ovako se mirno povukli...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja se samo nadam da mi shvatamo u kakvoj se situaciji nalazimo?

Da ovo nije protest protiv vlasti vec protiv ulaska u NATO!

Ne znam koliko je vas primjetilo ali na nasim stranicama na fb i portalima je toliko ljudi iz srbije sa komentarima razim da je to zastrasujuce a vecinom su acc koji nemaju info...

Ako ne budemo pametni odosmo u pm... Ovo pisem za ljude koji su ka i ja protiv ove vlasti ali za nato da ne nasjedaju na ove price... Vlast se mjenja al ne sa mandicem!

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Ne branim policiju, ali tvrdim da uopste nisu prekoracili ovlascenja. Makar sto se vidi iz ovoga sto prikazju mediji. Ako i jesu to je u odnosnu na cijelu situaciju bilo minimalno, skoro bagatelno. Situacija u kojima nisu odreagovali a imali su zakonsko pravo ima sigurno tries puta vise nego onih u kojima su reagovali.
    Ni onaj video policajca kako palicom demolira kola posto je vozac uhapsen i odveden?

Svidja mi se tvoja formulacija "uopste nisu" a "i ako jesu to je samo malo".

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Evo i u sred Knez Mihajlove ce se protestvovat` protiv ulaska CG u NATO...
    jer smijesna je svaka druga prica da oni protestvuju zbog nekakvih problema u CG...

Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Demolira auto ili slomio jedno staklo? Neka odgovara za naknadu stete. Pita bi tebe da neko uleti u tebe autom bi li mu slomio staklo ili glavu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ova drzava nam ne valja nista. Ni milicija vise ne zna da pendreci. Svaka susa i marusa moze da je pljuje, gadja gura.... a oni se pravdaju. Uhvate lopova a sudija ga istu vece pusti i on poslije plazi jezik onima sto ga uhapsise...
    Najsmijesnije je da cojek koji zivi u Americi napise kako bi se tamo reagovali, a onda mu suprotno objasnjavaju oni koji tu Ameriku vidjeli na razglednici. Jajare napaduju drzavu i da je otmu o taman takvih jajara koji ne bi ni dvije ovce nacrtane sacuvali, a ne drzavu. Svud elementarne nepogode kratko traju a kod nas....
    PS.
    Da se śetimo http://www.cdm.me/politika/dan-kada-...a-svojim-putem

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    6,209
    Thanks Thanks Received 
    13,834
    Thanked in
    5,241 Posts

Posle ovih protesta, DPS-u nece ni trebat vise ta koalicija...

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Kakvo je stanje ispred Vlade? Može li se bulevarom autom proć?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Taman da kazhe sad Mandic evo ispunili smo cilj ovo se zbog nas razbila koalicija ajte sad kuci polako

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,718
    Thanked in
    3,869 Posts

A veli Konjević da je vlada već tehnička. I taj su cilj ispunili.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Separatista View Post
    Taman da kazhe sad Mandic evo ispunili smo cilj ovo se zbog nas razbila koalicija ajte sad kuci polako
    HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA
    najjace je to sto to uopste ne zvuci nemoguce da moze izaci iz njegovih usta
    kao ono kad je guberinic podrzao mugosu i dps da bi ``makao sdp iz vlasti``..

Quote Originally Posted by NHM View Post
    A veli Konjević da je vlada već tehnička. I taj su cilj ispunili.
    hahahahhahahahhhahahha
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Ali zavrsna recenica,ne iskljucuju ponovo koaliciju sa DPS...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA
    najjace je to sto to uopste ne zvuci nemoguce da moze izaci iz njegovih usta
    Iz njegovih usta je izashlo da je Bush dobio Kerija 2004. na predsjednichkim izborima u SAD zato shto je on pozvao srpsku dijasporu da glasa za Busha tako uopshte nije nemoguce da i raspad koalicije uzme sebi u zaslugu

Thanks Thanks Given 
    2,153
    Thanks Thanks Received 
    1,263
    Thanked in
    484 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Ali zavrsna recenica,ne iskljucuju ponovo koaliciju sa DPS...
    Ne iskljucuje,sinoc je I rekao.

Page 133 of 373 FirstFirst ... 3383123129130131132133134135136137143183233 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)