Page 127 of 373 FirstFirst ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... LastLast
Results 3,151 to 3,175 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Niste vi svjesni koliko bi bili jaki i sposobni da izgradite izuzetnu CG za sve u CG, samo da nema ovih partijskih gluposti i podjela..Nego djetinjarije, kratki fitilji, posprdavanje...

Zvalo me danas xx nasih Crnogoraca i Crnogorki koji zive van CG, jer brinu za CG i zele joj bezinteresno - najbolje.. Svom narodu.. Nevjerovatni, samo da se hocemo fokusirati na prosperitet, pozitivnost i jedinstvo za CG.
    caj-caj..

Hvala Lepo
    Jes nego treba uhlebit nesposobne familije funkcionera na ključne pozicije i tazbinu i sve redom. Poznanica mi se zaposlila pukim slučajem u državnu firmu, sve DPS poletarci zapošljeni, nije dobila otkaz sama ga je dala a oni su izjavili da se nije snašla u dinamičnom okruženju. Ona ima 20 god iskustva i vrhunske reference a oni mame i tate i po jedan ili dva prigradska fakulteta. Nema sreće ođe još dugo. Zamolio bih opozicionare da se ne javljaju osim ako znaju koliko im trenutno radnih mjesta u CG pripada po partijskoj osnovi, pogotovo SNP-ovcima.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Kamenica u glavu,bilo je objavljeno davno...dosta je bilo ubacenih elemenata,tih navijaca ili kriminalaca ko zna
    Čitav dan se seirie sa polomit', slomit' i sl. Kače se statusi po facebook i po ovome forumu, poziva se na udruživanje i organizovano djelovanje. Svi od reda botovi i pristaše DF-a, neko sa punim imenom i prezimenom, a neko sa nikom. Kada se sve desi čime su prijetili onda su to odmah ubačeni elementi!? Ne kontam?

Isti slučaj svaki put sa ekstremnim srpskim nacionalistima iz Bara koji su jedni od udarnih snaga Nove evo deceniju, kad god neki zvek naprave odmah ubačeni elementi a već sljedeći skup eto njih uredno sa sve grljenjima sa funkcionerima Nove. Nismo đeca brate. Ista vlast treba da pohvata te balvane i javno im objavi imena i isti DF treba da se odredi prema njima a ne vječito priča o udbašima i ubačenim elementima pa se cjelivaš sa njima svaki put i pozivaš ih na proteste.

Inače DF je sa ovom odvalom od 'Milo je pobjegao' koji lider DF-a izjavi a da trepnuo nije iako zna da izgovara lažavinu, iako mu je valjda jasno da te fore više ni mala djeca ne piju, oborio rekord po količini laži koju su plasirali od početka protesta pa do sada. Ukupno ja ne znam da li su sastavili dvije istinite informacije. Ako je to nečija marketing strategija i da se ide sa tim agit propom ja ga najiskrenije ne razumijem jer imaš isuviše razloga i činjenica da ih rušiš istinom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zasto siris dezinformacije ...Vijeće za nacionalnu bezbjednost, kojim je predsjedavao premijer Milo Đukanović,....
    kad je Vojvoda rekao da je Milasin strka' iz zemlje. Jedan vojvoda nikad ne laze.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Nego, šta će biti da su se opametili, državne zastave, "svako ko napadne policiju je protiv protesta" itd.

Takva promjena preko noći?
    Wtf?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Čitav dan se seirie sa polomit', slomit' i sl. Kače se statusi po facebook i po ovome forumu, poziva se na udruživanje i organizovano djelovanje. Svi od reda botovi i pristaše DF-a, neko sa punim imenom i prezimenom, a neko sa nikom. Kada se sve desi čime su prijetili onda su to odmah ubačeni elementi!? Ne kontam?

Isti slučaj svaki put sa ekstremnim srpskim nacionalistima iz Bara koji su jedni od udarnih snaga Nove evo deceniju, kad god neki zvek naprave odmah ubačeni elementi a već sljedeći skup eto njih uredno sa sve grljenjima sa funkcionerima Nove. Nismo đeca brate. Ista vlast treba da pohvata te balvane i javno im objavi imena i isti DF treba da se odredi prema njima a ne vječito priča o udbašima i ubačenim elementima pa se cjelivaš sa njima svaki put i pozivaš ih na proteste.

Inače DF je sa ovom odvalom od 'Milo je pobjegao' koji lider DF-a izjavi a da trepnuo nije iako zna da izgovara lažavinu, iako mu je valjda jasno da te fore više ni mala djeca ne piju, oborio rekord po količini laži koju su plasirali od početka protesta pa do sada. Ukupno ja ne znam da li su sastavili dvije istinite informacije. Ako je to nečija marketing strategija i da se ide sa tim agit propom ja ga najiskrenije ne razumijem jer imaš isuviše razloga i činjenica da ih rušiš istinom.
    Nisam rekao ciji su ubaceni elementi,ali ono nisu pravi gradjani radili.Pogledaj kako skacu normalni gradjani i ona sirotinja da zaustavljaju onu djecu u fantomkama....
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Zasto siris dezinformacije ...Vijeće za nacionalnu bezbjednost, kojim je predsjedavao premijer Milo Đukanović,....
    kad je Vojvoda rekao da je Milasin strka' iz zemlje. Jedan vojvoda nikad ne laze.
    Hm, koliko god da mrzim vojvodu i Amfija i kompaniju koja je poskidala srpske zastave i postavila sad crnogorske (hehe vuk dlaku mijenja ali...), meni ovaj snimak ne djeluje autentično jer se datum nastanka ne može potvrditi a i ni zvuka iz nekog razloga nema pa ne možemo potvrditi o čemu su pričali.

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,758
    Thanked in
    1,582 Posts

Sto pogodiste onog covjeka u glavu kamenom
    f6

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Kakvi protesti su govori sve,ja ih nisam ni cuo 100 m od mjesta dje su bili...
    dok one 2012 itekako sam cuo
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Da su prvi dan krenuli ovako sa zastavama, pa sa im čovjek povjeruje ali poslije 20 dana, kasno su se sjetili
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Umije li mi iko reć - đe u svijetu su protesti donijeli boljitak i stabilizaciju u novijoj istoriji?
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Dosta ljudi večeras.

Frku kod Elektrodistribucije, Njegoševog parka i skupštine je započinjala ista grupica od 15-20 ljudi, udbaša pretpostavljam, pojedini su i batine dobili od demostranata
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Xerxes View Post
    Umije li mi iko reć - đe u svijetu su protesti donijeli boljitak i stabilizaciju u novijoj istoriji?
    Pa u Libiji, Siriji, Ukrajini, Srbiji. Sve im cvjeta, zar se ne vidi?

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Masa se nakon kretanja u šetnju skoro duplirala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    o cemu se radi odje, sto je ova krv.. ?
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Dosta ljudi večeras.

Frku kod Elektrodistribucije, Njegoševog parka i skupštine je započinjala ista grupica od 15-20 ljudi, udbaša pretpostavljam, pojedini su i batine dobili od demostranata
    Aooo. A nemoj da te zamolim. Interesantno kako niko neće da objavi ko su ti likovi, a ovako se prebača lopta sa jedne na druge. Najlakše je reći, ubačeni elementi - ko su oni? Danas se zna koji je ministar kupio koje čarape o državnom trošku i koji su broj bile, a ne zna se ko čini grupu od 20 ljudi?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako je i ranije postojala sumnja šta je cilj ovih protesta nekoliko mjeseci pred redovne izbore, onda je to večeras definitivno jasno: Oživljavanje političkog subjekta koji je bio klinički mrtav.
    E sada, razmislite o tome kome oživljavanje ovih vječitih opozicionara ide na ruku, sklopite kockice i biće vam sve jasno.Činjenica da bez jakog Mandića i Medojevića nema jakog Đukanovića i obrnuto, uvjek bilo i biće.

Činjenice koje navode na takve zaključke nakon ove noći:

-Prethodna najavljivanja rušenja diktatora, dana D za Cg i sl. da bi se sve završilo na ultimatumu ispred mupa (?) i običnoj protesnoj šetnji.
    -Potpuno ignorisanje i zaboravljanje 20 dana spavanja na golom betonu i priča o slobodnim teritorijama, nepomicanju sa njih i sl.
    -Postavljanjem ljudi za vođe koji su kompromitovani do bola, iza kojih postoji istorija saradjivanja sa Đukanovićem i sl. a gdje je večeras za vrhovnog komandanta postavljen najkompromitovaniji od svih njih iza kojeg ne bi stalo ni 80% srba.
    -Odlična kordinacija policije i vođa demostranata, što zaključuje da su bili u očiglednoj neposrednoj kumunikaciji tokom i prije protesta koji će srušiti diktatora.
    -I ono ključno, dalje produžavanje tragikomedije i zakazivanje novog okupljanja za nedelju dana.

Tako da je jasno da DF sa svim ovim želi isključivo da politički profitira i izbori sebi još jedan mandat i poslaničke plate koje, ne zaboravite i dalje primaju.Bliže se izbori i sve ovo ima za cilj da smanji rejting novostvorenim građanskim opcijama.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Aooo. A nemoj da te zamolim. Interesantno kako niko neće da objavi ko su ti likovi, a ovako se prebača lopta sa jedne na druge. Najlakše je reći, ubačeni elementi - ko su oni? Danas se zna koji je ministar kupio koje čarape o državnom trošku i koji su broj bile, a ne zna se ko čini grupu od 20 ljudi?
    cijeli df ti je ubačeni element
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post

Rekoh pretpostavljam. Znači kada su počeli da prave frku, ljudi su počeli da ih zaustavljaju i spriječavaju u tome. Ko su da su nije ih bilo preko 15-20 i samo su problem demonstrantima napravili, bacili dvije baklje put policije a policija vratila sa par suzavaca po sred mase

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    cijeli df ti je ubačeni element
    Interesantan podatak: prvu noć intervenisanja policije - Medo tek na kraju akcije, nije bio prisutan Milić, Mandić, Emilian Labudović, Peđa B. i još par kultnih likova i opozicionih pulena.

Da mi je samo znati kako su pojedini izdržali pod sve ove Cg zastave, da li su morali da skrenu u sporedne ulice dok ne prođu ovi sa zastavama, ili su nosili sunčarice?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Dakle, onoliko ljudi je došlo iz cijele CG u PG, da bi im DF na kraju "rekao" da dođu u subotu?!

Čudno... čudnovato štaviše... čarobno na momente... magično...
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Rekoh pretpostavljam. Znači kada su počeli da prave frku, ljudi su počeli da ih zaustavljaju i spriječavaju u tome. Ko su da su nije ih bilo preko 15-20 i samo su problem demonstrantima napravili, bacili dvije baklje put policije a policija vratila sa par suzavaca po sred mase
    A dobro neko reče - najmanji je problem saznati ko su, pa lijepo DF da kaže jesu li njihovi ili ne? To je izgleda veliki problem, ili jednostavno stari provjereni recept - kad zas*ru da imaju opravdanje sa ''ubačenim elementima''.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Nijesu ubaceni elementi Noris Čače cak mislim da ih znamo i ja i ti i jesu htjeli incident ali se org ne moze osuditi radi toga jer su ih i Medolino i redari sprjecavali u tome.Sve u svemu pametno su ovo nocas uradili barem ja mislim.A od dosta pouzdanih izvora imam info da je masu vise ljudi bilo u setnji nego na trgu i da je mnogo duga kolona bila bulevarom Svetog Petra.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Inace ne vidim nacin ukoliko se nedje skupi par hiljada da organizatori uspiju sve da iskontrolisu bas nema sanse.Pogotovo nakon onih desavanja juce.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Je li se lokalni Če Marko Milačić glaskao danas? Ili još gore, da nije bio na ovu šetnju?

Još jedno privođenje i obrnuo je igricu čovjek.

Page 127 of 373 FirstFirst ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)