Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
Ogromna se prasina digla. Vidim polako ali sigurno svi mediji van balkana ovo prenose. Izgleda da su odlucili evropejci Krivokapica da postave za kralja.
To sam i ja prije neki dan izjavio da ameri pripremaju krivog za vodju opozicije.Ali da bi se to desilo,mora se ovaj DF raspanuti...
Evo poceli su i klipove slavka perovica da izbacaju
Podgorica Podgoricanima!
Bogami su i Canetove e-novine dale gas
Napokon pobeda zakonitosti
Policija okončala četnički cirkus u Podgorici
http://www.e-novine.com/region/regio...Podgorici.html
DF sa sloganom "Sloboda traži bolje lažove" napada vlast koja uzvraća "Mi lažemo bolje". Ovo nije realno koliko neistina se izruči u ova dva dana.
itd itd...Specijalni rat
Specijalni rat je poseban oblik rata koji se najčešće vodi u trenutku kada država agresor i napadnuta država najčešće nisu u službenom ratu. Cilj specijalnog rata je rušenje vlade napadnute države ili njeno prisiljavanje na diplomatske ustupke.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
- 1) Psihološki rat koji se koristi i u doba mira i u doba rata kako bi se podigao vlastiti, a snizio neprijateljski moral. Medijski rat među država ili protiv neke države kako bi se dobilo "javno mijenje" na vlastitu stranu je trenutačno najpoznatiji oblik ovog rata,a njegovo najpopularnije oruđe su postala "kršenja ljudska prava".
- ............
Hvala Lepo
Iako licno smatram da je vecina naroda izuzetno glupa(nebi nas jahali kvarat vijeka da nije), to nije bio cilj mog prethodnog post-a. Sve sto kazem je da je ljudima skromnih moralnih kapaciteta potpuno nebitno da li je npr. njegov komsija, koji je privatni preduzetnik, pomorac, itd.,moze dokazati porijeklo svog novca ili ne. Kad od obicnog covjeka napravis ocajnika, koji nema sto da izgubi, te mu dozvolis da sam dijeli "pravdu" nekaznjeno, nastupila bi potpuna anarhija, porast stope kriminala, a sa njime i kradje rijetko zabiljezenih proporcija. Crnoj Gori stvarno ne treba nova AB revolucija.
Smjene vlasti ne treba vrsiti nasilno, ne treba dodatno razj***** drzavu da bi promijenili vlast. Vlast treba promijeniti olovkom, na izborima, a ne bukanjem po ulica. Nemoj me pogresno shvatiti, ne kazem da ne treba protestovati, daleko od toga. Sve sto pokusavam da kazem je da ne treba protestovati na ovaj nacin, a to je : nacionalistickim ciga****njem po ulica, to je samo kontra produktivno, i iz toga ne moze nista dobro proisteci.
Zasto se Emilo ne javlja? On jedini ima iskustvo zauzimanja Parlamenta.
Ako izgleda kao cetn*k, hoda kao cetn*k, kvace kao cetn*k– sto je onda?
Malobrojni su oporbenjaci izasli na ulice s cetn*ckim ikinografijom - subarama i kokardama (ima video snimaka i clanaka u medijima), s cetn*ckim sloganima poput "Mi smo srpski cetn*ci" (ima video snimaka i clanaka u medijima), s cetn*ckim pjesmama poput "Od Topole ...(ima video snimaka), s zastavama Srbije i protucrnogorskim povicima "Ovo je Srbija" (ima video snimaka i clanaka u medijima). Poglavari su prosvjeda doveli tamo popa Rista, koji je ih kasnije podrzao s izjavom da je Crna Gora "drzavica stvorena u Jajcu od terorista".
Stovise, za sudjelovanje u prosvjedima placali su ljudima dnevnicu (ima video snimka i clanaka u medijima).
Svaki dan na prosvjed je dolazilo sve manje ljudi.
Taman prije policijske akcije njihov broj nioje premasivao nekoliko desetaka
Organizatori su prosvjeda stvarali klaunove od sebe i gubili popularnost.
Ako izgleda kao imbecil, hoda kao imbecil, kvace kao imbecil– sto je onda?
Sad pitam tko je bio onaj imbecil koji je poslije svih gore spomenutih specificnosti naredio prebijanje oporbenjaka?
Zar je crnogorska Vlada zaboravila na ukrajinsko iskustvo, kada je nakon pendrecenja vec tada malobrojnih oporbenjaka, na Majdan je izaslo nekoliko stotina tisuca Ukrajinaca?
Ako izgleda kao provokator, hoda kao provokator, kvace kao provokator– sto je onda?
Putinov rezim je izrazio zabrinutost "brutalnoscu" policije i "nepostovanjem alternativne tocke gledista". Taj isti rezim mkoji je desetke svojih oporbenjaka poslao na dugogodisnju robiju u Sibir, koji je organizirao cete "protumajdanasa" sa prebijanje oporbenjaka, koji sudi poglavarima oporbe zbog prelaska ulice na crveno svijetlo, koji je ukinuo izbornost gradonacelnika sirom Rusije, koji placa "legalnoj skupstinskoj oporbi" place od 6,5 tisuca eura a istovremeno ukida zastupnicki imunitet svakome tko ne ne slaga s Putinom i td.
PS Nisam izmislio niti jedan detalj. Svi podaci su lako provjerljivi i preuzeti su s ovog foruma, cdm-a i td.P
PS Sad bih zamolio one koji me salju psovke na PP objasniniti, u cemu sam ja po vasem mislenju pogrijesio.
Last edited by A+A; 18-10-15 at 17:37.
Nisu oni ni planirali da zimuju i kišuju, mislili su da ostave 200 šatora, a oni da obilaze povremeno i da se okupe po nekoliko sati kao za izlazak u grad. Valjda su dovoljno demonstrirali kako su mislil da protestuju.
Nemoj da te čuju ovi iz df-a da Krivi treba da bude vođa e će počet da viču Milo, oprosti nam, radili smo što smo znali, ali nismo znali šta radimo.
Postoji li neki poseban razlog što je ovaj što bijesno gleda policajca crnac?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kolko ih je u centar,imamo li koji dron?
Podgorica Podgoricanima!
Još bio i specijalac :-), znam ja sve to samo što je, po meni, danas mnogo teže, čak i nemoguće, dostići potrebnu kritičnu masu. Koliko god da je običan građanin CG podložan manipulaciji ipak treba malo više razvaljenih glava, odvaljenih bubrega pa čak i po koji mrtav demonstrant da bi došlo do haosa. Danas je previše mobilnih i snimci su automatski dostupni.
Vijest o 40 mrtvih u Pakracu je mogla proći 90-tih, danas teško.
U pravu ste za razlike i proteklo vrijeme, ali,,
Voljela bih da je tehnicki tako, ali danas je za specijalni rat dovojan i "portal rat"...
Nista ne mora ni da se desava a da se preslaze strano javno mjenje i pritisci..
U savremeno spec. ratovanjima interno misljenje vise i ne igra oducjucu ulogu, cak moze i - nikakvu.. nije ni bitno.. No, greske se ne serviraju, pa..vise se ne prati da li je "implozija"ili "eksplozija"..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 18-10-15 at 17:35.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks