Posto sam evo covjek iz naroda, na ulici sam stalno i u kontaktima i sa ovima iz vlasti i sa sirotinjom. Ne pricamo ovdje o promjeni vlasti u skupstini. Pricamo o mijenjaju vlasti na ulici.
Zamisli kad jednom padne bedem koji te stiti od pravnog aparata, ali to je manje bitno. Pada aparat koji te stiti od ulice...
Zamisli kad krenu da upadaju po firmama, kucama, kad krenu paliti auta. Zamisli prvi ti komsija vozi auto od 100k, a ti ne vozis nista nego pjeske ides na posao. Ti imas diplomu on nema... I jednog dana nista ga vise ne stiti.
Vjeruj mi na rijec... Kao sto postoje spiskovi ko za koga glasa, postoje i spiskovi ko je koliko uzeo, ko je kome namjestio posao i ko je koliko tezak. A CG je poznata po tome da se sa prethodnim rezimom rjesava brzo i jako.
Tako smo se recimo rijesili komunajara i uzeli im dosta, prije toga cetnika i ostalih prije toga lojalista odanih kralju Nikoli, prije toga ********...
E tako ce se i sa DPS-ovcima razracunati... Kao sto je ANB u sluzbi DPS-a tako je narod u sluzbi samih sebe, i svi znaju koliko, kad, ko
Kad krene upadanje

Bookmarks