A ovo su ovi koji su protiv vlasti a za Front jer eto kao nemamo bolje i nema drugog nacina.
http://shamaiba.com/wp-content/uploa...staje-ovca.jpg
Nemojte samo zapalit radulovicevom sinu dzip mercedes. Takodje kad budete palili maksim morate medov stan sacuvat
f6
A ovo su ovi koji su protiv vlasti a za Front jer eto kao nemamo bolje i nema drugog nacina.
http://shamaiba.com/wp-content/uploa...staje-ovca.jpg
Hahaha e to je muka. Što su se mnogi nakrali uz dps, pa sad frka, udri milicijo. Jer sad milicija čuva razne kumove, rođake, zaslužne građane... I treba ni po babu ni po stričevima, pa bio to Medov, Fikov ili Milov mali...
Sent from my D6603 using Tapatalk
Fasisticke falange Djukanovica napale su narod
Preko hiljadu specijalaca blokira setnju gradom
Panika dikatora
... zlikovac i batinas koji je imao zadatak da likvidira lidere DF
Boskserski klub Buducnost i **** obuceni u policijske i vatrogasne uniforme, zaduzeni za prebijanje poslanika i naroda.
Ovo je *** zlikovac Djukanovica koji je licno komadovao teroru nad mirnim demonstrantima![]()
Gojko se malo iznervirao prividjaju mu se neka ratista i neprijatelji
https://www.facebook.com/raicevicg
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Kad ce objaviti ko je savjetovao DPS da reaguje juce sa policijom?
Koji je to "strateg" biser bio? Taj sve kao nije znao kako se se to sve spakovati za medije, pa Kurir i ostali prave sprdnju kako im se hoce..
Garant je taj rekao "bicemo fini, pa ce sve biti ok", a to sto bi bilo kakva reakcija tog tipa bila "filovana" za record (objasnjavah juce dosta o tome), e to kao nema veze..
Jel taj ucio ruski ili engleski?
g. Lucke91 ko vam je objasnio da to treba da se uradi?Vi znate sigurno..
Hvala Lepo
Slazem se sa time da po padu (jer je prije toga nemoguce) DPS-a treba se svakome ko je nelegalno stekao imovinu treba ista zaplijeniti, a pocinioce procesuirati i adekvatno kazniti. Doduse, to ne znaci da treba narodu dozvoliti da pravdu sam dijeli. To se treba, i mora odraditi preko nadleznih institucija, jer ce u suprotnom pored ljudi koji su ojadili drzavu naj***** i dobar dio finansijski dobrostojeci ljudi, koji su svoju imovinu stekli na posten nacin.
Ti ljudi, koji bi u normalnoj drzavi sacinjavali dio srednje klase i vise srednje klase, u nasem drustvu su okarakterisani kao bogati, sto samo potvrdjuje koliko smo duboko raslojeno drustvo. U sredjenim drzavama, srednja klasa sacinjava veliku vecinu drustva, dok je kod nas izuzetno mali % njih. Srednju klasu crnogorskog drustva generalno sacinjavaju privatni preduzetnici, pomorci, itd...
Pored toga, citavo drustvo treba prestati da gaji iluzije da cemo svi istog trena po padu DPS-a imati 2-3x vece plate, penzije itd., jer to nema veze sa realnoscu. Bice potrebne godine i godine rada i truda da stvari dodju na svoje mjesto. Naravno, preduslov svega ovoga je da partija ili koalicija koja smijeni DPS ne bude kleptokratska. U ovom trenutku, jedina partija koja te kriterijume ispunjava, po mom vidjenju stvari je URA, ali njih, makar u ovom trenutku podrzava mali procenat birackog tijela. Doduse, kako vrijeme bude prolazilo, rasce i njihova podrska.
Samo je "prešprican"![]()
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Banjo je stedio zestoko za ml novog od 80.000. A mora je i za alkohol odvajat hahaha. Nego kad krecete u rusenje?
f6
Evo ih ovi nezavisni portali govore da je poceo rat
Podgorica Podgoricanima!
Nije narod glup...
Nijesu svi "bogati" ljudi DPS-ovci. Ali isto tako posto smo mala sredina, dje se zna ko sta kuva za veceru preksjutra, tako se zna i ko je uzeo koliko, kad i koliko puta... Cak i kad misle ljudi da se ne zna znace se.
Pa evo najbolji je primjer Kuljaca i Trinski. Da bi spasili svoje guuzice rekli su tacno, dje, kako, koliko puta i sa kim. Toga ce biti jos kad se krene capra spasavati.
Privatnim se biznisom i sam bavim, ali ja imam svaku uplatnicu i svaki racun, dje je poslo, kako je poslo, odakle je porijeklo novca, i da li je novac oporezovan kako treba.
Sve za sta nema dokaz porijekla bice oduzeto na ovaj ili onaj nacin... Vjerujte mi na rijec![]()
Kako je lijepo sjedjeti kuci i cekati razvoj situacije a ujedno znas da ce oni koji su archili i krchmili drzavno i narodno doci na giljotinu. Da isti ti nece spavati nocima bojeci se za svoja prkna i svoju imovinu, kao sto ne spavaju desetine hiljada koje djeci nemaju sta da daju za dorucak ujutro...
Ima narod strpljenja, ne danas, ne sjutra ali za mjesec godinu - dvije - pet... I sta ce biti onda ?
Last edited by Gandalf_White; 18-10-15 at 16:32.
One Ring to Rule them all...
Onda mnogi s ove teme nece imat net da plate![]()
Samo je bilo pitanje vremena.Vise nisam u toku ovdje,da li sad milu malo se ne ide u nato,pa igra na stranu ove nestabilnosti i na rusiju.Sto je ovo,covjek samo balansira,oces kakit neces kakit...
Potvrdili su ovi da je oko 100 barana probilo blokadu...
Vidim i kod SC moraca ogromna policija iako je obicna utakmica rukometasica,dje nikad nije bilo frke
Podgorica Podgoricanima!
Ne mogu oni (a ni mnogi nazalost) prezalit' sto se CG izvukla iz YU gradjanskog rata... A nismo iznenadjeni tim zeljama.. i nije im se trebala servirati "hrana".. Znalo se, ali dzaba.. Nismo ni ovdje mogli smiriti "bullying" likove da ne histerisu za kaficom u centru.. Da se tako ne radi, da primire, da ispostuju ponesto..
Pricah i za ono "Niko nece da vas bije", pa ispade record za deseto...
No, bolju pamet ne mogu razviti sa "konjskim snagama"...
Hvala Lepo
Ahahhaha jesu li ovo ovi izbacili onu ilustraciju?
https://www.facebook.com/SlobodaTraz...type=3&theater
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks