Page 114 of 373 FirstFirst ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... LastLast
Results 2,826 to 2,850 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bili smo i ostaćemo najveca rupa u svijet. Balkan gnjili.

Korumpirano i potplaćeno sve živo dok na drugoj strani, ispred skupštine na tzv slobodnoj teritoriji nekakvi blavori koji se palinjaju na Putina i Dražu veprove okreću kako bi srušili lopove od kojih nisu ništa bolji. I što je najgore neko OVO za ozibiljno shvata i sudi ćeranje ove stoke dok "mozgovi" ovog čina u astoriju cepaju dojč i slatko se smiju jer su teži za koju iljadarku. I sramota u kakve se danas svrhe koristio termin "brutalno pretucen", policijajci su korektno odradili svoj posa, od kog inace žive i koji rade po naredjenju.

Gore od ovoga ne moze, druze Tito ustaj kako znaš i umiješ jer ovako nema nama spasa.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    E da...sta bi sa cijenom goriva? Vratise li onih 9 mil sto uzese od naroda silom, u penzijski fond, ili bar za bolnice i skole direktna uplata?
    Danas o tome tajac...opet pojela matza...citza matza...
    Hvala Lepo
    Tih 9 milona je potroseno na privatne poslove, drzava ih ocima gledala nije. A cijene goriva bi trebale da se smanje cim budu iduce promjene, za par dana ja mislim. I trebala si Majo da dodas da i posle pada od 7 centi, opet ce cijene hrane ostati iste kao i kada je cijena bila 1.40e, 30 centi razlike po litru, ali cepaj dalje kad nam se moze...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    9,334
    Thanks Thanks Received 
    6,815
    Thanked in
    2,684 Posts

nema sto tesko odje narod kapira ista
    i ako ukapire opet ce doc neki srpski ili crnogorski jezik, srbi ili crnogorci, cirilica ili latinica, cetnici ili partizani, srpska ili crnogorskapravoslavna
    dakle odje treba da svati narod da ti ljudi tamo nisu za sprdnju, jesu pojedini bili ali neki kukavci i nisu
    iz pouzdaih izvora znam da je bilo makar 20 ljudi tamo jer nemaju da jedu pa su makar to imali, ja nisam ni prisao tamo a trebalo bi da me stid jer ako je crnogorska mladost dosla do toga da nas stogodisnjaci pokusavaju oslobodit, propalo se
    Ja ocima ne mogu da vidim mandica, danilovica, medojevica i pogotovo milica ali lako je i njih mac jednog dana, bitna je bilo kakva promjena.
    Ja radim za strance, nemam se sto zalit, ali moj mozak ne prihvata da ja koji zaradim i vise nego solidno treba da dajem makar neki dio svoje plate da bi oni zivjeli kao kraljevi
    ne mogu da prihvatim da mi je otac radio 40 godina da bi primao penziju 270e, srce mi se slama.
    ne mogu da prihvatim da neki pejovic je gazda kapa i boksita, da sveto marovic mi za svoj merak dovodi rolingstonse, ona seljacina. Da su sve fabrike zatvorene bez ikakve zelje da se otvore nove jer je izracunato da narod mora i treba da zivi od 200e.
    da je uvedeno moderno robstvo, zatvorili fabrike digli siti kvartove pa rokaju mladim bracnim parovima kredite pa oni srecni ulete u to izrode familije pa posle tri godine razvod.
    pa djeca po onom putu. Da je kvadrat stana u raspalu podgoricu po 1100e
    Ne mogu ni sebe da shvatim sto ja radim vise odje, jer mi je pretesko kad mi komsija koji svira do zore prica kako je idealno i kako ne kapira sto se ja bunim
    kako ne kapiraju da covjeka moze da takne i situacija ostalih.
    Mi smo kao nacija za 25 godina potpuno izgubili svoje ja i samopostovanje
    treba gorila iz audija potpuno zatamljenog od 17 godina da mi izlijece iz auta da bi se pokazao curi kakav je on tatin sin....
    eeee dace bog pa da uzivaju lucke91 i takvi a mi cemo da vracemo. Sa srecom nam Crna Gora, kakav li sam samo mladalacki entuzijazam imao na onom mitingu bog me ubio.
    Last edited by kaemSe; 18-10-15 at 01:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cudno da niko ne komentarise ovaj GIF sa ovim zutaljem, biga,grobar dje ste?
    1908.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Au Majo al si zapela za taj primitivizam, ubijas u mozak vise vrtis istu pricu svakih sat vremena. Kakvi crni demokratski protesti, nadji mi u koju drzavu je dozvoljeno da se radi ono sto su oni radili? Jesu li setali LGBT koje svako prezire, ali mirna setnja mirno sve i to je to. Ovo je bilo konstantno nacionalno provociranje i lijecenje kompleksa. Sta je vezan protest protiv Vlade u vidu da se donose zastave druge drzave, primitivno vikanje mi smo cetnici, pecenje praseta? Aj neka ode neko u Beograd da protestuje zastavama Crne Gore uz nacionalno provociranje, kako bi prosli?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    "Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

U jednu ruku je pozitivno sto se ovo desava, a u drugu im se po*****. Ova opozicija nije ogledalo nezadovoljnog naroda Crne Gore nego srpskog nacionalizma, makar 80%. Da je proporcija u kom slucaju obrnuta, sad bi imali vise ljudi na ulicama, koji bi mirnim protestom mogli da dobiju ono sto traze.
    Sve u svemu, imam o$ecaj da je neko treci izazvao ovu destabilizaciju, kako bi dosao do nekog zeljenog cilja.
    Vrijeme ce pokazati sta je bio taj krajnji cilj. Mozda ce ova slika u Svijet otici nashminkana, kako bi neko spolja dobio zeleno svijetlo da intervenise u ovoj drzavi. Naravno, mislim na diplomatski pritisak, nikako na vojni.
    U svakom slucaju, kad-tad ce sve ukradeno biti oduzeto. Da li ce tada Milo, Mugi, Gvozdenovic i Boskovic, biti zivi, to nije bitno. Crna Gora ih proklinje i u kam zatuca. Ne vjerujem da im to ikako moze na dobro izac. Ja nemam razloga da protestujem, nit me bk za to... ali ovaj narod razumijem. Da su glavasi ukrali 50% od ovoga sto su ukrali, Crna Gora bi danas 50% bolje zivjela.
    Sad neka malo drhte. Mislim da im vec zvone telefoni i da se "Komitet 300" pita sta se to radi u Crnoj Gori. Samo nam Evropa moze promijeniti vlast. Ka' sto je promijenila svaki put na Balkanu.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Konačno.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

PAZITE SAD OVU LAZ!

Oglasila se policija: Demonstranti su htjeli da uđu u Skupštinu?!

Prva lokacija na kojoj je oko 19,45 časova došlo do pokušaja probijanja policijskog kordona je u ulici Slobode, u blizini križanja sa Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog. Na tom mjestu je grupacija od oko 250 lica, predvođena poslanicima Demokratskog fronta, policijske službenike gađala kamenicama, flašama i drugim predmetima i pokušala da probijanjem kordona nasilno uđe u objekat Skupštine. Upravo na ovoj lokaciji na policiju je bačen suzavac, nakon čega je policija intervenisala i upotrijebila sredstva prinude – fizičku snagu, službenu palicu i hemijska sredstva. Druga grupacija od oko 150 lica je na isti način i u istoj namjeri pokušala da probije policijski kordon iz pravca Sat kule, na mostu Braće Zlatičanina.

Druga grupa nista nije pokusavala dosla policija oni se polako povlacili bez ikakvog nasilja!
    Kakva sramota!
    Kakav rezim!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

I ova spominje nekih 9 miliona. Kakvih bre 9 miliona? Svaki ministar ima toliko u nekretninama. Treba da pricamo o stotinama miliona, o milijardama, a ne o nekakvom sitnisu. Svako ko je dobio pomoc/kredit od drzavnog fonda, morao je da plati penal. Nema odje istrazivackog novinarstva, inace bi se lako otkrilo ko je za sta pare uzeo, ciji su vozaci dobijali stanove itd..
    Kako Budvu procesljase caskom. Ne daj Boze da pocnu Pg da cesljaju. Kako bi desetine hiljada kvadrata postale drzavna imovina. Brzo bi stali na noge i izasli iz krize.
    Last edited by Sandor Kolar; 18-10-15 at 01:50.

Thanks Thanks Given 
    9,334
    Thanks Thanks Received 
    6,815
    Thanked in
    2,684 Posts

pa ako tamo neki pistinjat koji je u budvu poslanik dps ili tako nesto ima 23 stana za koja ga cimaju pa koliko imaju ostali
    koliko ima vujica lazovic, mugi, marovici da i ne pricamo
    pa kad ono ***** od popovica iz sindikata ima 5 miliona ovi imaju milijarde
    pa da se makne vlast ova i da im se otme sve ukradeno imali bi tri autoputa i sedam fabrika
    ali okle posto znaju sta bi ih snaslo radi se sve sto amerika zeli da se sto duze izdrzi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Demonstranti moraju mijenjati i taktiku i retoriku... Zasviraj pa za pojas zadjeni... Jedan neuspjesan gradjanski protest ide u pogresnom smjeru...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by jedikupus View Post
    Au Majo al si zapela za taj primitivizam, ubijas u mozak vise vrtis istu pricu svakih sat vremena. Kakvi crni demokratski protesti, nadji mi u koju drzavu je dozvoljeno da se radi ono sto su oni radili? Jesu li setali LGBT koje svako prezire, ali mirna setnja mirno sve i to je to. Ovo je bilo konstantno nacionalno provociranje i lijecenje kompleksa. Sta je vezan protest protiv Vlade u vidu da se donose zastave druge drzave, primitivno vikanje mi smo cetnici, pecenje praseta? Aj neka ode neko u Beograd da protestuje zastavama Crne Gore uz nacionalno provociranje, kako bi prosli?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    E bas uz kaficu...
    Maja ce milion puta ponoviti jedno - a to je da ne mozemo ponizavanjem mijenjati ljude u CG jer su takvi kakvi jesu i treba da ispostujemo svi razlike. Milion puta cu ponoviti - u skladu sa temom, da se sve moze resavati bez vrijedjanja i ponizavanja. Nisam ja jedina (srecom) na ovom forumu koja ima takav stav..
    Nismo ko zna sta (600 000 tam-vam), ali kako god okrenemo, mentalitet nam je sa CG podneblja i tu se razumijemo odlicno..
    Malo ko od Crnogoraca bi odbio tek onako vlast a da mu moze bit.. Ima nas takvih, koliko - toliko. Ali, zato ima i onih koji bi svaku vlast prigrabili, svastocinjeli, u jamu bacili,i zloupotrijebili u svoj interes.. Nazalost.. kazu ljudska psiha, ovo ono.. Boh. Sta znam, ne vjerujem previse u taj sablon. Od takvih se mnogi plase, pa i od iskoristavanja mase radi grabljenja na stetu naivnih..
    Medjutim, postoje i neki ego manijaci koji su zaista ubijedjeni da su "bogomdani" za vodjstvo Drzave , a da veze nemaju sta to vodjstvo podrazumijeva, koje obaveze, kakve kapacitete nasledjuje, koje tekovine, bla bla.. Bi takvi da "probaju" pa sta bude - bude. Ma i nuklearni program glat.. E ti su najopasniji.

Ovo drugo .. CG treba i moze da ima norme koje odgovaraju CG-ri po velicini drzave i po broju stanovnika, a posebno po mentalitetskim karakteristikama i etnoloskim vezama. Obicaji u nasem narodu su ono sto nas veze i to bi trebali da cijenimo da je vaspitanja i pameti, ali... Sta je tu je.
    Da je po zakonu definisano sta se ne moze raditi na javnom mjestu, to ne bi moglo ni da bude uradjeno.. Ali nije..

Sjetih se primjera u CH... Elem, zvoni mi komsinica na vrata i sva "izbezumljena" pokusava da mi postavi pitanje sta se desava preko puta.. Izadjemo zajedno da skontam sta joj je, i vidim Sami centar grada, neke komsije iz Srbije se okupile pred jednom zgradom, zezaju se, smiju, stavili prasence na kolac, i pripremaju let lampu da "sure" prase.. Gledam, ne vjerujem ni sama sebi sta vidim.. Zena uspanicena pored mene, pokusavam sa osmjehom da objasnim.. Da smirim situaciju.. Kad, ode mi pogled ka zgradi pored.. Znam da su tu iglavnom stanari iz drzavne sluzbe.. Nacickali se sokirani na prozorima i terasama...... Gledaju, zovu telefonima ko zna koga.. Snimaju aparatima...
    Tad mi je pao mrak na oci.. Shvatih da ti ljudi ne razumiju, da to gledaju drugacijim ocima, da su uplaseni...Niko im nije dobacio rijec..
    I, nista.. Dosla je policija, popricali su sa komsijama iz Srbije... Vjerovatno ih upozorili na ponasanje. Napisali u blokce sta su htjeli, ovi s prasencetom potpisali ... i, nikad vise nista slicno nisam vidjela kod nasih ljudi. Tipicno za nase iz ex YU, odmah su obavijestili jedni druge da to ne moze, a nasi vani uce propise na taj nacin - uglavnom.. I to je to.
    Nisu se Svajcarci smijali, nisu potcjenjivali, nisu vrijedjali.. a u CH su.. Samo su pokazali propise. Nije tesko.
    Kod nas bi se isprdali sa bilo kim, i sa takvim ponasanjem provocirali i stvarali neprijatelje i sebi, i svojoj djeci sutra, i drzavi, i sistemu i....
    No, opet, ne mozemo promijeniti ljude u CG, ali propise mozemo..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 18-10-15 at 06:45.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

E sad nesto kontam...
    Vjerovatno ste svi kao i ja, vidjeli "ocekivane" naslove o jucerasnjim desavanjima po raznim CG portalima, one u regionu i sire...
    Sve se to moglo predvidjeti..
    Nego, postoje mnoge nedoumice (na stranu ova mladjarija koja politiku shvata neodgovorno i neozbiljno kao navijanje za fudbalski klub - tipican bullying sindrom), jer jeste predstavljeno ozbiljno marketinski, iako mi koji smo u CG to ne vidimo na takav nacin.. Bar ja nista nisam primijetila iako sam imala obaveza juce po PG. Sve funkcionise normalno, ali kad pogledamo na TV i na youtube - haos.. Stvarno da gledam sa distance pomislila bih svasta sto nije..
    Elem, upozoravali smo nas nekoliko na forumu da ovo nije za zezanje, i da je CG drzava koju treba radi svih gradjana CG da stitimo na ljudski nacin...
    Ciji je onda ovo interes?
    Zasto su juce reagovali?
    Ko je dao odluku o dizanju tenzije?
    Ne znam da li je vama jasna slika koja se salje iz CG, ali meni jeste..
    Kome to ide u prilog?
    Kome ne ide u korist?

Nista mi ovdje nije bas onako kako se namece da izgleda...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 18-10-15 at 06:44.

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Quote Originally Posted by BIGa View Post
    Ako mislis da narod moze jos da trpi gadno se varas. Velika greska je to sto proteste nisu sacekali da organizuju posle izbora, e tada bi se obistinila prica o 100 hiljada ljudi na ulice, ali ovako prije izbora je totalni promasaj. Mada ima nade.
    Velika je greska sto ovo nisu bili socijalni protesti, da je tako bilo ne bi se moglo prici of naroda/protestanata. Ovako...
    1. Pravis ,,zajednicku platformu'' pritom ne pitajuci nikog u vezi usaglasavanja teksta, pa makar na nivou opste kulture. Sistem, uzmi ili ostavi, je upravo sistem koji treba mjenjati.
    2. Nema crnogorac7a na protestu, a kako ce ih biti kada isti ne postoje (izmisljeni su neke 48 ili 45, nebitno), a to malo sto ih ima prikucani su na Vezirov most. Odnosno, nema ogradjivanja organizatora od takvih izjava.
    3. Ponavljam, onakvim protestima kakvi su bili DF bi tesko mogao dosegnuti cenzus na sledecim izborima, dok ovakvim razvojem situacije dobise vjetar u ledja. Kome li odgovara da imamo ovakvu opoziciju?
    4. Tuga.
    Last edited by wulfy; 18-10-15 at 07:30.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,734
    Thanked in
    3,881 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    Cudno da niko ne komentarise ovaj GIF sa ovim zutaljem, biga,grobar dje ste?
    Onako odoka bih rekao da se njih dvojica poznaju i da Knežević aveta. Nešto mi se čini da se obojica smiju. Možda i griješim.

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    pa ako tamo neki pistinjat koji je u budvu poslanik dps ili tako nesto ima 23 stana za koja ga cimaju pa koliko imaju ostali
    koliko ima vujica lazovic, mugi, marovici da i ne pricamo
    pa kad ono ***** od popovica iz sindikata ima 5 miliona ovi imaju milijarde
    pa da se makne vlast ova i da im se otme sve ukradeno imali bi tri autoputa i sedam fabrika
    ali okle posto znaju sta bi ih snaslo radi se sve sto amerika zeli da se sto duze izdrzi
    Ti bogami kao da je to nešto mnogo. Eto jedna fabrika čokolade na Cetinje, lucke91 reče da ima 2-3, Pejović zvani Šal još nekoliko i to ti je već 7 fabrika.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Reakcija Rusije na proteste i njihovo ekspresno saopstenje kao i navodi iz samog saopstenja dosta toga govori.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by GrobarPodgorica View Post
    Питај Русе је ли диктатор, човјек за 15 година створио економско и војно можда најјачу силу на свијету.
    А овај наш за 25 година уништио све што је у овој држави ваљало и радило од 600 000 људи. Нема шта није уништено радницима разних предузећа су дугује ко зна колико милиона, али за браца има пара.
    Odgovor od Rusa: jest diktator.
    "Najjaca gospodarska sila" se temelji samo i iskljucivo na pumpanju nafte i plina. Otkako je cijana nafte pocela padati, blagostanje se ruskog stanovnistva samo smanjuje.
    Propagandna prica o "ugrozenosti Rusiji" i "najjacoj vojnoj sili" sluzi samo za skretanje paznje naroda s pada blagostanja i to je to.
    Ispricavam se na oftopiku.
    Last edited by A+A; 18-10-15 at 08:18.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Reakcija Rusije na proteste i njihovo ekspresno saopstenje kao i navodi iz samog saopstenja dosta toga govori.
    http://www.vijesti.me/vijesti/moskva...aljenje-856278

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Yes Nato - No Nato, na to mu dođoše protesti, jel? A đe je tu glad, maže li se na leb neka od ove dvije opcije? A Kosovo, priznade li ga Srbija?

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Evo slika sa ovih poslednjih protesta.

Dje su svi oni lazni Liberali sa foruma? Pozdrav za profesoricu Mirjanu Kuljak.
    Prvo govoriš da je Mandić 5 puta bolji od Đukanovića, onda etiketiraš sve forumaše koji ne osude postupak policije kao depeesovce, dok na kraju slijedi zakucavanje: Mirjana Kuljak. Komentar na sve baljezganje stvarno nije potreban, ali na ovo posljednje zaista moram. Ko je lažni Liberal i što je pravi Liberal po tebi? Prateći tvoje postove zaključujem da je pravi Liberal onaj koji je ostao uz LSCG i nakon 2001. sve do gašenja stranke, a nakon toga glasao za pročetničke stranke i kandidate. Ostao uz Slavka Perovića, ali samo dok je Liberalni savez postojao, dok ono što kaže o akterima na političkoj sceni ladno ignoriše. Čim ti je Prijeki pomenuo što
    Slavko misli o onoj ludači koju si pozdravio, odmah si krenuo sa njegovom diskvalifikacijom, o, ti, pravi Liberalu.

Nego ti, blago meni, umjesto prazne priče na forumu, zašto ne bi izašao na ulicu i priključio se protestu? Lako je bit hrabar za tastaturom i podržavati iz daleka. Pa ako ti već ne smetaju četničke pjesme i veliš da si građanski orjentisan, fino ruku pod ruku sa Srbadijom barskom u rušenje režima. Ko zna, možda zakučiš i malo tople prasetine

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Od pocetka Ruske intervencije u Siriji cijena nafte skace i rubalj se oporavlja.
    Odakle ti ovo?
    http://markets.ft.com/Research/uploa...ab3b6c7417.png

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    9 Posts

Nijesam Rusofil ali sa realne tacke gledista smijesna je prica da zivot ruskih gradjana zavisi od prodaje nafte i gasa. Zemlja koja na svojoj teritoriji ima sve sto je potrebno. U vremenu sankcija Rusija je ojacala svoju privredu, dostigla prije par mjesevi vrhunac krize i sada se ubrzano vracaju u kolosjek.
    Rusija je dokazala da je opet supersila sa ovim sto se desava u Siriji, i vracanjem Krima.

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,758
    Thanked in
    1,582 Posts

Mandic ne moze sina vaspitat nego bode djecu nozevima po gimnaziji a ne da kontrolise masu na proteste.
    f6

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Bogami kakvo licemjerstvo putinovog rezima. Kad je policija u sredistu Moskve pendrecila oporbenjake koji su svi do jednog izasli s zastavama Rusije, ono se zvalo "uspostava pravednog pravnog poretka". Kad je policija s maksimalnom razinom opreznosti rasturila satorski kamp oporbenjaka koji su demonstrirali u sredistu Podgorice s zastavama tudje zemle i nacionalistickim sloganima, onda je to "neprihvatanje alternativne tocke gledista" :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    PAZITE SAD OVU LAZ!

Oglasila se policija: Demonstranti su htjeli da uđu u Skupštinu?!

Prva lokacija na kojoj je oko 19,45 časova došlo do pokušaja probijanja policijskog kordona je u ulici Slobode, u blizini križanja sa Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog. Na tom mjestu je grupacija od oko 250 lica, predvođena poslanicima Demokratskog fronta, policijske službenike gađala kamenicama, flašama i drugim predmetima i pokušala da probijanjem kordona nasilno uđe u objekat Skupštine. Upravo na ovoj lokaciji na policiju je bačen suzavac, nakon čega je policija intervenisala i upotrijebila sredstva prinude – fizičku snagu, službenu palicu i hemijska sredstva. Druga grupacija od oko 150 lica je na isti način i u istoj namjeri pokušala da probije policijski kordon iz pravca Sat kule, na mostu Braće Zlatičanina.

Druga grupa nista nije pokusavala dosla policija oni se polako povlacili bez ikakvog nasilja!
    Kakva sramota!
    Kakav rezim!

Niko da mi odgovori zbog čega ove laži?
    Nego se prebača tema.

Page 114 of 373 FirstFirst ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)