Сјутра тј већ данас је и утакмица може бити весело.
Сјутра тј већ данас је и утакмица може бити весело.
Da vidimo oce li Rashko iskoristiti zicer i odbiti da se sukobljava... Jedna ostavka, posle kakvog ozbiljnijeg sukoba, bi pala kao shlag na tortu...
Sent from tapatalk
#fakenews
koliko nebuloza se odje danas ispisalo qq,sto mi sce da ulazim odje...
aj kad sam svratio,dje je bio manda-panda jutros,zar on ne noci u sator?
takodje medo,no su ga iz kreveta digli,dobro nije u gace dosao...pajaci obicni,a jos gori oni koji ih podrzavaju
kapa dolje za radulovica,zao mi je sto covjek nije nedje u vlasti(ne sa dRps-om,nego eto,u nekoj postenijoj vladi),sve bi ih postrojio,pravi cojek iz naroda![]()
Last edited by AdO_pG; 18-10-15 at 00:05.
Koje su bile prave namjere protesta zna li neko? Nesto mi ne ulazi u glavu da partija koja se zove DEMOKRATSKI Front moze sebi da dozvoli da razmislja o nedemokratskom rusenju vlasti. A da ne zaboravimo i da su Amfilohija doveli da siri svoje fasisticke ideje i misli i da baca kletve i komunicira sa svecima. Dalje, ova divna opozicija misli da moze sve neistomisljenike ili ljude koji jednostavno jos uvijek nisu ubijedjeni u snagu njihovog argumenta, da prosto otpise kao DPS-ovce, umjesto da gledaju na sve gradjane kao na potencijalne glasace kojima samo treba da se pristupi na drugaciji nacin i da im se objasni zasto su oni dobra alternativa. Ali nisu dobra alternativa. U potpunosti su iracionalni i politicki nesposobni. Od njih najvecu korist ima DPS.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Da ne bih ulazio u polemiku je li Lomi ikad bio Srbin ili ne i da li je ikad bio Crnogorac, uzecu sve ostalo kao istinu koju svi znamo iz ovoga komentara i koja mi je dovoljna.
DIkatator jeste, pisace knjige nekad o njemu, nadam se u negativnom kontekstu, kakvom i zasluzuje.
Nema potrebe da preanaliziramo stvari, zbog toga smo u ovakvoj situaciji, jer smo strasni u komplikovanju stvari umjesto samo da posmatramo stvari na jednostavan nacin, no to nikad nije bilo lako.
Sto trazi djed od 70+ godina na ovim protestima kad zna da ce biti da tako kazem malo nemirni ? Sto se nije sklonio sa strane kad vidi da se huligani obracunavaju sa policijom. Nego, taj isti djed, a vidim da ima dosta takvih drugih su sigurno bili i ostali najveci cetnici, tako da nije mi ih zao.
Sramota me je da gledam kako protestuju, do juce ih nije bilo 10, a sad su se kao nasli da protestuju, a sto su oni ocekivali da one izbjeglice kampuju tu na njihovoj slobodnoj teritoriji do sljedece godine. Ako je slobodna za njih, onda je slobodna i za nas i hocemo da je koristimo, a ne da trpimo njihove glupe hirove , i ko god ne moze da vidi kroz njih je stvarno ili slijep ili pravi idiot.
Ima li DF jednu pristojnu osobu koja ih moze predstavljati ? Ne, to su sve stare lisice koje su uvijek bile i ostale vjerne srbiji tj cetnicima, ostali su djedovi, a istog mentaliteta, i naravno mladi huligani , koji imaju isti mentalitet.
Prekrsili su zakon i zavrsena prica.
Last edited by siraj; 18-10-15 at 00:18.
evo gif ko je trazio
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Saglasan sam tu potpuno. Postavio je DPS visoku granicu kada je sistematsko unistavanje jedne drzave u pitanju, al' sigurno da ni trenutna opozicija ne bi bila daleko od slicnih rezultata. Cast izuzecima.
No cak i kozmeticke promjene su bolje od nikakvih promjena, jer nista se samo od sebe nece popraviti, moze samo da bude gore ako ima kud, a i moj post se nije odnosio na politicke opcije vec na narod i njegovu svijest.
A kojim crnim demokratskim putem, e pa ljudi moji ovo da ne povjeruje covek sto cita odje.
Jel na izbore? Jel u skupstini ? Kojim demokratskim putem a??
Jesi li svjestan da su na vlasti ubice, lopovi, sverceri, prevaranti. Sve najgore sto moze biti. I ti u svemu ovome kazes demokratski ajmo rusiti vlast. E pa
Spavaj nimfa, imas obaveza sjutra.
f6
Ma kakvi sa ulice, pa to je bilo "spontano" ugovoreno u kabinetu, ko od kosa ko od udbe.. a to sto su neki tadasnji radnici iz fabrika pali na fazon da su oni nekog doveli na vlast..to je zalosno i zabluda.. Masta radi svasta...
Sve je bilo po protokolu odigrano tada kao i ovo sada... Sto pjevaju o dzemperima a to sve iz menzi kp doslo... zvek..
Hvala Lepo
Dovoljno je da neko okrene priču da četnici ponovo pokušavaju da okupiraju Crnu Goru, dići će se narod i počistiti ovih 100 - 200 ljudi brže nego milicija. Ovi juriši na skupštinu da upotpune sa srbijanskim zastavama i ne treba bolji okidač narodu.
Svarno se nadam da će go*na počistiti sa ulica i da ovo neće eskalirati u nešto više.
P.S. Posle toga bi komotno mogla dinastija Đukanović da vlada narednih 200g. Ne vjerujem kakve autogolove opozicija sebi daje, kakvi penali.
Last edited by γνῶθι σεαυτόν; 18-10-15 at 00:29.
Pa bolje da Vas novinari ne citiraju kako nazivate CG gradjane koji drugacije misle od vas....inace od prvog diela recenice do drugog ....kratko to...Svarno se nadam da će go*na počistiti sa ulica i da ovo neće eskalirati u nešto više
Hvala Lepo
Sjutra će biti zanimljivo,
sigurno će biti više ljudi nego noćas, ako se nastave incidenti vjerovatno će početi da dolaze i oni koji ne mirišu DF(a znam i par takvih koji su i noćas prošetali do centra).
Tj, ovo polako počinje da prerasta DF.
I nešto mi zapade za oko, čim su počeli incidenti srbadija barska i slični botovi ka da su u zemlju propali
Last edited by chucknorris; 18-10-15 at 00:34.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Биће више људи ,а и утакмица је па ће бити и навијача у граду,нема полицајца који неће радити.
ahahahah kakav sou od topica
http://www.vijesti.me/vijesti/oglasi...upstinu-856270
Kaze policija da su medo i branko i ostali bacili suzavac na njih
Podgorica Podgoricanima!
narod mora izaci na ulice,ali ne narod koji je gladan barjacenja i glupiranja,valjda nam je dosta tih tema.
treba da izadju oni najsiromasniji,oni bez posla,penzioneri,studenti,sindikati...dok ovakvi izlaze na ulice milo se nema za sta brinuti,a to su pokazali i protesti.
uporedite one proteste sa vanjom calovic i ekipom sa ovima i vidjecete razliku.
ne kazem,izasao je odje i jedan broj ljudi koje ne zanimaju nacionalne i sve ostale podjele,vec im je stalo da skinu ove lopurde s vlasti,ali bojim se da takvih,sa iskrenim namjerama nije bilo dovoljno ovaj put.
kako god,milo mi je sto se protestvovalo,makar da razdrmaju malo ovu elitu,pa da sljedeci izbori budu fer i posteni,da se cuje glas naroda,koji usput,mora masovno izaci da bi se konacno svrgnuli ovi s vlasti.
moram jos istaci bezobrazno ponasanje prema policiji,u nekim drugim drzavama bi dobili zestoke batine,kao sto rece laki gore.takodje,lomljenje izloga...dajte bre,zasto...
E da...sta bi sa cijenom goriva? Vratise li onih 9 mil sto uzese od naroda silom, u penzijski fond, ili bar za bolnice i skole direktna uplata?
Danas o tome tajac...opet pojela matza...citza matza...
Hvala Lepo
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks