Krenuli su da ruše diktatora
Diktirajući svoje
Usput su shvatili da je za ljubav
Neophodno dvoje
Biga ima mentalni sklop Janka Vučinića. HAHAHA. A ovog drugog čak i mogu da svarim.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Da se razumijemo na onaj snimak sam mislio da je rekao "sinite ga" i ja , cak iako sam procitao da su mnogi culi sjednite ga. Znaci preslicno je , cak bi mogao reci da moze biti i jedno i drugo, al potpuno nebitno.
Ovo za branjenje policije, je li ti mislis da su onda oni potpuno nevini u svemu ovome, nista lose nisu odradili, sve je ovo kako treba ? Moguce da su ponesto iscenirali i treba.
Zasto? Zato sto policija nasa mrzna, stalno sprovodi mucenje nad ljudima, ovaj put je bilo kamera, telefona itd, siguran sam da je Rasko fino naredio da paze sto rade.
Tako da nemoj da ih branite ni u ovom slucaju jer da im se moze i da je ovo medju cetiri zida, rastavili bi ih od batina siguran budi.
Ove zadnje snimke od nocas npr, meni je zalosno onako idu na ljude, vecinom stariji, guraju ih sa onim stitovima, pih , da se smuci coveku. Samo idiot Milovski moze ono nijemo posmatrati ili kao neki smijati se ili podrzavati.
Slabo ti se čini... Jedini na fotografijama koji je bio povrijeđen je debil koji je uletio autom u kordon policije i koji je batine zaslužio... Knežević je bio natečen od spreja, što se kasnije potvrdilo... Gojkova nijedna slika nije izašla, samo su prenijeli da je i on pretučen (njega bi iz ličnih razloga volio da su ispendrečili pošteno)... Iskreno da ti kažem ne bi mi bilo žao da dobro istamburaju većinu organizatora (da sam ja na vlasti ne bi ih dirao, ali pošto nijesam onda iznosim lične želje), samo da ne diraju one koje je muka naćerala da protestuju...
#fakenews
Smetaju svi osim drzavni simboli.
Da umiju da sprovedu zakon kao u Americi.
U kuci mozes da imas koje hoces simbole. Na javnim mjestima samo simbole amerike i kraj.
Tako svuda treba.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Da li neko misli da u ovih 20 dana protestima nije prisustvovao niko ko se po nacionalnosti izjasnjava kao Crnogorac i ko je dao glas za nezavisnost Crne Gore?
Ako je tako, da li to znaci da za ovih nepunih 10 godina ne postoji Crnogorac koji je nezadovoljan kvalitetom zivota i funkcionisanjem ove drzave u toj mjeri da bi to izrazio pridruzivanjem nekim postojecim mirnim protestima ili organizovanjem mirnih protesta u svojoj licnoj reziji? Ili, ako je na protestima bilo ljudi sa pomenutim kvalifikacijama, da li ih to cini manjim Crnogorcima i diskredituje njihovu ljubav i patriotizam prema drzavi?
P.S. Niko da prokomentarise odnos pripadnika romske nacionalne manjine prema drzavnoj zastavi?! Cvrsto vjerujem da su on i njemu bliski ljudi predstavljali bitan dio glasackog tijela u obnovi nezavisnosti.
Meni je potpuno jasno, moguće jer koristim malo bolje sluške, pa mi je izgledalo nemoguće da neko čuje drugačije...
Ponovo kažem, komentarisao sam samo snimke... Daleko od toga da mislim da nam je policija mirna, čak šta više ubjeđen sam da su imali striktno naređenje da primjenjuju najmanju moguću silu... Kakav je mentalitet većine pripadnika policije, bojim se da bi jutros kbc bio mnogo puniji, da su radili na način koji žele... Znamo svi i kako se ponašaju kad nema kamera i kako se provode ljudi po betonjerkama... Ali niko to ne spori, samo vrijeđa inteligenciju kad ti neko da snimak i napriča kojekakvih gluposti, ti upališ snimak i vidiš da ništa od toga nije istina...
Za snimke od noćas se slažem... Tužno je viđeti šta moraju da proživljavaju ljudi u onim godinama, nebitno jesu li izmanipulisani ili ne...
#fakenews
Kakva muka, 10% ljudi je tu koji su imali prave namjere protesta, ostalo je doslo da se napija i najeda za dzaba + za to da uzmu pare. Niko ne kaze da tu ima normalnih ljudi koji su sa normalnim mozgom ali sa drugacijim misljenjem, ali vecina je potplacena iskompleksirana grupacija koja ima komplekse.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Ovdje o potrebi rushenja diktatora pricha osoba kojoj u potpisu stoji slava Putinu mislim da je time sve recheno.
Ridin' on the black train
Svi organizatori imaju ime i prezime, većina organizatora su ljudske splačine. To jesu li Srbi ili nisu potpuno je nebitno. Nisu splačine zato što su Srbi, Crnogorci, ovi ili oni, splačine su jer su splačine.
Omladina? Veterani ne zaostaju po bahatosti: Milo, Mugoša, Sekulić, Ivanović, Đurišić, Veljović...
I da se ne zaboravi, ima u vrhu opozicije dovoljno ljudi koji su nekad bili u dps-u i ima dovoljno ljudi i protestanata koji su glasali za isti taj zajednički dps. Dok smo bili sa majkom Srbijom nije smetala ni plata od 2 marke, tako da ne drži vodu priča o tome da se bune protiv Mila zbog plate 250€, da se "bore za našu đecu" i tome slično.
Last edited by NHM; 17-10-15 at 23:51.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja sam skontao da je taj što je uletio kolima i tako sam komentarisao... Kažem ti nijesam čitao portale, samo ono što sam ođe vidio i glavni članak u Vijestima...
Ne znam kako se to neki narod voli ili mrzi... Volim svoje prijatelje, od kojih posle Crnogoraca najviše ima Srba, što je i logično s obzirom đe živim... Sve narode na svijetu podjednako poštujem i tražim isti tretman za sebe, oće li me voljeti ili ne mi je potpuno nebitno...
#fakenews
Ево коментар са б92 : "25 godina Milo vlada crnom gorom, promjenio je sve moguce ideologije bio mladi komunista, rusio komuniste sa vlasti, vodio crnogorce u rat, bio srbin, podrzavao Milosevica, rusio Milosevica, postao Crnogorac preko noci, bio premijer, pa predsjednik, pa premijer, pa pred$ednik, pa premijer......POSTAO POSLEDNJI DIKTATOR U EVROPI!!!"
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Nimfa, citiras sto ti odgovara pa makar i lagali na tone. Nije Milo bio nikad Srbin niti je postao Crnogorac preko noci (doduse kao ni Momir) a sad se zamisli zasto se to plasira i za koga.
Ti si Biga izgleda neki klinac. Znas li ti moj Biga kako bi demostranti u skoro svaku evropsku zemlju prosli da su radili ono sto su ovi radili jutros policajcuma? Pa-polomili bi ih i napunili bolnice. Mislio sam da nikad necu biti na stranu policajca,ali kapa dolje za trpljenje svih uvreda i pljuvacina i fizickih kontakata. Pa da mi je brat rodjeni,mislim da se ne bih suzdrzavao.
I ne kuni vise ovako,bas odvratno pise.
1908.
Питај Русе је ли диктатор, човјек за 15 година створио економско и војно можда најјачу силу на свијету.
А овај наш за 25 година уништио све што је у овој држави ваљало и радило од 600 000 људи. Нема шта није уништено радницима разних предузећа су дугује ко зна колико милиона, али за браца има пара.
Deripaska likes this.
Ne bi se reklo da znaš definiciju diktatora.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nisam klinac. Samo sam da kazem vise emotivan od drugih, pa me emocije znaju nekada ponijeti ali uvijek na pravu stranu. Ponavljam opet ACAB uvijek bilo i bice. Da su jutros napunili bolnice povrijedjenima, nocas bi skupstina gorjela bukvalno, mislim da si svjestan toga, kao sto sam i ja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks