Page 111 of 373 FirstFirst ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... LastLast
Results 2,751 to 2,775 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    9,704
    Thanks Thanks Received 
    6,017
    Thanked in
    2,295 Posts

Quote Originally Posted by BIGa View Post
    Odmah sam naglasio da im ne vjerujem. Ali da im vise vjerujem nego portalima kao sto je CDM. Jer se vidi velika razlika. Vecina je ovdjee govorila da nikoga nisu takli, a na slikama modrice, nateceni. Sve je to fotomontaza. DPS-ovac mi je onaj koji ih brani i zastupa. Mnogi ovdje razmisljaju drugacije nego ja pa se ne prepiremo jer svako ima pravo na svoje misljenje. Ali podrzavanje nasilja, i degenek po sirotinji nikad necu prihvatiti i vazda cu se buniti po tom pitanju.
    Lažeš kao i za sve ostalo... Lagano staviš snimak koji svi vide i čuju i u istom postu slažeš... Tačno bi čoek pomislio da si plaćen od strane dps-a da namjerno praviš frku, pošto niko sa gramom obraza ne bi mogao pisati to što ti pišeš danas... Nalažinjao si se ponovo i u postu koji ti je pobrisan, al ima sačuvano, nije problem...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Lažeš kao i za sve ostalo... Lagano staviš snimak koji svi vide i čuju i u istom postu slažeš... Tačno bi čoek pomislio da si plaćen od strane dps-a da namjerno praviš frku, pošto niko sa gramom obraza ne bi mogao pisati to što ti pišeš danas... Nalažinjao si se ponovo i u postu koji ti je pobrisan, al ima sačuvano, nije problem...
    Ma tacno, lazem bice da je, zato sto sam se okomio na policiju nasu odvratnu. Branis najvecu olos Crne Gore, najveci ljudski otpad i sljam. Ako neko izbaci bilo kakav dokument sa slikama i pricom a da ga je objavio neki nezavisni portal, toga odmah proglasavas lazovom, a kada objave ovi iz CDM-a to je istina i taj koji to izbaci prica istinu. Medo moras da spustis loptu jer se u DPS-s ne ulazi ako nekog proglasis lazovom nego moras malo dublje da kopas, na forumu ti je uzaludno.

Thanks Thanks Given 
    9,704
    Thanks Thanks Received 
    6,017
    Thanked in
    2,295 Posts

Ma tacno, lazem bice da je, zato sto sam se okomio na policiju nasu odvratnu. Branis najvecu olos Crne Gore, najveci ljudski otpad i sljam. Ako neko izbaci bilo kakav dokument sa slikama i pricom a da ga je objavio neki nezavisni portal, toga odmah proglasavas lazovom, a kada objave ovi iz CDM-a to je istina i taj koji to izbaci prica istinu. Medo moras da spustis loptu jer se u DPS-s ne ulazi ako nekog proglasis lazovom nego moras malo dublje da kopas, na forumu ti je uzaludno.
    Od tebe su bolji kakvi god da su...

P.S. Nastavljaš da lažeš, nijednu objavu sa cdm-a prenio nijesam, komentarisao sam samo snimke koje su svi viđeli...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

G.BIG-a, izvinite sto se mijesam, ali jako grijesite kad je u pitanju g. Medo_Je.. On je jedan od najobjektivnijih sagovornika na forumu, i uvijek izbalansira svoje procjene, sve uz dokaze za ono sto pise.
    E sad, sto to nije obojeno sa ovom ili onom zastavom, to je zato sto je za gradjanski pristup svakoj temi, objektivno i kad treba racionalno suzdrzan.
    Dakle, zaista sa kvalitetima i vrlinama dobre osobe.

p.s. Evo smo za sprdnju na Al Jazeera.. Upravo idu vijesti..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Od tebe su bolji kakvi god da su...

P.S. Nastavljaš da lažeš, nijednu objavu sa cdm-a prenio nijesam, komentarisao sam samo snimke koje su svi viđeli...
    Ja sam naveo CDM kao rezimski portal jer mi je prvi pao napamet. IN4S ti objavljuju sve lazi, ja sam kopirao njihovu objavu, napao si me istrog trena, totalno bolesno. A da sam objavio nesto sa CDM-a nista ne bi rekao. Medo vidjelo se ranije ko sam ja a i ko si ti, lagano popij caj i idi u krevet, sjutra da ne dehidriras kada se opet budes smijao sirotinji.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    G.BIG-a, izvinite sto se mijesam, ali jako grijesite kad je u pitanju g. Medo_Je.. On je jedan od najobjektivnijih sagovornika na forumu, i uvijek izbalansira svoje procjene, sve uz dokaze za ono sto pise.
    E sad, sto to nije obojeno sa ovom ili onom zastavom, to je zato sto je za gradjanski pristup svakoj temi, objektivno i kad treba racionalno suzdrzan.
    Dakle, zaista sa kvalitetima i vrlinama dobre osobe.

p.s. Evo smo za sprdnju na Al Jazeera.. Upravo idu vijesti..

Hvala Lepo
    Draga Majo, ja ne znam licno ko je on, samo me ubija u pojam njegovo ponasanje prema vecinskom dijelu protestanata-sirotinji. Kako se moze opravdati osoba koja ih ismijava. Mene naziva lazovom zato sto copy-paste sa portala koji nisu rezimski? Zato sto krivim policiju za nasilnicko ponasanje?

Thanks Thanks Given 
    9,704
    Thanks Thanks Received 
    6,017
    Thanked in
    2,295 Posts

Ja sam naveo CDM kao rezimski portal jer mi je prvi pao napamet. IN4S ti objavljuju sve lazi, ja sam kopirao njihovu objavu, napao si me istrog trena, totalno bolesno. A da sam objavio nesto sa CDM-a nista ne bi rekao. Medo vidjelo se ranije ko sam ja a i ko si ti, lagano popij caj i idi u krevet, sjutra da ne dehidriras kada se opet budes smijao sirotinji.
    Mogu ja da te vatam u laž cijelu noć ako treba nije problem... Za cdm portal sam već par puta rekao na raznim temama da je dps-ovo glasilo i legnlo botova... Uostalom ne priča se o portalima, nego konkretnim snimcima, potpuno je nebitno ko je prenio kad ti imaš obraza da lažeš oko nečega što svi vidimo i čujemo, a da se ne izviniš kad si uhvaćen u laži... Naravno isto tako lažeš da sam se smijao sirotinji, bar ne ovoj sa snimaka, tebi možda jesam...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    259
    Thanked in
    145 Posts

Ova stoka od demonstranata zna samo da vice MILO LOPOVE i da iz bajuna vadi trobojke i 4s zastave.

ONI NE RUSE VLAST VEC DRZAVU.

A ne ide to tako.

Vlast neka se mijenja svaki dan ako hoce.

Ali nikad nece Crna Gora biti obala srpskog mora.

Ne damo drzavu olosi glupa.

I Biga policajac je rekao sjedemo. I ni najedan od 10 snimaka policajci niejsu udarili prvi.

Ja bih napravio krug oko ovih sa vasara i samo usredinu ronuo 10ak suzavaca

Sent from my LG_G3 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Oni znaju samo da vicu kaze Milo Lopove.Ne ruse vlast nego drzavu.diskvalifikacija.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Mogu ja da te vatam u laž cijelu noć ako treba nije problem... Za cdm portal sam već par puta rekao na raznim temama da je dps-ovo glasilo i legnlo botova... Uostalom ne priča se o portalima, nego konkretnim snimcima, potpuno je nebitno ko je prenio kad ti imaš obraza da lažeš oko nečega što svi vidimo i čujemo, a da se ne izviniš kad si uhvaćen u laži... Naravno isto tako lažeš da sam se smijao sirotinji, bar ne ovoj sa snimaka, tebi možda jesam...
    Ako sam neku stvar rekao a da nije bila tacna nije problem da se izvinim, evo se JAVNO IZVINJAVAM forumasima kojima je moj link-quote poremetio misljenje za nesto. Prelistaj ovu temu Medo, pa pogledaj koliko si puta ismijavao demonstracije od samog pocetka dok su muziku pustali. Branis policiju koja je imala obraza da objavi da im je 6 policajaca zadobilo lakse povrede, jedino povrede u smislu uvrede na racun morala, tesko da je iko fizicki povrijedjen. I opet da ti ponovim ismijavaj orgaizatore protesta, ali protestante nemoj, zbog sebe prije svega.
    Last edited by BIGa; 17-10-15 at 23:12.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Samo ste se nasli u nesporazumu, ironija cesto navede na "smijeh", a taj nam je "humor" nazalost najblizi..
    Bice diskusija da se razjasne bar "karakterne" crte sagovornika na forumu..
    Da, vidjeh sad i novost na Aljazeera - PR policije CG poslao vidjenje desavanja i sa njihove strane.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    Ova stoka od demonstranata zna samo da vice MILO LOPOVE i da iz bajuna vadi trobojke i 4s zastave.

ONI NE RUSE VLAST VEC DRZAVU.

A ne ide to tako.

Vlast neka se mijenja svaki dan ako hoce.

Ali nikad nece Crna Gora biti obala srpskog mora.

Ne damo drzavu olosi glupa.

I Biga policajac je rekao sjedemo. I ni najedan od 10 snimaka policajci niejsu udarili prvi.

Ja bih napravio krug oko ovih sa vasara i samo usredinu ronuo 10ak suzavaca

Amfi bice da te onaj kolektor osamutio pa hrabrost pokusavas da demonstriras... .

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Biga kakav si ti mentol bebo isuse.

,,Rak ih izio sve do jednog koji su bili ispred skupštine''.

Koliko može neko biti ograničen da ovako kune u 21. vijeku.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Biga kakav si ti mentol bebo isuse.

,,Rak ih izio sve do jednog koji su bili ispred skupštine''.

Koliko može neko biti ograničen da ovako kune u 21. vijeku.
    ACAB uvijek bilo i bice.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    259
    Thanked in
    145 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Amfi bice da te onaj kolektor osamutio pa hrabrost pokusavas da demonstriras... .
    Pojma ja nemam o kakvom vi kolektoru pricate.

Samo kazem da je dosta price milo lopove i srbovanja.

I ovo nijesu protestanti nego stoka.

Razanj je dovoljan dokaz

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne razumijem kako se i dalje primate na ove pokusaje samosazaljavanja i pravljenja zrtve. Kako je lose iscenirano a jedini ce ovi ljudi ispastat koji su namagarceni od strane svojih 'vodja' koji ce vec sjutra zaboravit na njih i nastavit svoj zivot ka da ih nema. Ne podrzavam samo ovaj vandalizam i rusenje grada jer sacekace ih neko pa ce tek tad videt sta su batine. Inace ovo normalni,demokratski i protesti dje se pokazuje suprotno misljenje nisu, ovo je lijecenje nekih kompleksa.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    "Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

ACAB uvijek bilo i bice.
    Takvi i trebaju biti sve dok na ovom svijetu postoje ljudi kao ti i tebi slični.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,003
    Thanked in
    724 Posts

Medoje Vicu jesi bio nocas tamo?
    Nisi...

Policija je gurala (Demonstrante) koji su protiv vlasti - to je jednako kod vas da su protiv crne gore..

Spremni su bili pendreci i lupali su po onim / stitnicima i dok su se malo gurali sa starijim ljudima dobro su zamahivali ono da ih uplase dok su 2 ili 3 nzm sad tacno drmnuli da se vise ne bi gurali sa njima to jest' da ne bi vise stavljali ruke na njihove stitnike / + se dosta momaka zalecelo pud ovih sto su udareni da bi ih podigli sa povicima ALOOO ALOOO i ostali je narod snimao i oni su prestali...

Da u danasnje vrijeme / kod nas se nema telefon ovi nocas bi tako pospremili ovaj narod da im vise nikad ne;padne na pamet da protestuju protiv dps'a
    Last edited by Biznismen Podgorica; 17-10-15 at 23:19.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Takvi i trebaju biti sve dok na ovom svijetu postoje ljudi kao ti i tebi slični.
    Kakvo opravdanje, bravo!

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Ma nije Medo_je problem odje, koliko ulizica i mrzitelja po cio dan odje jedni drugima drustvo pravili i ismijavali se ljudima koji se bore za njih i njihovo buduce dijete. Da ne strecaju od bombi svako vece, da imaju platu vecu od 250e i osiguranje, da ne razmisljaju kako ce dje da ukradu da bi imali sto sebi da priuste.

Samo znate o SRbiji da pricate jer ne znate cime drugo da opravdate vas kukavicluk i nedostatak ljudskosti.

Ovi sto se ismijavaju e tako vam roditelje ismijavali sjutra jer je mozda moj ili neciji otac ili majka medju ovim ljudima, koji mozda znaju vise o nekim vrijednostima i o zivotu od balavurdije forumske koja ima svo znanje svijeta ali nikad ljudi od njih.

Uaaaaaaaaaaa DOlje Milo LOPovcino , neka te se Blazo stidi (no nije ni Blazo bolji)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ако неко виче ``Мило лопове`` руши државу да човјек не повјерује.
    Значи МИЛО=ЦРНА ГОРА

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Kakvo opravdanje, bravo!
    Biga, za tvoj ograničeni um, sasvim je dovoljno sa moje strane.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Biga, za tvoj ograničeni um, sasvim je dovoljno sa moje strane.
    Nije ogranicen, ne brini, nego ga ti tako vidis. Pametan brzo ukapira na koga i na sta se odnosi ono sto ja govorim, ali dobro.

Thanks Thanks Given 
    9,704
    Thanks Thanks Received 
    6,017
    Thanked in
    2,295 Posts

Ako sam neku stvar rekao a da nije bila tacna nije problem da se izvinim, evo se JAVNO IZVINJAVAM forumasima kojima je moj link-quote poremetio misljenje za nesto. Prelistaj ovu temu Medo, pa pogledaj koliko si puta ismijavao demonstracije od samog pocetka dok su muziku pustali. Branis policiju koja je imala obraza da objavi da im je 6 policajaca zadobilo lakse povrede, jedino povrede u smislu uvrede na racun morala, tesko da je iko fizicki povrijedjen. I opet da ti ponovim ismijavaj orgaizatore protesta, ali protestante nemoj, zbog sebe prije svega.
    Prije nego nešto postaviš na forum i prozoveš bilo koga, bar pogledaj i odslušaj snimak... Najlakše je stavit prvu objavu koju vidiš i pljunuti po nekome bez razloga... Demonstrante nijednom, organizatore i program na bini jesam i dalje imam za njih isto mišljenje, pomenuo sam i Kosta par puta, znaju Nikšićani ko je... Nije branjenje policije ako ukazuješ na laži koje se plasiraju, nije branjenje policije ako kažeš istinu da je Knežević poprskan sprejem, a ne brutalno pretučen kao što su organizatori pokušali da slažu, a ti lakovjerni odmah prenio vijest... Ponavljam po deseti put, valjda nekad odlučiš i da pročitaš šta ti se piše, danas sam samo komentarisao snimke koje smo svi viđeli (sve sam vidio na ovom forumu, nijesam ulazio ni na jedan portal)... Ako nađeš ijedan post da sam kao što kažeš, branio policiju, a da sam u tom postu iznio neku neistinu, javno ti se izvinjavam... Nego je problem što nećeš naći, ali ti to ne smeta da mi stavljaš riječi u usta...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Prije nego nešto postaviš na forum i prozoveš bilo koga, bar pogledaj i odslušaj snimak... Najlakše je stavit prvu objavu koju vidiš i pljunuti po nekome bez razloga... Demonstrante nijednom, organizatore i program na bini jesam i dalje imam za njih isto mišljenje, pomenuo sam i Kosta par puta, znaju Nikšićani ko je... Nije branjenje policije ako ukazuješ na laži koje se plasiraju, nije branjenje policije ako kažeš istinu da je Knežević poprskan sprejem, a ne brutalno pretučen kao što su organizatori pokušali da slažu, a ti lakovjerni odmah prenio vijest... Ponavljam po deseti put, valjda nekad odlučiš i da pročitaš šta ti se piše, danas sam samo komentarisao snimke koje smo svi viđeli (sve sam vidio na ovom forumu, nijesam ulazio ni na jedan portal)... Ako nađeš ijedan post da sam kao što kažeš, branio policiju, a da sam u tom postu iznio neku neistinu, javno ti se izvinjavam... Nego je problem što nećeš naći, ali ti to ne smeta da mi stavljaš riječi u usta...
    Vise puta si ponovio koliko mi se cini da niko nije brutalno pretucen? Je li tako? A na one fotografije oni podlivi, pretpostavljam da su sami nastali ili to kategorises u lakse povrede?

Page 111 of 373 FirstFirst ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)