Ziv je ,umro nije
http://www.vijesti.me/vijesti/mandic...upstine-856244
Super su prosli.. kako bi ih ispendrekao. Policija je bila preblaga i neka joj zahvale jer im je upravo policija sacuvala malo obraza i omogucila da sacuvaju ono malo zdravlja na onu kostoderinu.. A sinoc ih je bilo pod sator samo 3 osobe.
Da zivimo bolje.
Neka su ih makli vise sad moze bulevarom normalno da se prolazi.Ono je stvarno bilo......
Sad od kad su se makli bolje cemo da zivimo mislim vi.ah sto se radi ovo je sou.
U pravu si. Oprosti da nisam shvatio tvoj poen. Kod nas se to radi in a wink of an eye, nazalost.
Hehe, nisam u stanju zamisliti neku osobu koja bi izasla na ulicu u sredistu Moskve sa slikom Porosenka i sloganom " Ove nije Rusija, nego junacko ukrajinsko leglo", pa bi se sukobila s policijom, pabi ostala zdrava i cijela.
У Москви су били АнтиПутинови протести са све украјински застава па ником длака за главе није фалила.
Prodjoh autom par puta, oko poste neki narod se mota,milicije prilicno.
Sultan ostao bez satoratrazi mjesto gdje da ga ponovi pobode.
cuo sam, e sad nisam siguran. to ce potvrditi ili demantovati ovi rusofili, koji su bolje upoznati. da policajci u rusiju ne nose pendreke, zabrannjeno im, nego kad su demonstacije, smiju da uberu prut i da sa njime frskaju ucesnike.![]()
Ево и Чмарко стигао да буде ухапшен...хајде да видимо што ће се дешавати вечерас, и надам се да ће сви остати довољно мудри.
Слушам војводу вечерас, вели фино је то што су се ови Чмарканови окупили испред скупштине, али борбу морају да изведу посланици ДФ-а.Типична унутаропозициона борба.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ne znam, ali kome je normalno da policija ovako guši mirne proteste taj može bit samo umobolan. Uostalom evropska deklaracija o ljudskim pravima ne dozvoljava upotrebu sile protiv demonstranata koji ne upotrebljuju silu. Ali mi smo definitivno samo deklarativno za te neke evropske vrijednosti i bitnije su nam ove milovske koje on prodaje kao depeesovske
Brkas kruske i jabuke. Kod nas se s ukrajinskim dvobojkama prosvjedovalo protiv aneksije ukrajinskog Krima i umjesanja u ukrajinska unutarnja piranja. Naravno da je prisustvo ukrajinske ikonografije bilo opravdano.
Ali nikome od nas ne bi palo na pamet prosvjedovati zbog NASIH unutarnjih pitanja ... s ukrajinskim barjacima i slikama poglavara tudjih zemalja.
Da ne govorim o ikonografiji tzv. Ruske Oslobodilacke Vojske inace hitlerovih saveznika i koljaca.
Last edited by A+A; 17-10-15 at 18:23.
Значи легално је борити се за улазак у НАТО, а нелегално и напад на државу ако имаш слику Путина? Па у сред Америке,Њемачке итд имаш протесте подршке за Путина.
Last edited by GrobarPodgorica; 17-10-15 at 18:26.
Oce namjerno da izazovi incident.. kakav je garavi.. dere ga nervoza, poceo da improvizuje..
Sad sam cuo da su kolone kola krenule iz nk bd br ...bice ovo duga noc ,prepa se milo ,cuo sam da nema vece kukavice od njega
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Прво улазак у НАТО није политиканско питање, већ је питање одбране ове земље, дефинисан у свим стратегијским документима одбране ове земље, као и у преамбули Устава.Угрожавање пута у НАТО је угрожавање система одбране ове земље.
Али сваки протест је легитиман, док год је по важећем законима па макар носили Путинове слике или промовисали педерастију.
Са друге стране протест који није по закону, није легитиман-
Црногорце је одржало црногорско срце.
Dosadili su više i Bogu i narodu.
Bajčetić je napravio glupost, treba da odgovara za to. Pošto ga poznajem, nisam ni očekivala ništa pametno od njega.
Takodje imenjak mu sa slike, koju je neko okačio, nije ništa puno bistriji, prosto se uplašim kad vidim da za koju godinu možda oni budu poslanici, kad su već odbornici.
Значи сви који су против НАТО-а угрожавају државу? А нелегални су сви са тробојкама?
И да ко нас то са стране угрожава?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks