Ja zaista ne znam licno nikoga ko radi u drzavnoj sluzbi a da nije glasac DPS-a.. Moguce da postoje i vanzemaljci, a Anunnaki i Sumerska kultura su mi posebno interesantni, ali ne mogu da tvrdim da postoje, jer nemam licni kontakt sa njima.
Vas razumijem u potpunosti, jer ni ja sama nikad ne bih mogla dobiti radno mjesto u drzavnoj sluzbi, a i niko moj.To je normalnost i ne smeta mi.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 17-10-15 at 13:59.
Pa upravo zbog toga sto si ti prosao tu torturu ove posrane milicije trebalo bi da budes kontra njih.Ja sam protiv milicije pa sve i da su nasuprot njih oni ganferi sa konika ili bilo ko drugi.
Sa zakasnjenjem da cestitam rodjendan bandi i da pitam je li vam Amfilohije radio parolu ovu?![]()
![]()
http://www.vijesti.me/vijesti/up-kne...patrolu-856208
Evo i zvanicno saopstenje, kao sto rekoh pokusaj probijanja policije meganom, samo sprej na knezevica foliranta, napadi na policiju...
Kako je lijepo bilo proci bulevarom danas
Sent from my Samsung Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Etika i moral nisu iste stvari.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne "brigam", samo bijaH iznenadjena da citate Vijesti, pa pitaH..
Pa sad.. da nijesu vrijedni pomena, ne bih to rekla, ako nista, radi demokratske kulture.. A, nisu komenttarisali proteste nesto pretjerano, nego reakciju vlasti na protestante..Mada, mozda Vi imate neku cenzurisanu verziju, pa...
Hvala Lepo
Pokusaji izigravanja kapetana nakon zavrsene bitke zaista ne zasluzuju komentar... na kraju, imaju snimci, policija bez ikakve brutalnosti i sa minimalnom silom odradila posao po zakonu. Sve ostalo je laz. A sto je 2-3 popilo biber sprej ili pendrek a prije toga napali policiju to nije vazno.
Sent from my Samsung Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ево зашто је Пипун добио сузавац, насрће као млади ован:
Колима кроз кордон.За ово је милиција могла да пуца:
Црногорце је одржало црногорско срце.
Kako su nas docekali ,da me je sramota
Sent from my MediaPad X1 7.0 using Tapatalk
Mislite na "Generala"? Koliko se secamo i Vi i ja, znamo kako je isla diskusija sa Vasom najavom - temom, o protestima.. I imali ste vremena da ovo sredite, ali.. Plus, ste tvrdili da ce sve biti OK, da ne brigaM, i da ce sve biti zavrseno za 1 dan...
Kako je moguce da ste propustili da predvidite sve ovo izmedju ?
Jesam li Vam u startu rekla da angazujete g. Miga i Opstinske organe, i da on to rijesi?
I kad ste to pokusali. tek negdje posle 7 dana... kad je bilo kasno itd itd..
Hvala Lepo
Jos prije par dana: "Crna Gora je jedna državica koja se rodila u Jajcu, od jedne grupe terorista".
Zanimljivo je vidjeti kako "ultras" opravdava upotrebu sile policije![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Uglavnom vlast je ovo da je htjela mogla da spriječi u samom startu da je išla "po zakonu" sa onih 50m udaljenosti od institucija. To bi bilo da se bina postavi neđe u park
Da se policija ponašala kao "prema đeci". Istina. Vidi se da su se suzdržavali, vjerovatno zbog kamera. Umiju oni to mnogo agresivnije
Last edited by chucknorris; 17-10-15 at 14:44.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ne tako davno, bjese na TV u boji (EI Nis), i reportaza iz Pristine.. Neka guzva, plac, vriska, Milicija, i izlazi Milosevic.. Pritrcavaju gradjani i vicu mu "biju nas, milicija nas bije".. On onako, zacudjen, hoda kroz guzvu, podize obrvu, nakosi glavu i kaze "Niko nece da vas Bije"...
I, bi to preneseno kao zastitice narod od represije... Boo..
Kad posle x godina vidim te iste snimke sa drugacijom porukom, tj. zakljuckom...
Cudno je to "jasno vidjeti", zavisi od vremenske distance i pripovjedaca... Ljudski um je predvidljivo prilagodljiv..
Hvala Lepo
DF dobio izlaz iz ovog promasaja od protesta. DPSu ne odgovara slabljenje DF, zato im nije dozvolio da se samougase...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks