Hvala Lepo
Cedomir Antic jel to onaj pusti istoricar sto pise kolumne za Dan?Odaje mi utisak opasnog neuroticara.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ima li koji rok ili su im dali na neodredjeno
Podgorica Podgoricanima!
Nek uzivaju kad im je Bog da'.![]()
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ubrzo ce ih micat. Zato je Koca i prijetio nocas da ce imati otpor ako probaju da ih maknu 😂😂
Sent from my Samsung Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
"Micat", "otjerat"...
To nisu stvari, nisu ni zivotinje... to su ljudi...Imaju malo drugacije misljenje od vas, drugaciji stil oblacenja, kicenja..bez drzavnog zaposlenja, pa iz tog razloga mozda i drugacijeg imovnog stanja.. ali ljudi, nasi..
Zar se stvarno toliko poremetilo u CG da tolerancija, etika, kodeksi..ne postoje? ... nemam rijeci..
Hvala Lepo
a vise je vrijeme... danas sam narucio picu, cekao sam sat i kvarat umjesto 45 minuta za kolko su rekli da ce stici... i pica je bila potpuno ladna, ne mlaka vec potpuno ladna... momak mi se izvinjava, veli nije do njih, sto cu... mora sam da je podgrijavam u rernu..
ne bi bilo lose prosut pricu kako je neki djed otega papke zato sto zbog guzve nije moga na vrijeme stic u KBC...
Teorija zavjere koja, kao i svaka teorija zavjere, na prvi pogled izgleda kao odgovor na sva pitanja, no uvijek se pokaže da nema veze sa realnošću.
Stvar je mnogo jednostavnija, The Lucas. U DF- u su listom budale izuzimajući profa Radulovića koji je lud ali mu je zbog toga učinak isti. Sad može neko prigovoriti " kako može recimo Slaven Radunović bit budala, a pun ka' brod i dobro uhranjen. Ili Medolino". Ne radi se tu u snalažljivosti, a koliko znate kretena da su se "dobro snašli" i opet su kreteni. Sa druge strane, niko od njih ne bi ni za kakav novac od DPS-a pravio budalu od sebe toliko godina, a da su stvarno ljudi koje je vlast unajmila onda zaslužuju Academy award iz godine u godinu. Ništa od toga, jednostavno je u pitanju gomila glupih ljudi. Što im je bilo na umu ovim okupljanjima (jer nikakvi protesti to nijesu) ne bih znao reći jer ne mogu ni zamisliti što se dešava u njihovim polupraznim glavama.
Ovaj cirkus zasigurno odgovara isključivo DPS-u, ali i to je sve kratkoročno. Daleko je do izbora, a kad je kandidat koji je postavljen na čelo ovih, maloprije pomenutih, budala umalo pobijedio na predsjedničkim izborima (a bile su ništa manje budale nego što su to sada), onda kad se ostatak opozicije otresao njih i budale su skoncentrisane u DF-u, tu je šansa za ostale. Jedino im je problem što DF ima "Dan" koji bi pokušavajući da im omogući cenzus mogao odraditi posao za DPS zahvaljujući rasutim glasovima (sjetite se NSS Momira Bulatovića kome je nedostajalo par stotina glasova za ulazak u parlament 2001.). Da nemaju "Dan" oni sad ne bi imali preko 0,5 % podrške, ali zahvaljujući zatucanosti njegovih čitalaca (dobro poznajem taj mentalni sklop) ta podrška je vjerovatno i 6 puta veća, no to je sve na granici cenzusa.
Razumijem sto ne glasaju za njih, ali ne razumijem zasto glasaju za one koje ocigledno vi podrzavate...
Takva grubost.. Nisam znala...
Mislila sam, tj. vise pretpostavljala, da su oni koji glasaju za DPS civilizovani ljudi koji znaju gdje je neka mjera, koji teze nekom balansu...A ovo..
Ovo sto citam me plasi...
Hvala Lepo
Ja se nedje cuo da ameri pripremaju krivokapica za glavnog u opoziciji...
On i pajovic idu sledece nedelje u vasington
Podgorica Podgoricanima!
Izgleda da je policija jutros intervrnisala tamo.
Kako sam shvatio, radili su i bageri a i pendreci...
Evo čišćenje jutros, probudi me urlikanje i sirene. Masu bijaše policije i brzo završiše posa'.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
E samo mi je milo ako ce ovu temu zakljucati da se ne siri mrznja vise, jer nazalost neke likove ne mogu smisliti s ovog foruma sad, koju mrznju prosipaju.
Tako zarad mira na forum pod kljuc je treba![]()
Cuh da su ih bas isprebijali dobro.
Radonjica pogotovo.
Zezate li si ili su ih stvarno poslali kući? Ne vidim iđe išta da piše o tome.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Last edited by Beethoven's C***; 17-10-15 at 06:33.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Đe ti je bila katana Banjoooo.
Čuš hiljadu specijalaca. Otkud policiji hiljadu specijalaca?
Pratite nas, biće vise informacija kad se konsolidujemo lol
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sad htjedoh da kažem da su ih pametno odradili. Niđe kamera niti bilo kakvih drugih svjedoka, ostaje samo riječ Kneževića Bezbubrežnog i sličnih.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks