Previse je predviljiv Blindspot za onakvu tematiku,dok Quantico nije...
Previse je predviljiv Blindspot za onakvu tematiku,dok Quantico nije...
Podgorica Podgoricanima!
Počeo The Knick juče ako ko prati.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
4 promo-a za the x-files, ima dosta scena kojih nije bilo u trejleru, uglavnom za the case of the week epizode:
https://www.tumblr.com/video/campaig...514490500/700/
1993-2020
Čini mi se da bi ova sezona American Horror Story mogla prevazići drugu po jezivosti. Slenderman sa strap-on burgijom.![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Niko ne pomenu da je pocela 4. sezona Arrow i to tri epizode vec. Mada s razlogom, ne znam ni sto ja gledam vise, spanska serija![]()
Španske su zlatne za Arrowa, kakvo je smeće postalo
ovaj Blindspot razbija, pogotovo sto nisam znala da pomocu izotop zuba mozes saznati dje se jedna osoba rodila i dje je migrirala...aooo naucili su me nesto sto nisam znala. rispekt. (ne vjerovah dok nek procitah jedan tekst vezano za to, @Funestise dje si?)
Ozb serija mi se svidja, glumci takodje, mislim da nisu mogli izabrati bolju glumicu za ulogu Jane Doe.
A sto se tice glumice iz Quantico, odkad vidjeh spot sa Pitbul-om, nekako mi postala nekredibilna. A i smeta mi to sto pokazuju non-stop sto je bilo, proslost pa sadasnjost, po meni su trebali da pocnu sa svemu sto se desilo u Quantico pa posle da nastave, a ovako cini mi se da ce trajat' do kraja. Bof.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
A Arrow sam gledala nekoliko epizoda i vec iz pocetka, junak (ok, maskiran nekako, ali jbt vidi se faca ipak), izmisljeni grad, jedna "nedostizna ex-girlfriend", sva ta sosa isti mucak kao Smallville, tako da odustala.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Ja na Arrow stadoh kod druge sezone. Da ne nastavljam?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Fear the walking dead pocehodlican uvod.
The Walking dead odlican pocetak seste
One Ring to Rule them all...
Ja sam batalio posle onog okršaja Olivera i Ras Al Gula gdje ga ovaj baca niz liticu. Imalo je do tad dobrih scena, ali zar se isplati gledati epizodu od 45 minuta radi neke scene od 2 minuta? Nop
Taman ću skinut Fear the walking dead, da i ja pogledam... A dobar početak šeste sezone, samo da ne pretjeraju i oduže priču sa onim ludacima W.![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
takodje... vidjeo sam dje to vodi, da ce bit ljubavnih jada, lazi, prevara, jednih te istih dijaloga, suza... a vidim po komentarima da ne prestaju sa glupostima, nevjerovatnim glupostima... nego, pitao bih fanove kakvi su njihovi utisci, smeta li vam to sapunicarenje? nijesam citao strip, pa ne znam kako tamo likovi izgledaju i na sta je konkretno strip fokusiran, ali cisto sumnjam da ima neke slicnosti sa serijom.
1993-2020
Eo jedan spoiler iz cetvrte sezone, pa vidjite dokle idu[spoiler]Digose Saru iz mrtvih posle godinu skoro pod zemljom[/spoiler]
Ko hoće, neka odgleda Daredevil (sad za sad je samo jedna sezona izašla). Sve što je Arrow trebao da bude, a nije mogao.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
ada CW, ka u supernatural, no je to tamo 'normalno'. sad sam vidjeo ko je. vjerovatno jedna od najgorih 'glumica' u univerzumu, katastrofa. ali jos jednom ipak je to CW, i u flash imamo onu curu berijevu. i dalje nesto ne vjerujem da je veronika mars isla na istu mrezu, no je tad bila druga garnitura glavasa.
@spells
kakve su scena makljanja majko mila... predugacke epizode i previse vremena posveceno onom drugu metovom i plavusi koju mi je lijepo vidjet, ali smaraju nevidjeno. plus, kad je otkrio da je met daredevil imao sam da poludim koliko ga je peglao lik, ne znam cemu onoliko prenemaganja i ljutnje. cox i donofrio fenomenalni, svaka im cas'.
Last edited by ILEW; 23-10-15 at 10:29.
1993-2020
nema jos
Podgorica Podgoricanima!
Flash (druga sezona) nije loš, ali me Iris nervira do zla boga. Gdje samo nađu glumice poput nje i one u Arrow. Je bo te.
Last edited by Zedd; 24-10-15 at 12:17.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Je li moguce ovo ljudi? :lolblue:
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks