tovim se.
licemjerno je podrzavat nekoga u necemu ako je to za njega lose, a sto se lgbt-a tice nisam te to pitao da li ti smeta vec da li podrzavas, da li bi i nijh reklamirao kao sto reklamiras pusace trave (posto si rekao da to nisi), da li bi im pomogao na bilo koji nacin?
Mene ako je ovo sve istina sto pricas mirise na lijecenje kompleksa, i nista vise, jer nema trece opcije, ili si to sto reklamiras ili im se sprdas...
istrajan budi.
tovim se.
nothing comes from violence and nothing ever could
^Na dobro neka ide...samo na dobro.
hvala ti, vazda imala!
prst mi sve pogodio!
http://m.cdm.me/#/article/382718
A meni oblik nokta.layful:
layful:
layful:
http://millionpictures.co/article/16...r-personality/
Nisam ni znala da ima ovoliko različitih oblika.
Hahahah i meni!
^sjetih se...
http://ak-hdl.buzzfed.com/static/201...43729139-9.gif
Mnogo morališeš dok dosađuješ, pa onda izgrađuješ nebulozna stanovišta sa kojih ti ništa jasno biti ne može... i onda vođen istom logikom napišeš ista nebulozna pitanja, klikneš enter pa šta bude...
Kakve sličnosti ima jedan nedvosmisleno dokazano efikasan lijek sa falusno "obojenom" opasnosti?! Kome to uopšte i može pasti na pamet?! - To je pitanje.
Kada iznosim svoje stavove o tome da se kanabis treba legalizovat (u medicinske svrhe) ne sprdam se, niti se reklamiram, niti liječim komplekse... prosto mi je mučno da znam poštene ljude koji moraju nelegalnim putem tražiti svoj spas u tome lijeku, i pored toga što im je teško treba još da budu podvedeni pod kojekakva trabunjanja tebe i tebi sličnih, koji bi im pored toga što su bolesni rekli da su i narkomani, a kada se i izliječe ostaje im epitet koji im je nadenula logika slična tvojoj. Pa zar to nije tužno i otužno?!!!
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
@1ucid, @Xerxes, ja mislim da se privlačite, samo ne znate kako to da pokažete jedan drugom. Ako se već desila ta varnica (a meni je drago) ne povrijeđujte jedno drugo...samo se zagrlite
Ah, ta ljubav...![]()
Generalno sam tog nekog stava da mogu da uradim sve što zamislim, ukoliko je to u mojoj moći. Za nešto će mi trebati 3 dana, za nešto 3 mjeseca, za nešto 3 godine, ali mogu, u to sam ubijeđen.
I ta moja teorija padne u vodu kad sjednem da jedem i pokušam da otvorim zdenka sir ili da vratim celofan na teglu od ajvara.
To su bre neke mađije, neizvodljive stvari.
Ona zdenka, prvo mi treba pola sata da nađem sa koje se strane otvara, pregladnim, a onda povučem pa mi ostane samo parčence u ruci, onda kidaj ono malo po malo, ko da ljuštim papriku za komadić sira. Idi bre zdenka u tri lijepe, ebo te Kinez koji te je zapakovo.
A vraćanje gumice na teglu da se proglasi za sport. Ako je karling sport, onda je i ovo. Te namjesti celofan, pa onda drž celofan dok drugom rukom zategneš gumicu, pa krenem da stavljam pa mi odleti sve ono u tri PRElijepe...
I onda batalim i večeru i sve i dođem na forum, a tu tek zdenki, gumica i celofana...
Kralju necu da se raspravljam sa tobom ne zbog toga sto sam na visem nivou nego zato sto ti izgleda nisi svjestan svoje bolesti koja te polako ali sigurno uzima pod svoje ali dobro kroz vrijeme ces vidjet da sam bio u pravu.. ja sam ti se prije bio izvinio zato sto mi te zao, ali bukvalno, nazalost to moram da otkrivam... toliko od mene, znam da si mozda ocekiva sad da nastavimo sa ovime ali ponekad je bolje da pustis dijete da se opece na sporet da bi posle naucilo I iskustva, ako mu samo govoris da to I to ne valja on to nikad ne moze kvalitetno razumjet kao kad se opece... a tebi zelim da figurativno sagoris do koske.
poslato paukom
istrajan budi.
Zanimljivo... jel ima neko obrazovan u tvojoj blizini da mu prepustiš tastaturu ovo je prevazišlo svaku mjeru?!
Da li je do sagovornika, mjesečevih mijena, neptuna u kući marsa, nestašice para, aerosoli kojekakvih, zračenja, jeseni... kako god, čim mi je stalo do svačijeg mišljenja jasno je da se nešta teško na moja pleća u zadnje ostrvilo...
Ojdoh na zasluženi godišnji.
istrajan budi.
De ste jarani ***** li vam strine
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ko o čemu baba o uštipcima. Sjaši više aman!
Nije lako, ali je jako rođaci.
so far so good
im out
Nije lako, ali je jako rođaci.
Nisam videla, ne mogu da komentarišem.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks