Da bi snimao toliki materijal potreban ti je veliki externi hard disk sto veceg kapaciteta, kad se snima taj kanal samo njega mozes da gledas, ne mozes da prebacujes druge kanale, inace snimljeni materijal mozes da prebacis na laptop i sredjujes, i mozes da podesis da ti sve emisije odjednom snimi.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Ali on nema risiver...:-) Moze da se zakaze snimanje naravno, radi bez obzira na to da li je tv upaljen ili ugasen...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
okle se sad pojavi ova Agencija za zastitu konkurencije...zar oni postoje?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Juce su ih na skupstinu peglali... Valjda imaju 6 zaposlenih za sad... Tuga tuzna, niko im se ne javlja na oglase
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Postupak koncentracije pred Agencijom za konkurenciju je redovni postupak prilikom akvizicije firme iz iste branse, nista to nije neuobicajeno, kostace ih 15k eura, dobice rjesenje da je sve ok i to je to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vratise tv Vijesti, ali je slika sigurno deset puta gora nego sto je bila prije, plus sto su je smjestili u kvadrat (sada je kao ono na extra tv)...Nadam se da je ovo samo privremeno...
da bi mogao da snimas nesto sto trenutno ne gledas moras da iams uredjaj sa dva risivera.... tj tjunera...sa jednoga gledas, drugi snima.....
e sad, meni jedino pada na pamet neki ekstarni risiver dvb-c ili koji vec format mora da podrzava njihov sistem, i koji mozes da podesis posebno da ti snima neki kanal....a taj risiver povez preko AV/HDMI na tv i to je to...
da li je i vama losa slika rtcg2
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
Ču RTCG da bude loša. To je brate 4K kvalitet
Zadnji put kada sam gledao utakmicu CG-Austrija obraza mi osjećao sam se kao da sam neđe u Somaliji kakav je kvalitet slike.Retro brate![]()
ja neznam što se vi bunite, hoćete digitalnu sliku u 21 vijeku i to još tražite od RTCG-a.![]()
to nije slika, to je goblen.
nothing comes from violence and nothing ever could
I vijesti su evo od jutros proradile ali kvalitet slike osjetno losiji...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nasi kanali jedino na televizore s guzicom imaju dobru sliku, na ove novije tehnologije pogledat vaterpolo ili tenis sa uzivanjem je krajnja umjetnost.
Da, slika je mrežasta baš kao goblen... dobro si rekla... ja sam im u dva-tri navrata to prijavljivao, slikovito im objašnjavajući kakva je slika, ali ne vrijedi..
Upravo tako, umjesto da bude slika bolja od uvođenja DVB-T2 kod nas, slika je od tada na RTCG2, a tome ima dobra četiri mjeseca, znatno lošija... da nije tužno, bilo bi smiješno.
I više nego osjetno...
Last edited by Son Goku MNE; 16-10-15 at 18:14.
Zna li neko da li postoji mapa pokrivenosti Podgorice ovim servisom, konkretno me zanima Zagoric preko puta groblja preko pruge...
Nemoj sto se tice mkabla ni da te interesuje ima li, bez ako neces zice da gubis i zoves svake 3 dana...
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
https://wire.seenews.com/news/united...r-mkabl-497530
12 mil, a telekom (mobilna, fiksna i net) prodat za 100...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Sale; 18-10-15 at 23:49.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks