Nevjerovatno je ruzan osjecaj kada se trudis, ucis 7 sati dnevno a ne vidis rezultate. Dok kolege oko tebe na faksu polazu ispite, diplomiraju, redjaju uspjehe. Taj ruzan osjecaj je mjesavina ocaja, frustracije, tuge, bijesa, misli "dal sam gluplji od drugih."Nije ljubomora u pitanju. Cak naprotiv. Ali jednostavno ne razumijem dje grijesim. Sta je to sto njih cini boljim od nas!? Kada cemo se otrgnuti opste tih misli da je neko bolji od nas ili to treba tako!?
Ne zamjerite sto patetisem, uhvatila me neka zuta minuta
Hvala
Last edited by Brajan992; 15-10-15 at 19:20.
Bako, jebeš li što?
Ja bi sve ovo sto si ti reka sveo na jednu rijec:
"Chemer"
Osjecas li se chemerno?
Zato sa ja upisa laksi faultet - racunari i razbijam.. :-), morash se cimat redovno pratit predavanja sve chitko zapisivat sto peofesori pricaju, ja sam prije chak na telefon I snimao audio fajlove sto profesor prica I onda naizmjenicno citao iz sveske I slusao audio fajl kako bih bolje ukapirao, nije lako ali ako damo ocekujes da budes bolji nikad neces bit bolji, takodje facbook grupe su odlicne za sherovanje materijala, trudi se da drugima objasnjavas ono sto znas jer ce ti onda oni pomoc nedje nesto sto ti ne znas ili ce ti nesto drugo pomoc a I kad drugima objasnjavas sebe preslishash, I chesto usput provalis nesto sto do tada nisi znao. Ja sam razvio masu fora, takodje ja se tesko kanim da pocnem da ucim ali kad udjem u ritam onda se trudim da sto duze ucim dok sam u tom stanju, ne treba prekidat dobru seriju raapolozenja za ucenje.
poslato paukom
istrajan budi.
srecna nova godina..
![]()
istrajan budi.
nekad su djeca pametnija od odraslih...
nothing comes from violence and nothing ever could
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ja sam jela burek na vrijeme i sad mi vjetar ne može ništa
Sell the Vatican, Feed the World!
Pukla mi pertla na patici rano jutros.
Mislim, nije pukla ono malo, nego pukla skroz, raspala se ko opozicija. I ja pošto sam bio u poslu nisma baš stigao da je odmah zamjenim, ali nisam mogao normalno ni da hodam jer mi patika landarala i spadala kao starletama gaće - na svakom koraku.
I reko' JEBOTE JE L' MOGUĆE DA JEDNO PARČE KANAPČETA MOŽE OVOLIKO DA ME OMETE?
I skapirao sam da može. Dok nisam namjestio novu pertlu, nisam mogao da nastavim sa radom.
I sada evo sjedim i razmišljam se koliko mi svakodnevnih stvari u životu uzimamo zdravo za gotovo. Mislim, stvari koje su na prvi pogled beznačajne, ali se ispostavi da nikada nisu.
I koliko ljude koji su nam bliski uzimamo zdravo za gotovo. Ona naša čuvena, genetski usađena rečenica - MA NEĆE VALJDA MENI ZAMJERIT, ON/A JE MOJ/A.
E, pa baš zato što je tvoj/a, zato se i potrudi oko nje/ga. Ispoštuj, pokloni pažnju, odvoj nekoliko minuta dnevno za ljude koji su ti bliski i koji ti čine svakodnevni život lakšim i ljepšim u ovoj septičkoj jami od društvene solidarnosti i vremena.
Ebe mi se mnogo da l' će neko ko mi nije ništa da se naljuti. Moje poštujem.
Nadam se da ćete početi i vi, sve zbog priče o jednoj pukloj pertli.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Super je to kako si iz obicne situacije zakljucio nesto korisno,I meni se to cesto desava...
Samo joa da batalis da se drogiras :-)
poslato paukom
istrajan budi.
Kako smrdi Beograd. Pihh
Mnogo izduvnih gasova, katastrofa od smrada....
Da mi je 5-6 dana na neku CG planinu da se nadišem svježine punim plućima...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Odličan a jednostavan recept za LETARGIJU!
Ne moš pogriješit.
Kakvim teroristima kukala ti majka
poslato paukom
istrajan budi.
Kakvim narkomanima niko ti ne zakukao tupane egzemplarni
poslato raidom protiv insekata
Pa zar ti ne lusis travu? Dobro brate izvini evo necu vise... nemoj zamjerit..
poslato paukom
Last edited by 1ucid; 16-10-15 at 14:45.
istrajan budi.
Uzgred, ne rekreiram se ni ljekovima, ni alkoholom, ni cigaretama, NI MARIHUANOM!
Bogu hvala pa ne trebujem ništa od toga, al da moram kanabis bi svakako bio prvi izbor. Da je legalan naravno!
Objasnio.
Neka si mu rekao!!!!!!
Što ću kada sam liberal po vokaciji, za legalizaciju jesam, za lijekalizaciju definitivno, a što se ovijeh LGBT tekovina tiče - neka svako čini što mu volja, ali u svome dvorištu, dok niko ugrožen time nije - to je valda jasno...!
One Ring to Rule them all...
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks