Potpis, isto vazi i za onoga Brana sa onim tekstom "Zlatna jetra" u vezi Brne. Super je tekst, sve je to fino ali dje si ti druze na konferencije za stampu da izresetas iste te sto pominjes po novina? I nema veze sto nije sportski novinar, ako se vec dotaka te teme neka zavrsi posa da valja.
Ne smije se Dekara pomenut' direktno ni u jednom tekstu kao krivac za bilo šta. Kakav apsolutizam, sve ti j.
Ne zezajte ljudi ne mozeze Brana da kritikujete, pa nije on sportski novinar da prica o sportu.
On je novinar koji nema dodirnih veza sa sportom.
I onaj tekst je sve samo ne sportski.
Problem je kod nas sto Deja gledaju kao Boga i tu je kraj price.
Mater im ***** ja mislio stvarno ovo savvez uradio, kad na kraj ispala![]()
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Tako je kako je, i Vlado Šćepanović i Drobnjak čim su pomenuli odgovornost Luke Pavićevića za loše rezlutate, odmah su ih proglasili neprijateljima crnogorske košarke. Samo što ih je Šćepo pozdravio i napustio savez. Ako je Luka kriv, onda je kriv i Milo koji ga je doveo, ali to niko ne smije da pomene.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bra'o..i ja rekoh jel moguće da je neko ima mozga tamo u fscg..ali sa svakim redom sam bio sigurniji da je fora...
Ali super, nego nisam siguran da će iko razumjet ovaj tekst od onih koji trebaju..a nama samo služi da se dodatne safre napunimo..
Ja mislim da i Kazakhstan ima neki program sličan što mu vode Holandjani...biće za koju godinu da se naplate...
Ali pustimo Belgiju, treba poći do Islanda, i vidjeti kako se razvija program sporta. Iste smo veličine, nije ni skupo, ali je primjenjivo. Uz to oni nemaju ni upola talenta našeg. Ali nikad mi to nećemo dočekati.
Stop the world I wanna get off.
Takvi smo mi.
Mi smo narod koji ne vjeruje sistem.
Mi nikad nismo zivjeli u sistemu, i kako onda ocekivati da imas sistem u sportu.
Mi smo narod koji sve prepusta pojedincu Djukanovic politika, Vucinic fudbal i slicno.
Na drugo stranu da imas sistem imao bi puno bolje rezultate, u danasnjem sportu ne moras da imas izrazito kvalitetne igrace, ali moras da ima sistem, sistem koji se gradi godinam i koji ce kasnije donijeti rezultate.
Sistem ti daje da kad jedna poluga ode, tu je druga da je istog trena zamjeni, jer ce ona znati sto treba da radi, nece morati ta poluga da radi nesto spetakularno, jer sistem ne zavisi od jednog dijela nego od cijeline.
Cijelina je dusa sistema.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Rukometašice Budućnosti imaju sistem , u zemlji dje postoji 3 ženska rukometna kluba od toga jedan kvalitetan a drugi su podredjeni tom jednom, imaš rezultate na klupskom i nacionalnom nivou. I to u samom vrhu godinama, e to znaci imati sistem rada.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Čitam ovo i govorim da sagovornik može biti onaj koji je radio belgijski sistem, kad na kraju... E, jbg.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Šta će Brano na tim konferencijama? I lik samo piše kolumne, on je književnik, ne znam da je uopšte novinar (neka me neko sipravi ako griješim), a ne tek sportski. Tako da niđe veze da treba uopšte da bude i blizu tih konferencija.
On je završio svoj posao da valja sa onim tekstvom, nego treba da ga neki drugi nastave. Dao je mnogima primjer, ali niko neće to ispratiti.
Last edited by Albatros; 14-10-15 at 12:42.
I znam da danas je danas
Kvalitetan biser, odista.
I znam da danas je danas
@Albatros
Primjera je bilo i ranije kolko oces, jacih i slabijih, stidljivih i direktnijih ali smo ustanovili da je sve bilo DZABA. Niko do sada im nista nije reka javno pred kamerama, NIKO!
@Medo
Zato sto ja nisam nikakav novinar i nije mi mjesto tamo, ali zato ako ovi pusti "Ultrasi" ikad organizuju ikakav protest povodom svega sto nam se desava u reprezentaciji, doci cu svaki 'ebeni put da iskazem svoje nezadovoljstvo!
Mislim da bi iz okruzenja dobar izbor za selektora bio Radomir Antic, Slavisa Jokanovic ili CIro Blazevic.
Od trenera iz Crne Gore Zeljko Petrovic, Grof Bozovic.. treceg nemamo da ima znanje i integritet od mijesanja u posao...
Bilo ko od ovih da dodje malo je vjerovatno jer niko od njih ne bi trpio sufliranje Deja, i ubrzo bi svi bili proglaseni za pijance itd....
ovako doci ce neki lokalni dejov drug koji je spreman da gura igrace koje mu Dejo naredi....
ostaje nam jedino da se nadamo da ce doci makar nekko ko ima imalo taktickog znanja tipa Vukicevic....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Bitrate, Medo ti je postavio dobro pitanje, jer je isto Branu ili tebi da pokušate da se tamo pojavite, obojica imate isti status.
I znam da danas je danas
A znam da je prakticno nemoguce, nemamo mi pare za njega, on ispod milion godisnje ne radi, ali bi garantovao prolaz na veliko takmicenje....
a nije on takticar ali kao sto vidis, rekao sam neko ko ima imalo taktickog znanja, a on ima makar nesto u odnosu na ove nase lokalne trenere.... on i peco znaju po nesto, nista posebno ali makar nesto...
i to nesto je svakako mnogo vece nekog sto je Brna imao... ostale mozemo da iskljucimo....
Zeljko itekako ima znanje, i za nase uslove bi bio top rjesenje....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Druze, vidio sam tekst u Vijesti, pomislio sam da je sportska rubrika => novinar. Reka sam ako nije, povlacim to sto sam reka, i to doprinosa sto je da sa tim tekstom dao je odlicno. Sto ste navrli?!
Last edited by BiTrAtE; 14-10-15 at 13:08.
Vrati se par strana unazad i vidjećeš Željkova dostignuća kad se god otisnuo u samostalno vođenje tima, a zatim kako VUkićević vodi timove. Može on na tv da priča lijepo do zore, kad mu ništa drugo u prilog ne ide. On u svojoj karijeri ima dvomeč sa Rendžersom (ako se to može nazvati dostignućem) i malo šta drugo.
I znam da danas je danas
Nije vukicevic vodio zetu protiv rendzersa ja mislim
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Mogao se izborit, ali trener im je klasicna neznalica koja pijana dodje na trening i forsira neke svoje igrace...Ristova prva utakmica je bila protiv Zvezde u BG, i najbolji je bio tamo, kao i protiv Partizana, cak ga je komentator pohvalio...
U Buducnost se vratio jer su mu potrebne utakmice u ovim godinama, i evo odlicno igra od pocetka sezone, tako da je zasluzio poziv...bolje on da igra svoju prirodnu poziciju nego Tomasevic koji ne zna zavrnut loptu, Volkov koji zna centrirat samo iz auta, a Balic ne zna kako je otic naprijed...u svom dvoristu imamo igraca za repku, a mi iz tudjeg uzimamo.
Sent from my D6503 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks