Pokupio je on prnje iz Sandrlenda jos proslo kolo, ali se ne uklapa Deju u koncepciju, previse porocan coek.
A Željko Petrović?
Kad već Grof ne može on se čini kao zanimljivo rješenje. Trebalo bi da dobro poznaje moderan fudbal, nakupio se iskustva.
Trenutno je asistent u Sanderlendu, ali možda bi mu bilo primamljivo da uzme reprezentaciju?
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Pokupio je on prnje iz Sandrlenda jos proslo kolo, ali se ne uklapa Deju u koncepciju, previse porocan coek.
Ja nesto i nijesam siguran u njegove kvalitete jer ne kontam zasto jos uvijek ne uzme nekog sam da vodi.
Dobar je Žeca ali samo za pomocnika nesto kao Kerioš.Probao je par puta da vodi neke holandske i portuglaske klubove nije se to dobro zavrsilo.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
http://www.sansasport.com/fudbal/dom...tiv-makedonije
Ovo samo moze kod nas.
Radi cega dati covjeku jos jednu utakmicu, umjesto do tada izabrati novog trenera i pustiti ga da uigrava tim.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ne bi me cudilo uopste da bude pomocnik taman Brniblue: Kakva bi to ekipa snova bila, Dejo, Zeca i Brna, Trio Gušt bessvija...
Zeljo Petrovic je najveca smlatina trenerska koja postoji. Prije bih da reprezentaciju u ruke Deju Vukicevicu no njemu. E toliko o Zeljku. Vise jedan Sasa Petrovic zna fudbala od njega.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Pa iskreno ni meni nešto intuicija ne govori da bi se Željko proslavio... no reko da ga spomenem.
Treba neko sa minimumom harizme jbg, ne mogu gledat više tugaljive face poput Brnovića.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Hvalio ga je Aco Nedović, sadašnji trener Sutjeske. Govorio je kako se gotovo uvijek izbori elitna runda kvalifikacija (samo jednom to nije Miljenović uspio) i da svaki put Miljenović ubaci 5-6 igrača koji su godinu mlađi i tako ima okosnicu ekipe za narednu godinu. Hvalio ga je Nedović, ali to nema veze sa A reprezentacijom i mislim da on nije kandidat. Eh da, reče Nedović da ne bi bilo loše ni ubacit nekog omladinca u A reprezentaciju, kad već može Srbija Andriju Živkovića iz Partizana.
To o ubacivanju omladinca nekog za nas je san.
Mi takvog talenta nemamo.
Mandica treba vratiti u U21.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Čekamo Brnjelu da pomene ispadanje lala u svom, nadajmo se, oproštajnom govoru.
Zeljko it is.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Koliko je meni poznato, on nije igrao za U21 selekciju Srbije, a pitanje je bi
li i to bila prepreka. Igrao je za U19 koja je na svjetskom prvenstvu već postala U20. Tako da 99,9 % može, a značio bi poprilično.
Inače ne gledah mladu reprezentaciju, pa ne mogu komentarisat. Rezultat je veoma dobar, ali nam fale bodovi protiv Moldavije i Malte. Nemojte mi Dulenca spominjat, kumim vas kapicom. Mojaš je pokazao koliko "ozbiljno" radi kad nije ni pozvao ni gledao Batrovića, ali ne prećerujmo - lako je od Dulenca bit manje loš. Nema šanse da bi pod njim ikad izjednačili kod 1:3. Sjetite se Jerevana.
Opet ponavljam da ova generacija ima ogroman potencijal.
Kad smo izjednacili na 3:3 igrali smo da damo i 4. Nisu bas stvorili ijednu sansu, ali vidjelo se d asvaki igrac misli na pobjedu, a ne remi.
I iznenadjujuce gotovo svaki od njih dosta dobar s loptom i ne boji se drzati je.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
umjesto sto se pominju neka zvucnija imena, ja sam siguran da ima strucnjaka koji nijesu radili po poznatim klubovima a mogu komotno vodit reprezentaciju. zvuci nelogicno ali se u sportu dosta "dobrih" poslova dobija zarad finog marketinga koji nekolicina ima.
E, a pazi. Kosović se tek čeka, Savićević povrijeđen, a Batrović nije ni uzet u obzir. Nikad toliko potencijala i talenta na sredini terena, pogotovo u ofanzivnom dijelu. Istina, problem sa minutažom kod nekih postoji.
Nadam se da će Mandić igrati u naredna tri meča. Bolji su mu takmičarski mečevi nego prijateljski, a nama bi značio za U21.
Last edited by amnesiac; 14-10-15 at 05:44.
Evo koliko provejava da he Brni poslijednja protiv Makedonije (ko zna zašto, videćeš nas još vise nagrdi na listi), a da ce se novi trener birati u Februar, a prvi meč prijateljski u Mart se igra
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pomenu Nedović da bi trebalo zvat Rista Radunovića. Budući da se mučimo na poziciji lijevog beka, ne vidim da išta time možemo izgubit.
Da je ista valjao ostao bi u Borcu iz Čačka, ne bi ga od tamo vraćali.
Kad nije mogao izboriti u lošijem Srbijanskom prvoligašu stvarno mislis sa je kadar za reprezentaciju?
Last edited by lepetanac; 14-10-15 at 06:27.
Božidar Bandovic , Niksicanin možda bi mogao proći kao trener
http://www.vijesti.me/sport/predstav...oj-gori-855705
Dva filozofa najveca u vijesti,kolko god im je ovo dobro,ovim clankom bi ih i novinom po glavi lupao.Jer nista ne smiju protiv saveza,no sve kao neke savjete sa ogromne distance,i sa izvinjenjem da se ko ne uvrijedi....
Poltroni
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks