Ko stoji !?
But if you never try, you'll never know..
To sam provalio nego nisam znao sto je ovo "Stoji fraaaateelooo"
But if you never try, you'll never know..
Neka sto je guzva svuda, nego jos ovakvi debili
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
A oni misle da smo mi debili kad se nijesmo sjetili toga. Ili da nemamo m00da.
Nije lako, ali je jako rođaci.
vjerovatno. ovakve guzve i ljudima treba pola sata da krenu kad se zeleno upali, ne razumijem
Lijepa je ova djevojka sto vozi Mk7Ako se parkirala tu sve joj je oprosteno.
![]()
ovo su oni sto bi kolima usli u stan ili poslovni da mogu. pa 50centi je parking, majku mu
I ne znam zasto ljudi pale 4 zmige kad ga parkiraju na slican nacin?
TAKUMI
JUče na semafore u Tološku, ja čekam zeleno da predjem od bloka plave zgrade do trim staze. Pali se vozačima crveno, pali se pješacima zeleno, djevojčica kreće da prelazi i aj je vratim jer IDIOT ide od grada nevjerovatnom brzinom i vidim da se neće zaustaviti. Znači pomeo bi je. Njemu čisto crveno, nama čisto zeleno i IDIOT skreće u desno u Meše Selimovića. Nemam riječi da opišem taj divljaluk. Svijetlo plavi Peugeot 607 sa zatamnjenim staklima PG table, ne vijdeh broj.
Drugi slučaj, prije neki dan, idem istom ulicom Meše Selimovića (dijeli Blok 5 i 6), idem ka Tološkim semaforima, kod kioska dje je policajac i pješački (idem lijevom trakom jer su u desnoj vazda taxisti parkirani), djeca se vraćaju iz škole, njih troje, idu od Bloka 6 ka Bloku 5 i eto ti ga još jedan IDIOT. Zaobilazi me, djeca taman ispred mog auta, i prolijeće trakom pored mene koja je za suprotan smjer. Reno Twingo tamno plavi, ono godište nedje 1994.
Željela bih naglasiti da su oba IDIOTA bili muški vozači![]()
Ja kad bih nabrajao na sta sve nalijecem dnevno batalili bi ovu pricu.Def svaka susa i marusa danas vozi,nije bitno je li musko ili zensko....Na sjever se ne postuje ni jedan propis.Semafori?Nema toga.Pravo prvenstva?Misaona imenica.Parkiranje dje ti se cefne kroz grad?Standard.
ALI kad policajac vidi PG tablice i sluzbeno vozilo samo sto se ne slomi da te zaustavi i nadje razlog da pise prijavu ili da ga castis...Smucilo mi se vise kad vidim ko sve veze ima po policiji i sa kim ja dijelim drumove...
Ovo poslednje sto je John rekao je ziva istina.
Bio sam sad nedelju dana u Mojkovac, nema patrole i dana da me nijesu po par puta zaustavljali. Bukvalno dje god stoje, sve propusti i ceka mene sa PG tablama.
Auto su mi pretresali svaki dan, dje idem, zasto idem, sta planiram, kad se vracam... no to je bilo zbog ovog Zindovica sto je pobjegao, pa su onda svakom vjerovatno.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Sjevernjak kad ode u inostranstvo i sretne podgoricanina, pomogne mu isto kao sto ga taj policajac doceka. Ali za svoga bi ruku otkinuo.
Rece mi tata ispred kuce (stara varos) bila guzva kod cepuraka i cuo se jak udar kad je izasao momak je taman bio utekao..Preticao i izlecelo mu auto i udario u 124 sa novim golfom / rekle komsije da se vratio golf 7metara od udarca...
Sto se radi / Prizor.
Mislio sam da ne moram da crtam..
Ukapirace kroz jos par citanja
poslato paukom
istrajan budi.
Bio sam u kolonu od zabjelske vektre / prema krivom mostu.
122 oce li ko pristizat / Evo krecu kolone.
Posle 8min se probih sad nzm jesu li dolazili.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Zadnja 2 posta biznismena su ufff...Na koje si droge brate?
Nije za tebe izvjestavanje situacija u saobracaju,vrati se slikanju
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks