al dali su njoj mercedesa da vozi.. da se pokazu komsijama
Jeste li zvali policiju ili je evropski zavrsio?
al dali su njoj mercedesa da vozi.. da se pokazu komsijama
f6
Last edited by Stivi; 12-10-15 at 11:45.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Lol lol
Skrivena kamera?
E taman je moja reakcija bila takva. Njenu izjavu upisali dijelom kao moju, moju dijelom u njenu . Skica udesa dosta losa ... Al na srecu ja sam fino to sve islikavao , pa ponio sve fotografije moje i na kraju se to ok rijesilo
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ista stvar se i meni desila sa Yaroslavom, na ulaz u BD prema Vidikovcu, ja stao da propustim ovoga, a onda mene ovaj udari otpozadi a onda ja ovoga ispred, osiguranje nije htjelo da isplati jer se nije znalo ko je kriv, a zapisnik bio konfuzan,pa se cekalo na sud. inace steta na Yaroslava 1200e :-)
![]()
i yaroslav i reno da se naplate..
f6
Dje pise taj limit jer znam mnoge sto su vise hiljada uzimali tako
rm -rf /
Losa situacija bas losa, najcrnje je sto ces sudski cekat a naplatit ces se.
Ps. Kako se pokupi steta , ovako na sliku djeluje presmijesno kao da ste se samo prislonili a posle kad stete brdo. Mene je odje samo djelova bilo 620e + limar i lakiranje
Sent from my iPhone using Tapatalk
A sad ozbiljno - kako objasnjavas kracenje prometnog kruznog toka? Ono - ide spoljasnjom, pa ga skrati na unutrasnju, pa izadje iz kruznog na spoljasnju traku? A kruzni tok full pun kola?
Ako treba imam jos primjera.
U subotu zamalo preshegah na pola jednu kod Delte, tele pricha na fon i ukljuchuje se na bulevar, srecom zimske gume i niko u drugoj traci... Josh gleda kao shta je frka...
Sent from tapatalk
#fakenews
Treba izac i jebat mater.
TAKUMI
Zeni bi pljasa pljasa,stoe pljas?
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Svim zenama treba zabranit polaganje vozackog,a one koje su nekim cudom polozile-trajno oduzet vozacke.Tako bi rijesili 70% problema u saobracaj
Ko je uz mene?
Dje to imamo mi 3trake?
Inace +1
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
da, +1
nothing comes from violence and nothing ever could
pored glasačke kutije, ja ću za tobom
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks