A ne mislite gledat reprezentaciju nocas??
Može ranije nije problem, kad god oćete ... mogli smo i neki poseban topic za ovo otvorit![]()
A ne mislite gledat reprezentaciju nocas??
Ja od sportova samo šah pratim :nonchalance:
Ništa od mic-a makar ovaj vikend, ovo ****** ima kvalitet čujemo se iz tenka kojeg nose 2 helikoptera što bi Albatros rekao.. Do mojeg.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Evo dobih Legendary Eagle sa 9 winova na competitive što god to značilo, reče mi Zedd da mogu da se kurčim pa eto :lolblue:
Kakav haxer, syka blyat!
______
Đe je ovaj narod, da se malo sigramo?
Last edited by Zedd; 09-10-15 at 18:39.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Svaka cast stara![]()
To je zato sto si igrao sa Maidom i zedom i ekipom koji su high rankovi![]()
Ja sam poceo od dna, i nijesam daleko odmakaohahahahahahhahahahha
Zedd evo ti ideja...
Napravicemo Skype grupu, uzmi telefon instaliraj skajp na njega, prikaci ga na punjac i stavi ispred sebe. Smatram da je tako i lakse nego da se pritiska K non stopA i ceNim bolja ce zajebancija bit
![]()
Last edited by Gandalf_White; 09-10-15 at 19:02.
One Ring to Rule them all...
ali će možda uticati na ping
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Upalih Warcraft 3 posle par godina i odem na battle.net da se isprobam... ide partija, početak mi je poznat, harras ide po planu, čovjek me napadne posle nekog vremena, a ja pola vojske teleportovah da branim bazu, a pola mi ostalo na drugi kraj mape kod neutralaca.. Znam tačno šta i kad treba da odradim, ali ne umijem da to realizujem, ka dijete, ne umijem kliknut ahahhahaha .... GODINEEEEE![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Sad je već kasno za tu ideju, preko dana da HE bacim ispred, niko ništa ne bi rekao. LEL
Nego:
CS:GO in nutshell
![]()
Evo, tehničko pitanje (da naglasim da se čisto laički razumijem), da li postoje sluške sa mic-om na samo jedno kablo tj. jedan nastavak i da li je isti moguće povezati na vufer (output)?
E ali lošiji mi je zvuk direkt sa pc-a?
Aha, super, taman ću sjutra da pogledam da kupim kakve.
kako sam dobar bio noćas tačno me sramota
Ja sam bio bolji.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Kako baguje ovo njesra danas, sprdnja.
GABENE SISO!!!!
Prikljucujem vam se nocas, napokon dogurah rank na 3
Jel probao još ko Star Wars: Battlefront, open beta se zavrsava sjutra ?
hearthstone![]()
tutti quanti cantano e bevono per te!
Od bete sam ga igrao. Mjesec dva pa batalim, mjesec dva pa batalim. Nervira me sto konstantno ima neka OP karta koju nece da nerfuju da bi ljudi grindovali i trosili pare dok je ne dobiju ili dustuju.
Kad sam batalio ljetos uradio sam to radi Dr. Boom-a. Svaki je deck ispod 10lvla na ranked ima, ali svaki. I tako je Op karta bila da sam se smorio i batalio, jer nije bilo nacina da je counterujem u late game.
One Ring to Rule them all...
Star Wars Battlefront 2, pa KotOR 1 i 2, pa onda The Force Unleashed 1 i 2 . Ufatio me hype prije izlazka filma.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks