Nije realno, 47min prvi pao
![]()
Retardirani Island
http://prntscr.com/8pypth
Makar nesto da prodje
http://prntscr.com/8pyqin
Jesam li ja jedini ko je mislio da izrael moze pobjedit ?
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Na ovaj meridian posrani, stavio sam bio na jedan prozor 2e uplatu, a htio sam 3.5, i otvaram drugi prozor, stari mi jos otvoren i kliknem da uplatim(ista igra), kad ono uplatili mi 2e umjesto 3.5e, i kao iz inata dodje mi tiket.
Kakvo gazenje danas!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Albanija 2 2.2
Nemacka 1-1&4+ 2
Poljska GG 1.9
8.36
Nema sanse da ce Albanija istorijski prolaz na EP tek tako prepustiti slucaju a sa Jermenima vec odranije imaju vezu jer su i onaj prvi mec namestili. Previse su para usuli samo u ona -3 boda Srbiji zbog drona a i ova kvota mi je zapravo bonus tip, budjava kladionica me zakida gde god stigne.
Nemci ocekujem blitzkrieg protiv nemocnih Gruzina da se istresu posle onog poraza, ovo mi je bas barem neki minimum za njih.
Poljaci mnogo skloniji nadigravanju u golove nego nekom taktiziranju da bude tvrd X, Ircima odgovara i X sa 2:2 ili vise pa ce se verovatno i oni nadigravati a i ako je mogao Gibraltar da ga uvali Poljacima u gostima mogu i ovi. Nekako mi je bolja opcija od keca.
Ovo ostalo Srbija bi mogla GG pre nego kec, jeste da Portugalci igraju manje vise sa rezervama ali ce tu biti dokazivanja a nerealno da ne mozemo 3 meca da primimo gol a i Portugal nema X. Sev. Irci bi mogla neka mrtljavina X2&0-2 jer su se sigurno ispraznili posle Grka a ovde im je samo da ne puknu.
serbia
finland
poland
germany
albania
sve 2-4 , kvota oko 15.
Ahahaha, kakvo rusenje!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Bravo Biga samo rokaj![]()
Biga batali normalna kola, igraj ove divlje sa reprezentacijama i trecim lgiama.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Imaju li zabranu prilaska ili kako
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Što igraš u Lob p1+?
U Šansu je kvota samo na ovih prvih 5 utakmica, bez S. Briža, veća od kvote koju si pogodio u Lobu igrajući 6 parova.
Ukupno u Lob 6,94 a 9,64 u Šansu.
A u Premijer vjerujem i preko 10 jer bi imao i bonus.
Ne treba čašćavati kladionice.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
To nije razlog, samo izgovor :-D
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
A ko mi je zamadjija ovu kladionicu,sve mu..Sto god odigram dodje obrnuto,nocas posle 12 zovem ove madjionace nase na mbc da me oslobode muke :lolblue: :lolblue:
Biga jesi to poceo raditi u kladionici pa izbacujes dobitne![]()
Sala na stranu... zdravo ih trosio... samo nek potraje
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Dajte pistolj ovom sudiji pa da ih lepo ko covek pobije pzda mu materina i ko ga je postavio
A što?
Udaranje protivničkog igrača bez lopte, direktni crveni.
Sent from my D6603 using Tapatalk
*****cina spanska prvo ne svira cist penal, ponisti gol zbog neke ruke koju niko zivi nije video, ne svira faul nad Tosicem nakon cega Moutinho daje gol i onda jos da dva crvena da su ga Hrvat i Siptar pravili manje bi nas podjebavao jbem mu mater majcinu. A i ja znam da ce ovima mafija srediti prolaz, iskesirali se 3 gola ali mi ne da djavo mira.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks