Nakon kvalifikacija hamilton je lijepo vrijeme proveo obilazeci bolid vetela i zavirujuci u kokpit...
Vettel expects Mercedes will be “a lot closer” in race
Sainz given permission to race after crash“I’m actually very confident for tomorrow,” said the Ferrari driver, who starts fourth. “As for Mercedes, I think they have been more or less one second away but I also think tomorrow it will be a lot closer, I expect that the gap will be smaller, but we’ll see what we can do. If we have the chance, of course we must take it.”
Honda je unajmila Sibirskog medveda ne bi li Alonso bio brži na trci:Carlos Sainz Jnr will be allowed to start Sunday’s Russian Grand Prix following his heavy crash during the final practice session.
The Toro Rosso driver was unable to take part in qualifying after being taken to hospital following his crash, but the stewards gave him permission to start the race after receiving a request from the team.
“The stewards grant permission for car 55 Carlos Sainz to start the race, as the drivers has set satisfactory times in practice at this event,” noted the stewards.
Toro Rosso confirmed Sainz did not lose consciousness when he crashed at turn 13. He was taken to hospital where a fully body scan revealed no injuries, but he is being kept in overnight as a precaution.
![]()
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Nakon kvalifikacija hamilton je lijepo vrijeme proveo obilazeci bolid vetela i zavirujuci u kokpit...
Kratka istorija Renoa u F1:
https://vid.me/m6Pg
Pih kakav glibo,očima ga viđet ne mogu.
James Tiberius Kirk
meni on uopste nije mrzancak naprotiv, prvi vozac koji mi je simaptican a da ne vozi za ferrari
i nadam se da bih ga mogao nedje vidjet u ferrariju
![]()
Pa ovo od danas samo pokazuje kakav je ljigavac,isto kao i kad ga je Nico pobijedio jednom,pa nije htio da mu čestita. Pi.
James Tiberius Kirk
Ja ne znam zasto ne bi gledao? I Lojzek je stalno snimio RBR kad je vozio za Ferrari.
TAKUMI
Ma neka gleda,ali neka ne baljezga.
James Tiberius Kirk
Možda želi da provoza/vozi Ferari iduće godine...
Ne vidim nista strasno sto je gledao.
A i Vettel dijeli moje misljenje.
Rece da mu uopste to ne smeta, i da Hamilton slobodno moze da dodje i gleda koliko hoce, "ako zna uopste sta gleda".
![]()
Ja mislim da se on iz najjace pali na ferrari no mu sad dobro ide u merc pa ne moze nista na tu temu
Sent from Nokia 3310![]()
-Koji je razlog ovako pomnog razgledanja?
Zar mu nije bolid i dalje prilichno dominantan? Chemu zvijeranje? (pa da je naj inzinjer ikad)
><
Jede go..a,eto šta mu je. A on veze nema jadan,ni čemu koji dio služi,no eto,napravio se pametan. Kad bolje razmislim,u pravu je da ništa nije naučio,kad nema pojma o konstrukciji bolida.
James Tiberius Kirk
Zna zna. Ne moze vozit F1 bolid ako ne zna kako funkcionise svaki dio.
Ima tu dosta da se gleda, npr. pozicija sjedista, volan, rucice, zastita za noge...
TAKUMI
Mislim da je najviše gledao degradaciju zadnjih guma, Wolf je u intervjuu nakon kvalifikacija rekao da je to potencijalni problem za Mercedes sjutra.
Last edited by ToJeMojBrat; 10-10-15 at 23:10.
Jok bre,veze nema,možda površno. Ne u mjeri u kojoj Vettel zna...
James Tiberius Kirk
Momci pustite pricu ko zna jer vi sigurno manje znate sto on zna i koliko zna, strasno je iritantan ali ovi komentari odje su bas nivo 10 god.
Pa uključi se Nidžo :P
James Tiberius Kirk
On je mn iritantan odavno, to sto pobjedjuje nema veze sa tim. Iritantan je pojavom i svojom pricom, nikad nijedan komentar neke mrznje nisam napisao za njega, tako da to sto mi se ne svidja nema veze sa tim sto pobjedjuje, najbolje vozi zato dobija i kraj.
Meni lično je iritantan zbog sljedećeg: Šampion Formule 1 a ovamo reper u pokušaju, džet set u pokušaju, ulazak u Wimbldonsku ložu u "ja sam kul" odjeći - u pokušaju, Rijana u pokušaju, najnovija izjava da će u budućnosti on dizajnirati F1 staze... Nema to nikakve veze sa pobjedama ni sa time kakav je vozač, ni Alonso nije iritantan zato što je pobjeđivao (osim čuvene crashgate pobjede). Hamilton je jedan od 3 najbolja vozača u gridu, stvari van F1 ga čine iritantnim (balavcem koji ne zna šta želi...).
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks