Slobodan Jovanovic je faca!
http://portalanalitika.me/clanak/204...ste-ideologije :lolblue:
Slobodan Jovanovic je faca!
http://portalanalitika.me/clanak/204...ste-ideologije :lolblue:
Last edited by A+A; 09-10-15 at 17:33.
Ako budemo vjerovali crnogorskim medijima odziv gradjana na poziv DF-a da ucestvuju u ptotestnim setnjama je dovoljno ... neubjedljiv:
Odziv gradjana Crne Gore na poziv DF-a za "protestne setnje":
- Niksic - 200 ljudi
- Pljevlja - 100 ljudi
- Bijelo Polje - 90 ljudi
- Srbobran na moru inace Herceg Novi - 70 ljudi
- Danilovgrad - 60 ljudi
- Bar - 50 ljudi
- Budva - 50 ljudi
- Kotor - 20 ljudi
- Zabljak - 20 ljudi (Gandi s porodicom, jel'?)
- Cetinje - 9 ljudi
- Savnik - 5 ljudi
Opet nista ne bi uradili.Odmah bi krenula propaganda kako su plate u zemlji 700 eura,zaposlenost nam veca od Republike Srpske i Kosova,i da su takvi protesti maska za buducu aneksiju Crne Gore od strane Srbije.
Eto negativno spominjemo Republiku Srpsku,a sjever nase zemlje je mnogo gori.Po svim parametrima je gori,pocevsi od stope kriminala pa do ekonomije,infrastrukture,nezaposlenosti,resursa...
Citam ovaj clanak iz zadnjeg posta sa Analitike,eto covjek javno opoziciju naziva fasistickom.Sta onda dalje reci? Smrdimo svi tu gdje jesmo,i to je to.
BiH se, liše distrikta Brčko i kompanija tipa elektroprivrede, telekoma, centralne banke i nekoliko agencija, blago rečeno raspada.
Last edited by NHM; 09-10-15 at 08:58.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Fora je da takve proteste NE SMIJE da organizuje neka opoziciona partija, tj. bilo kakva partija, bar je takvo dosadasnje iskustvo. Prelako je kompromitovati takva okupljanja.. To mora neka NVO, ali najbolje grupa gradjana, moze da bude i CDM-grupa gradjana, sto? Sto manje poznata lica sa sto normalnijom pricom, barjacenje, nacije, jezici i crkve po strani, tema je DZEP!
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
I kod nas je identicno,lise firmi koje si spomenuo.Mislim da su im cak plate u prosveti i zdravstvu vece nego kod nas.
Ovdje kada neka osoba kaze da je za smjenu vlasti jer lose zivi ili nema posla,odmah je ljudi tipa ovoga sa Analitike i gomile botova optuze da je protiv svega crnogorskog,drzave,da je fasista i zlocinac.Misle da su oni bogomdani da upravljaju institucijama.
Možda, ali ne vidim kakve to veze ima sa mnom.
Što se tiče Amfilohija, Mandića i sličnih likova, oni su i javnim nastupima dokazivali i čak i otvoreno govorili da su protiv Crne Gore.
Istina, ali narod, očigledno, nije moguće motivisati na tako emotivno nabijen način kao kad se potežu identitetska i religiozna pitanja. Eto i primjera naše koleginice Boginje koja kaže da je tolerisala ekonomsko propadanje, ali joj je kap koja je prelila čašu ulazak u NATO.
Last edited by NHM; 09-10-15 at 09:13.
Pa sto ako su bili protiv nezavisne Crne Gore? I Krivokapic i Djukanovic su javno bili protiv Jugoslavije,a zivjeli su u toj drzavi.Potpuno identicna situacija kao sa Mandicem.
Bila je nekad Jugoslavija,sada je Crna Gora i ne vidim problem.Drzavno-pravni status nema veze sa dnevnom politikom.Referendum nije bilo politicko pitanje,vec pitanje drzavno-pravnog statusa.To nema veze sa politikom.
Ekipa koja vodi ove proteste uopšte loše ne živi, polovina od njih ne podnosi ovu državu, kompromitovani su i kao političari i kao ljudi, ja lično ne bih stao sa njima ni u red za gorivo na benzinskoj pumpi iako sam daleko od bilo čega što ima veze sa vlašću ako bih već protestvovao protiv nje birao bih bolje društvo i bolje vođe.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ne slazem se sa ovim. Sva postreferendumska desavanja idu u prilog tome da je to ustvari jedini pravi nacin da se gradjanstvo motivise. Dakle, bez istrosenih politicara sa repovima i mudima u shakama DPS-a, odnosno bez politicara UOPSTE! Narod, gradjani, nepoznata lica i problemi koji pogadjaju SVE nas, ne samo Crnogorce, Srbe, Albance itd. Sad da se odrzi anti-nato protest sa ne znam kakvom logistikom, ne bi vise naroda bilo na na ovom DF-protestu, a znamo da je protiv NATO-a bar deset puta toliko. Politicari i politicke teme su se ogadile ovom narodu, treba mu narod. Narodu treba narod..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Drzava Srbija nikad nije osporavala crnogorsku naciju.Dok je drzava Crna Gora,zvanicno protivpravno priznala Kosovo i time direktno ostetila Srbiju i umijesala se u njene unustrasnje odnose. Kosovo ni danas nije clanica UN,a drzava CG je priznala tu zemlju.
I ti onda kazes da Crna Gora nije protiv postojanja Srbije?
Dalje,na referendumu za zajednicku drzavu je glasalo 45%.Posto Srba ima 28%,a znamo da su mnogi Srbi u DPS i SDP,onda dolazimo do zakljucka da protiv nezavisne CG nisu bili samo Srbi.Vec i mnogi Crnogorci,skoro polovina.
Nisi me razumio. Slažem se sa tobom da bi to bio pravi način, samo se ne slažem da ih je, makar ne još uvijek, moguće motivisat da izađu u velikom broju bez priče o Kosovu, Srbiji, spc ili ugroženim eu i nato integracijama, borcima za cpc, crnogorski jezik i slično. To je i dosadašnja praksa raznih protesta dokazala. Kao i ovi zadnji, gladni su gladni, samo im je koreografija malo drugačija od onoga što im je deklarativno bio razlog za protest. Malobrojnost protesta nije posljedica "ideje" organizatora, već je posljedica ljudskih kvaliteta organizatora koje je narod više prozreo i prezreo.
Last edited by NHM; 09-10-15 at 10:00.
Last edited by goldfinger; 09-10-15 at 09:39.
Safra,isto tako i 1918.godne citav svijet a narocito zapadni svijet,je priznao SHS,odnosno Jugoslaviju.Tada ti pretpostavljam nije odgovarao zapad.To nazivas okupacijom,a priznanje Kosova od strane zapada ti nije okupacija? I danasna Crna Gora ima normalne diplomatske odnose sa Kosovom?
Ti kazes da ja pisem kafanske postove,a ja sam ti dokazao i nacrtao da su od 45% onih koji su na referenudmu glasali NE,polovina od njih su bili Crnogorci.Ne Srbi,vec Crnogorci.Mozda ti takve Crnogorce smatras i zoves Srbima,ali ti ljudi se na popisu ipak izjasnjavaju kao Crnogorci.
Vanja je probala sa protestima i nije uspjela a uz to i nije političarka već predstavnik NVO a sad i član Agencije za antikorupciju lično mislim da je ona davno digla ruke od tog puta nažalost valjda to dodje sa godinama u ovoj državi kad te prođe mladalački zanos i romantika
Last edited by goldfinger; 09-10-15 at 10:11.
Upravo vi neprestano spominjete 1918.godinu i okupaciju.Vama je 1918.tema za dobro jutro. Zato te pitam....Kako okupacija ako ti je mjerilo zapad,koji je tada priznao tu drzavu? Ljudi koji su podrzali ukidanje Crne Gore 1918.godine,oni su samo podrzali cijeli svijet i zapadnu prosperitetnu kulturu.To si bas ti sjajno obasnio na primjeru Kosova.
Ali sve je ovo nebitno,mozemo pricati naokolo.Sustina price jeste sledeca: Zasto takvi kao ti truju ovo drustvo i prave septicku jamu od ove Gore nazivajuci opoziciju fasistickom i anticrnogorskom? Niste svjesni sta radite.
Last edited by bojkot; 09-10-15 at 10:30.
Likovi koji su otvoreno (ili to još uvijek rade) govore protiv ove države su po tebi ok i sasvim su procrnogorski?
Je bo te.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ондашњи ПзП из друге половине двијехиљадитих није био антицрногорски.Кад је Медојевић открио што му је стварна улога ту партију су сви напустили, и од ње је остало име.
Једини човјек којега ја поштујем у тој групи је Бранко Радуловић иако мислим да је човјек скренуо, али ја и он се слажемо по многим питањима.
Остало су репови прошлости које ДПС одржава у животу да би лакше владао.
Црногорце је одржало црногорско срце.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks