Sigurno su ovoliko cekali da izadju iz Parlamenta i bojkotuju da bi od poslanickih plata i svojih biznisa skupili pare za ove proteste. A mi ih pljujemo zbog toga, stvarno nismo korektni.![]()
Odakle kojekakvim političkim botovima manje/više svih stranaka po 50.000-60.000 jevra za automobile samo, pa za nekretnine basnoslovnih suma, pa za ženu i troje đece i stan za ljubavnicu . . . ? Okle?
E otole što se većina pita okle 30.000 za binu!
Kolektivna šizofrenija!
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Sigurno su ovoliko cekali da izadju iz Parlamenta i bojkotuju da bi od poslanickih plata i svojih biznisa skupili pare za ove proteste. A mi ih pljujemo zbog toga, stvarno nismo korektni.![]()
Mora da im je Peđa uvalio binu za duplu vrijednost od stvarne al neka ima se može se opozicija ili vlast svi imaju para tako da deri ako ti može biti
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
http://www.cdm.me/politika/mup-odbio...-bine-i-satora
Kakva smo mi sprdnja od drzave majko sveta, ovo nidje na svijet nema. Taman pomislih zavrsi se ova sprdnja kad ono show krade SDP-DPS...
Last edited by Rakun; 08-10-15 at 14:00.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Rekoh li ja u startu da DPS posalje g. Miga da nadje zajednicki jezik sa tim dijelom opozicije? Rekoh... I sta su cekali? Sad ni g. Migo nije toliko khm.. pa nece vise ni on...
Tako svi koji me ne slusaju... Cudo jedno...
Hvala Lepo
Ja da znam komunalna vazda intervenise u prisustvu regularne policije pa cak i kad auto dizu a ne ovako nesto...
Pa da.. Sve kao sto sam pisala prvih dana protesta.. Da me poslusase, prvi g. lucke91, a ponavljala sam vise puta (i crtala“Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj Opštine Podgorica je 7. oktobra 2015. godine Upravi policije MUP-a podnio zahtjev za pružanje asistencije. Zahtjev je odbijen usljed neblagovremenosti i nepotpunosti”, saopšteno je iz MUP-a radiju Antena M.presjek i sta ko tu kako.. ).. Nista od ovog ne bi moglo da se desi... Sad bi mec bio izmedju g. Miga i tog dijela opozicije...A oni bi se razumjeli ko ...
Trebalo im je koliko dana da se alaverte...i kasno...
Cak se i moj dragi sagovornik g. Medo_Je nije usaglasio sa mojim vidjenjem situacije...
eeeeeeeeeeeeee....bolje da odem da seckam povrce i meso za rucak, od vajnih stratega CG Politicara ne mogu ni desert spremit.......
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 08-10-15 at 14:21.
Ma nisu htjeli ljudi eventualnu frku da prave dan-dva pred dolazak Austrijanaca nego lijepo cekaju da se tekma zavrsi pa ce onda lagano sve.
Sta ce onda lagano?
Nesto mi to "lagano" nesto ne pije vodu nakon onog uvjeravanja od g. lucke91 da to samo 1 dan i kucama .. ili nesto u tom stilu...
Hvala Lepo
Nije lako rasturiti mirne proteste kao sto na prvi pogled izgleda. Mnogo je lakse kada ima incidenata ili tako neceg.
Danas sam prosao pored satora, moram priznati da na bulevaru nema ni jednog bacenog pikavca niti kesa ili plasticnih flasa… I pored kise koja je padala, stice se utisak dobre organizacije.
Ma sve nesto "lako cemo", pa sve reaktivno kako drugi svira...
Nesto to tako ne ide ...
Hvala Lepo
To "treba se drzati zakona" u nasoj drzavi zuci kao dobar vic.
Organizatori protesta su produzavanje trazili od Konjevića i on se slozio, ali gledaj cuda da po zakonu to nije mogao odluciti. Ministar policije, a krsi zakon????
Zakon je jasan i kaze "Ukoliko se planira postavljanje bine, organizatori moraju imati i dozvole od lokalnih sekretarijata za komunalne poslove".
Da li je Konjević ovlasćen da odlucuje u ime lokalnog sekratarijata to ne znam, ali sudeći po efektu jeste. Komunalna policija trazi da ista policija sprovede zakon, ali oni odbijaju sto je u neku ruku i logicno jer kad sef potpisao nesto sto po zakonu nije mogao kako da oni sumnjaju u svoga sefa.
Ovako je svaki posao u drzavi kad je nesto škakljivo prebacanje odgovornosti sa jednih na druge i tako u nedogled.Ne znam što su se javljali ovi iz komunalne ako nemaju m### da sami nešto završe, ovako se samo još više brukaju
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Nema potrebe da se ista uklanja kad podrska vlasti svakodnevno raste.
Politicari misle samo na svoje guzice, to je bar opste poznata stvar.
DF-u nasilno prekidanje znaci i prelazak cenzusa, tako da je i njima ovo jedina izlazna strategija.
Last edited by Moracikus; 08-10-15 at 23:10.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Sto ima novog? Je li Vlada pala?
pada sigurno, svaku noc ih je sve vise i vise. sinoc ih je oko 35 bilo. (shvatas kad baaas vise ni Dan ne pominje cifre) nemaju obraza.
f6
Taman 50 hiljada da izadje, nisam siguran da bi se ista promijenilo..
Kako ne moze neki socijalni protest da se organizuje, poput onog Vanjinog, nesto na foru "svi kojima je plata ispod 500 eura na proteste!!" Koliko bi izaslo naroda?![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks