Zar nisu 4 trake?
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Kod koje fabrike je stavljeno?
A ovo sto kazes za zakon - prije neku godinu put PG-Aerodrom je bio 2 trake (po jedna u oba smjera). i ogranicenje 80 kmh. Onda se desi rekonstrukcija puta i budu 3 trake i brzina se magicno smanji na 60 kmh (raj za radare).
Narod se bunio i zvanicno objasnjenje je bilo "da je 60 kmh ogranicenje zbog ulicne rasvjete koja je blizu kolovoza; a tako su projektanti nacrtali!?". Just LOL
Zar nisu 4 trake?
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Sad jesu.
Prvo su bile 2 trake. Pa je onda bila prica da su stranci dali pare da se rekonstruise taj put u 4 trake. Put je rekonstruisan, ali u tri trake (jedna je....hmmm....pa nema je). A tek kasnije je opet rekonstruisan u 2x2 trake (tek je tada napravljen nadvoznjak za dodatne 2 trake kod Ribnice na Zabjelu).
Ja tu ne vidim nikakvo krsenje pravila.
TAKUMI
lažu novine sve
Ne lazu nego su oni Osobe Sa Invaliditetom
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Tacno bi se trebali organizovat barem na 2-3 auta samo reakciju da snimimo
https://www.facebook.com/piratefm/vi...5810431390475/
But if you never try, you'll never know..
Moze i ovo odje slobodno... Nakon skidanja ove naljepnice poliranje je neophodno... Zaredjao je po komsiluku da se izreklamira na ovaj zaista originalan nacin... Sreca pa ga niko nije vidjeo...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Imate mu br. tel, pa mu podjite kolektivno na kucu....da dobijete popust.
el ovo bronx![]()
Tu es mon héro!
Ako ukucate broj na Viber ima slika i pise Milan, sad mozda je navijac Milana ili se tako zove ne znam, al mogli bi mu zakazat svi u isti dan u isto vrijeme. Da ga iscimamo malo, preko 50 auta na Zabjelo kod stadiona je izlijepljeno, medju njima i moje. Tacno ce mi ga dzabe zavrsit jer ga niko cerao nije da mi unakazuje auto bez potrebe.
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
Ne može se ova naljepnica fino odlijepit, no se cijepa jeli ?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Krpa i voda?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ma ljepilo je lako skinut. Ili ako je bas zapeklo na krpicu kap razredjivaca i skine se odma.
Jeli on ovo polira oba fara za 5 eura, posto je napisao "farovi"?
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Najjace je kad parkiras auto uvece ispred zgrade, ujutru kreces na posao i vidis flajere a4 formata ispod brisaca slijepljeni sa staklom zbog kise koja je padala tokom noci :/
E to, to! Ništa mi mrznije nema, to je teror samo takav. U Namos Dajković za inat neću više ulazit, a jedno vrijeme se ni od Neptuna nije moglo živjet.
Čak i ne mora da bude kiše, dovoljna je rosa koja je neizbježna čim malo bolje zahladi. A još kad zimi to sve smrzne, auuuu.....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks