Page 199 of 695 FirstFirst ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... LastLast
Results 4,951 to 4,975 of 17354

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by 1ucid View Post
    brate, ovaj ne moze bit zdrav.. vjeruj mi, avetinja obicna.
    Meni ono kad pocne da serucka toliko djeluje izvjestaceno. Prosto osjecam da je sve na silu i da folira. A znajuci njegovo skromno i normalno ponasanje sa pocetka ubijedjen sam da samo prodaje borbu i dize interesovanje.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Momak je folirant, u pravu si. Bas je antipatican. Rumble je tu jedini normalan momak. On svima da respect i ne sere previse. Cormier je bas poceo da sere i voli da se pravi pametan.
    Kvota 3.20 na Gustafssona nije mala. Ako Cormier ne bude previse lezao na njega u prve dvije runde, ode sve na vodenicu Svedjanina. Rumble je imao Cormiera,ali ga onaj gnp unisti.
    Da je malo duze ostao na nogama, dobio bi. Treba ga dobro iscukat po nogama u standupu i onda mu takedown vise nije tako efikasan.
    Reach je chudo. Ako je Gustafson dobro istrenirao boks, ovaj nece moci da ga nokautira. Pogotovo ne overhandom, kao sto mu je Rumble uradio. Samo direkt, direkt i ispruzene ruke kao potencijalni ''eye poke'' .
    Zavrsavat kombinacije lowkickovima i to je to...Cormier nije tip, kojeg ce neko nokautirati. To, jednostavno, nije moguce. Moze ga neko uzdrmat, ali ono da ga uspava na nogama..tesko.
    Njega treba postepeno povrijedjivati, drzati distancu 4 minuta i krenuti u ofanzivu u zadnjem minutu, kad ne moze da odradi GNP ako postigne takedown.
    Znaci , rucna kombinacija, zavrsena lowkickom. Nikako ''suvi'' lowkick. On samo to ceka. Disciplinovan i dobro istreniran borac sa fizickim predispozicijama Gustafsona bi trebao rutinski da ga odradi.
    Ono lagano da ga dobije na decision.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

rumble-ova jedina slabost je mentalne prirode, tj. kad treba da pokaze izdrzljivost i da prevazidje teske momente on onda kiksa, zbog toga i nije sampion... klasican primjer ovoga je bio cuveni Mike Tyson koji ako ne nokautira protivnika u prvih 3 do 5 rundi onda posle se izmori i znacajno se povacavaju sanse da izgubi mec, ali pravila boksa idu mnogo vise u prilog takvom profilu boraca dok im MMA ne odgovara jer MMA ukljucuje taj "Grinding" stil borbe, dje izdrzljivost itekako dolazi do izrazaja, klasican primjer ovoga mi je recimo -- Khabib Nurmagomedov vs Abel Trujillo -- gdje je Trujillo pokusao da nametne taj neki svoj vrhunski stand up striking, ali je Nurmagomedov sa svim svojim iskustvom predpostavio ishod borbe ukoliko bi se upustio u taj tok borbe sa njim, i onda je pametno poceo borbu da svodi na na tehniku u parteru, poceo da testira izdrzljivost itd. i vrlo brzo Trujillo je poceo da pokazuje nemoc i slabost i da moli sudiju da ih digne u stand-up. Ista stvar i je i sa Rumble-om, ukoliko se borac pazi u prvih par rundi da ne bude nokautiran i uspije da svede borbu u parter, rumble vrlo vjerovatno gubi taj mec.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    387 Posts

Prekjuce na konferenciju kada je bio staredown se iznenadih koliko je zapravo Gus visi od DC-a.. Znatna prednost u tom segmentu.. Moci ce da ga drzi na distanci,sto bi trebalo da rezultira u manjem broju takedown pokusaja od strane Cormiera..

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Ja ne znam kako vam nije jasno da sav trash talk koji polazi od strane DC-a je djelo White-a,jednostavno mu je nametnuto i naredjeno da se tako ponasa,ne samo njemu nego vecini njih,jer kod glupih amera to prodaje ppv...
    Sto se tice borbe,mislim da ce DC proci lakse nego sto iko misli

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nadam se da ce DC proci isto kao velasquez protiv werduma, da ga gus malo iscuka po glavi i ovaj onda da pokaze postovanje i da batali da trash-talkuje, ja bi to volio, e sad ako uzmemo u obzir kako su moja predvidjana meceva losa onda vrlo vjerovatno da ces ti chochek bit upravu.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by chochek View Post
    Ja ne znam kako vam nije jasno da sav trash talk koji polazi od strane DC-a je djelo White-a,jednostavno mu je nametnuto i naredjeno da se tako ponasa,ne samo njemu nego vecini njih,jer kod glupih amera to prodaje ppv...
    Sto se tice borbe,mislim da ce DC proci lakse nego sto iko misli
    Isto to i ja mislim. Cormier nije tip borca, osobe koja se tako ponasa. Ima dosta primjera suprotnih ovom sto sad forsira.

Sto se borbe tice mislim da ce DC biti dominantan. I bez vece muke dobija ovu borbu. Krenuce odmah na rusenje i onda ce samo daviti svog protivnika dok ovaj ne popusti. Mnogima dosadan stil borbe, ali stil koji je on jako dobro razvio i prenio u MMA.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja ne znam kako može iko navijat za dosadnog debelog rvača

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by samson View Post
    Isto to i ja mislim. Cormier nije tip borca, osobe koja se tako ponasa. Ima dosta primjera suprotnih ovom sto sad forsira.

Sto se borbe tice mislim da ce DC biti dominantan. I bez vece muke dobija ovu borbu. Krenuce odmah na rusenje i onda ce samo daviti svog protivnika dok ovaj ne popusti. Mnogima dosadan stil borbe, ali stil koji je on jako dobro razvio i prenio u MMA.

Jedino se sa ovim ne bih mogao sloziti. Nije toliko Guss jednostavan protivnik, iako mozda izgleda tako. Ako DC nametne borbu u parteru, izmori Gussa, pobjeda ide na njegovu stranu.
    Tesko da moze doci do KO od strane Gussa jer ste i sami vidjeli kakvu je bombu od Rumble-a DC prezivio, DC je i mentalno jak, ne posustaje. Bio je u kavez i sa jacim i vecim tipovima... Bigfoot, pa ga je odvalio. Sto ne mora da znaci da je i Guss lak za rijesiti, ali neka posluzi kao primjer.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by vuki View Post
    Ja ne znam kako može iko navijat za dosadnog debelog rvača
    Dc je debeli dosadni rvac?!
    Veze ti nemas!
    Razvalio Bigfoota (KO),sa Barnetom je brisao patos 5 rundi (bukvalno se sprdao),Staringa razvalio (KO),posprdao se sa Mir-om i Nelsonom,Cumminsa razvalio (KO),posprdao se sa Hendersonom pa ga ugusio kao od sale,Johnsona demolirao pa ugusio laganica... svasta bi bilo i sa JBJ da je bio mentalno spreminiji...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Debeo - jeste
    Rvač - jeste
    Dosadan? pa svako kome je game plan ground and pound je bar za mene dosadan

+ Ima odvratnu facu, a trash talk mu je na nivou velikog brata.

E da i razvalio je penzionere Henda, Mira, Nelsona, Barneta i konobara Cuminsa...
    Last edited by vuki; 01-10-15 at 20:57.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by Dusan. View Post
    Jedino se sa ovim ne bih mogao sloziti. Nije toliko Guss jednostavan protivnik, iako mozda izgleda tako. Ako DC nametne borbu u parteru, izmori Gussa, pobjeda ide na njegovu stranu.
    Tesko da moze doci do KO od strane Gussa jer ste i sami vidjeli kakvu je bombu od Rumble-a DC prezivio, DC je i mentalno jak, ne posustaje. Bio je u kavez i sa jacim i vecim tipovima... Bigfoot, pa ga je odvalio. Sto ne mora da znaci da je i Guss lak za rijesiti, ali neka posluzi kao primjer.
    DC brate ima da se zaleti u njega, da ga mrcvari dok ga ne obori. A na tom rvanju svi gube vise snage nego DC koji citav zivot to radi. Svakom protivniku on je nametnuo taj stil i pustio da ga prakticno nose na ledjima. Jedino gdje nije otisao striktno na rvanje izgubio je.

Debeo - jeste
    Rvač - jeste

E da i razvalio je penzionere Henda, Mira, Nelsona, Barneta i konobara Cuminsa...
    Pogresan sport pratis/komentarises. Ti nadji sekciju boks/kikboks/karate.

Thanks Thanks Given 
    3,179
    Thanks Thanks Received 
    3,215
    Thanked in
    1,556 Posts

Debeo - jeste
    Rvač - jeste

pa GNP ti je manje više neka osnova MMA
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    387 Posts

DC brate ima da se zaleti u njega, da ga mrcvari dok ga ne obori. A na tom rvanju svi gube vise snage nego DC koji citav zivot to radi. Svakom protivniku on je nametnuo taj stil i pustio da ga prakticno nose na ledjima. Jedino gdje nije otisao striktno na rvanje izgubio je.
    Samo jedan borac u LHW moze sa njim pata-pata na rvanje, i to zna se koji... Tom strategijom umaranja je Rumble-a dobio ali mnogi ne sagledavaju cinjenicu da ce Gus u ovom mecu imati slican reach advantage kao sto je imao JBJ. Tom prednoscu on moze da ga drzi podalje od sebe tj. da igra na sigurniju taktiku.. Koliko ce to biti tako ostaje da se vidi..

Quote Originally Posted by chochek View Post
    svasta bi bilo i sa JBJ da je bio mentalno spreminiji...
    Po njegovoj prici prije toga duela on je bio mentalno spremniji.. To sto ga Jones nadjacava u svakom segmentu, to je razlog poraza...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Kakva bre mentalna sprema za co'eka koji ima par stotina meceva. Co'ek se cijeli zivot takmici. Bio je i 4. na Olimpijadi i 3. na SP-u rvanju. Usao je u rutinu odavno. Nema tu neke filozofije kod njega.
    Last edited by Sandor Kolar; 02-10-15 at 01:53.

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    387 Posts

https://www.facebook.com/Jonbones.Jo...7719157004964/

Kad se vrati da uzme taj pojas nazad (od Gusa ili DCa, nebitno) pa onda prelazak u HW da sebe utemelji kao GOAT ovoga sporta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Kakva bre mentalna sprema za co'eka koji ima par stotina meceva. Co'ek se cijeli zivot takmici. Bio je i 4. na Olimpijadi i 3. na SP-u rvanju. Usao je u rutinu odavno. Nema tu neke filozofije kod njega.
    ima razlike, upravo borci koji su imali mnogo meceva dje su primali odredjenu stetu, pogotovo ako su mecevi uzastopniji sa kratkim intervalima izmedju njih, takvi borci su skloni da vremenom izgube sposobnost da izdrze udarac, oslabi im brada, neka dc odradi jos koji mec a da ga neko onako strefi kao sto ga je anthony johnson, vidio bio kako bi posle bio mentalno slabiji... zbog toga je pauza posle teskog meca jako bitna, mada dc vise nema vremena za to jer je usao u drugu polovinu 30-ih, evo recimo gus u ovom mecu je slabiji I nece mu bit lako, mora da pazi da ne primi neki jaci udarac jer je ne toliko davno protiv rumbla popio masu udaraca u glavu, a od takvih stvari se mozak ne oporavlja brzo, isto kad pijes svu noc I onda sjutra ujutru ili u toku dana popijes koju I samo ti se nadoveze ona pijanost od prethodne noci... :-)

poslato paukom
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Ne mora da znaci...Recimo, Roy Nelson jos prima batine i ne pada, a znamo sta mu se izdesavalo u par borbi.
    Nego, nebitno...Gledam sad nesto...Mirko Cro Cop je 2004. imao 8 borbi.
    Znam da je Jones skoro odradio 4 za godinu dana. Kako su se u Prajdu prosipali od batina, a sad imaju jednu borbu u godinu dana, ni toliko.
    Last edited by Sandor Kolar; 02-10-15 at 12:26.

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    387 Posts

A sad je vise para u MMA, UFC odnosno pa ne zele da zasite javnost sa po 8 borbi za godinu dana nego je sad ta brojka svedena na 2 do 3 borbe max..Takodje sad postoje stvari kao npr. medical suspension dje je borac prinudjen da pauzira dok se neka teza povreda potpuno ne eliminise (samim tim se i donekle stite high-profile borci koji donose najvise para jer niko ne zeli da oni odsustvuju po godinu dana i vise)

Poenta je da UFC nece davati previse mega dogadjaja tokom jedne godine ali oce dovoljno da se preko ppv izmuze sasvim solidna cifra.
    Upravo zbog takvog pristupa cemo cekat jos pola godine na Cain-Werdum II (mart 2016) a borba je lagano mogla bit zakazana krajem ove ili pocetkom sledece godine jer je prvi mec bio u junu..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Ne mora da znaci...Recimo, Roy Nelson jos prima batine i ne pada, a znamo sta mu se izdesavalo u par borbi.
    Nego, nebitno...Gledam sad nesto...Mirko Cro Cop je 2004. imao 8 borbi.
    Znam da je Jones skoro odradio 4 za godinu dana. Kako su se u Prajdu prosipali od batina, a sad imaju jednu borbu u godinu dana, ni toliko.
    zbog toga svi ti koji su se prosipali u prajd, sad primaju batine... potrosili su se
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by miha View Post
    https://www.facebook.com/Jonbones.Jo...7719157004964/

Kad se vrati da uzme taj pojas nazad (od Gusa ili DCa, nebitno) pa onda prelazak u HW da sebe utemelji kao GOAT ovoga sporta.
    Tesko. Vec imamo jednog GOAT-a u HW, doduse nije iz UFC-a, ali zna se.
    A i pauza koju je napravio, ne znam koliko moze da mu koristi, vidjelo se i na Velaskezu. Jeste da nije 2 godine... ali...

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

DC izgledao jako dobro na mjerenju, a to mjerenje cesto zna mnogo toga da kaze o borbi. Tako da vjerujem da on to dobija.

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    387 Posts

Quote Originally Posted by Dusan. View Post
    Tesko. Vec imamo jednog GOAT-a u HW, doduse nije iz UFC-a, ali zna se.
    A i pauza koju je napravio, ne znam koliko moze da mu koristi, vidjelo se i na Velaskezu. Jeste da nije 2 godine... ali...
    JBJ je ocistio svoju diviziju..Jedino sto mu preostaje jeste da vrati taj pojas, koji mu je uzet za stolom a ne u oktagonu. Ne vjerujem da ce ga ova pauza toliko pogoditi jer je on ipak specijalan i nije kao Cain. Prelaskom u HW Jonesu bi vjerovatno trebao samo jedan mec prije borbe za titulu...Neki bi se cak slozili da bi odma dobio sansu za titulu..
    Npr. megafight protiv ko god drzao belt u tom trenutku (Cain / Werdum)

Velasquez nije mec izgubio zbog pauze nego zbog ocajne pripreme za mec. Njegov najveci adut (kardio) ga je izdao, zna se zbog cega..

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

DC izgledao jako dobro na mjerenju, a to mjerenje cesto zna mnogo toga da kaze o borbi. Tako da vjerujem da on to dobija.
    Skoro uvijek pogodim ishod meca kad odgledam kako izgledaju na mjerenju,istina je da se dosta toga vidi na mjerenju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kad je main event? Nece prije 4 - 5 ujutro?

Page 199 of 695 FirstFirst ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)