ne znam za 335d nisam ga vozio a da ide vjerujem ti jer gledajuci mnoge klipove po yt puni mudato...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam ga preskocio.AR156 opet ti kazem da sam ljubimac Mercedesa ali taj bmw 435d 0-100 ide 4.4/4.5 dok A45 ide 4.6 valjda..Nego da ne duzimo o tome.
Qwert Meni ne vjeruju kad im kazem za 335D BiTurbo da za tu kubikazu trosi kao upaljac.6.5 lagane voznje 10 prebacit nmz. pa da ga 100km stiskas konstantno..A posto ga on vozi polako 7mu prebacilo nije.
Nego da im ne izlazim iz volje.![]()
ne znam za 335d nisam ga vozio a da ide vjerujem ti jer gledajuci mnoge klipove po yt puni mudato...
Sent from my iPhone using Tapatalk
moze to fino da se nasvira
a tek ovaj f30
Last edited by qwert; 30-09-15 at 23:28.
Svaki moze danas.![]()
335d sto neko rece ima ogroman obrtni 580. Posle 100 ih dobro sklapa.Izbacicu klip prosli put mi je baterija prazna bila.
Ali gore sa A45 se uporedjuje 435d koji je brzi 0-100km od 335d min. 1.5sek.
![]()
Da rezimiramo, 335cekicar je brzi od M3 i da kroz grad trosi 6,5 l/100 km? Znaci auto od 3000 kubika sa registarskim prednabijanjem, sa preko 300 konja KROZ PG nasu trosi manje od Toyote Yaris 1.4 D4-D sa 90 KS?
Daj da napravimo listu za Dobrotu.
TAKUMI
Snaha vozi chevrolet spark, 1.0, kroz grad joj trosi 6,5/7
E propalo se ako i ja moram na popravni kod tebe.
TAKUMI
Čekajte, je li spoljna traka u kružnom samo za prvo skretanje desno, ili za desno i pravo?
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Samo za prvu desnu..
Nego mi nije jasno to sam primijetio / evropljani dodju na 20m od kruznog prestroje se prije njega u desnu traku i kruze dok ne izadju dje treba tako sam ih izbjegao jedno 4/5x
Da nisam sto pogrijesio?
Molim te ispravi me.Ispade li to da desnom ides dje oces a unutrasnjom u prvu desnu.
![]()
![]()
Ne, nego mozes i spoljasnjom da kruzis...cudno ali istinito..![]()
Stanite! Ovo je bmw.Nemojte opet o kruznim.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Desna traka moze na prvi i drugi izlaz. End of story.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Renault
Da im to nisi rekao / morali bi na dopunsku nastavu sjutra kod mene.
Fabia spremi se kasnije za popravni cas od juce da rezimiramo stvari.
Biznismen dje taj klip u rikverc da vidimo kako puni?
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
zlo i naopako!!!!
https://www.youtube.com/watch?t=5&v=ioy1zeB49sU
M5 brzo od bugatija. Qq ne daj boze da ljakse podgoricke vide ovaj klip
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Istrosih rezeorvar nocas skroz kako bi tacno zna koliko trosi, za do pumpe imam ujutroOvako, sipa sam 60e Super 98 sto je 49l na trenutne cijene goriva. Presa sam 350km od toga do Bara i nazad otpada 120km racunajmo otvorene voznje lagane bas. Tako da F10 528i 250ks trosi 14l kombinovane voznje (otac je vozio do Bara i nazad i on vozi bas penzionerski lagano a ja sam ostalo kroz grad presa malo agresivnije voznje.) Tako da agresivnije voznje kroz grad trosi i 16-17 sigurno a lagane na 1500-2000rpm vjerujem da se moze spustit na 12l. Sto se mene licno tice zadovoljan sam
Da napomenem da i bc pokazuje identicnu potrosnju koju sam i ja dobio, tako da ne žela
![]()
Last edited by BiTrAtE; 02-10-15 at 21:36.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks