Do kad su uopste dobili dozvolu za kampovanje? Koji je zadnji dan protesta?
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Sinoc ih nije bilo ni 700 zhivim blizu mjesta protesta i svaki dan vidim koliko je ljudi plus manje je bilo sinoc nego preksinoc. Evo pogledaj slike gore ako ne vjerujesh nema shanse da je dvije hiljade ljudi onamo. Preksinoc moguce da je bilo taman oko hiljadu mada i to ako bash optimistichno gledamo (za organizatore).
Ridin' on the black train
Može li mi neko nabavit šator za kampovanje? Ne za protest no da imam za planinarenje, mogu i ovi sa protesta, pošto vele da su dobri.
lezi tamo 2 zadnja dana i daće ti ga.
nothing comes from violence and nothing ever could
Imas tamo,ali moras popit pola boce vinjaka i odpjevat " od topole do topole"
1908.
je li ostala koja priganitza?
koliko odje moze covjek sresti seratpora, cudo jedno...a da milo sutra pane falili bi se da su bili najveci i najzesci opozicionari, sve nosioci spomenice...
Mislim da je malo glupo sto pises tako da su srbi klali,prije bih rekao da su ih klali oni koji su podrzavali karadordjevice.Isto tako nijesu cetnici klali komuniste zato sto su komunjare ne znam ni ja sta,nit su ovi njih bacali po jama zbog toga sto su srbi, nego zato sto su bile suprotne strane, zato sto smo nakradan narod.
http://www.vijesti.me/vijesti/dps-kr...d-sator-853637
Hvala Lepo"OSTAJE DOSLJEDAN U SVOM POLITIČKOM TUMARANJU"
30.9.2015 15:32
DPS: Krivokapić bi najradije svoj kabinet preselio pod šator
"U međunarodnim krugovima već kruže vicevi o njegovoj veličini. Zbog takve predstave o sebi i umišljaja lične važnosti Krivokapić je pocijepao stranku koju predvodi i ozbiljno dovodi u pitanje koaliciju koja u dužem periodu personifikuje državno biće Crne Gore i njenu evropsku i evroatlantsku integraciju", kazali su iz DPS-a
Ja sam danas prosao onuda, mislim da ih je bilo tridesetak.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
e da oće panut da se počine.
Protestuje im najjača opoziciona partija sa prošlih izbora, a oni udaraju po Ranji iz svih oružje... Zanimljivo...![]()
#fakenews
Jedino ova sa Smokovca ne posustaje, ima ih preko 48.000.
Naravno, tu su Varvari. Ovjekovjecena srbadija.
Jel to pocelo veceras? Javljajte sta se desava i zadrzite g. Gandalfa nekako...
Hvala Lepo
Opa gleda se LS nocas na protestu. Hljeba i igara. Moglo bi ovo da potraje do nove godine, ocigledno su dokoni.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
kakvi su ovo vapaji... naježi me čoek
Bojanić lagano gospodski održa govor, na kraju ih nazva govnimma, a sve kao da neće :-)
evo vapi Medo: "dje ste Crnogorci" pa onda "dje ste studenti".
Poslije po ure ce reci: "zadovoljni smo odzivom".
Ali: "Nema razilazenja dok ne pane Vlada, nema predaje". Minut kasnije... "Vidimo se sjutra u isto vrijeme..." :lolblue: :lolblue:
ja nemam tona![]()
upravo ide baja mala mindza.
Bogomi oduži se ovo... NE ZNAM!
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks