Kakva je situacija, braco Srbi? Obrce li se jagnje nocas? Ima li sira iz kace?
Last edited by Maja; 30-09-15 at 00:42.
Kakva je situacija, braco Srbi? Obrce li se jagnje nocas? Ima li sira iz kace?
Jel im ovo taktika svaki put sve vise pristalica.
I onda kad istekne rok, zvace srpske ultrase i eto belaja.
Pretpostavka
Nestrpljivo čekam da se pojavi Banjov govor na Youtube
![]()
Branko Radulovic u filmu "Neprijatelj pred vratima" :lolblue: :lolblue::lolblue:
Nešto razmišljam, ova sprdnja sa šatorima mi ima lika kao što je bilo u Ukrajinu na samom početku. Znači i oni su razapinjali šatore, ali ih je za razliku od ovih balvana bilo 150 puta više.. Koliko god se mi igrali demokratije, narod je takav da bez straha od demokratije ne bi bilo ni D, što zvuči kontradiktorno. Sobzirom da je ovo Crna Gora koja je do prije 20 godina imala doborvoljce na ratište sa sviješću koja je 95% ista kao okupljena grupa ispred skupštine.. Treba biti krajnje oprezan, jer su se sakupili takvi profili, da im daš oružje oni bi pucali...
Nema ovo veze sa Ukrajinom, jer su strane suprotne od onih u UKR.
Da ima bidona koji bi pucali, ima sigurno, ali drzi se to sve pod budnim okom.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Oni definitivno traže način da se izvuku iz debakla. Neki ekces bi im dobro došao gdje bi ispalo da su oni napanuti, čisto da se dignu tenzije da bi motivisali neke koji su na klackalicu, oće izać, neće izać... Takođe, ne treba zaboraviti da četnički vojvoda ima savjetnike koji dolaze iz Srbije.. sad treba vidjeti koliko se tu interesa prepliće..
Na stranu što brojnost i nije neka, ali nemojte i to malo umanjivati
Sinoć ih je bilo preko 2000, dok je preksinoć oko 1000-1500
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ono sto ja mogu da zapazim je da su strani mediji (posebno Njemci) ove proteste ispratili i debelo im dali na vaznosti.
Mislio sam kad su poceli da ce se ugasiti za 3-5 dana. Ali od sjutra ide ljepse i toplije vrijeme sto je dosta dobro za njih.
Becic je rekao da ako se ostatak opozicije prikljuci i oni ce. Mislim da se sada ceka URA. Ako oni krenu, cijela opozicija ce napustit parlament.
Ako se ukljuce gradjanske partije, ja nosim moj sator dvosobni i sam cu ga razaped pred parlament. Naravno pod uslovom da mandic i ekipa ne jedu ***** oko NATO-a
One Ring to Rule them all...
Ne prigajte ovi narod, paljevine.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Prateci moja izlaganja, sigurno si uocio da sam uvijek i u svakom pogledu oponent vlasti.
Ja bih vec bio na ulici uveliko, aliDF ne podrzavam posto i dalje vuku repove velikosrpske demagogije i Srpske zastave. Nijesu mi se ni djedovi borili ispod Srbske zastave necu ni ja. Viorila se ta Srpska zastava dok su nas klali i mucili...
Kada bi se prikljucile gradjanske partije isao bih sa njima, ali ja ne mogu dozvoliti da budem sa velikosrbima nazalost. Tako dok se ne ukljuci URA i ovi ostali tamo meni mjesto nije...
Oce li im se prikljucit ovi ostali
Sta se desava. Jesam li ja to prespavao nesto. Vidim da je sajt protesta pretepio debele promjene, da je N1 poceo da izvjetava o protestima ali jos uvijek agencijski bez zauzimanja stava, ali i debelo davanje sirine za iznosenje stavova opozicije
Oce li to Maja biti u pravu i da se CANVAS umijesao
Da li su ljudi u DPS tako naivni da je vecina drzavnih sluzbi presla na Orion telekom, ciji je vlasnik i osnovac jedan od aktivista Otpora i Canvas-a
Ako jos jednom cujem gandalf i vojvoda u istoj recenici znacu da je djavo ponio salu
Ma ti si ubačeni element.:topsy_turvy:
Kad Gandalf rasprostre svoj šator marke Gadafi i krene da dijeli pare da se ljudi vrate kućama svi neka kažu nas su platili iz DF-a da došemo da bi on morao ponuditi veću cifru
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Djedovi su mi se borili pod zastavom kralja nikole :
Sve do 1929 dok od cijele familije nije ostao samo jedan jedini. Srbi su ih klali jer su bili crnogorci. Jos nesto ?
Za tebe soba vazda i vreca za spavanje sto ide do -50.
Vidjecemo sta ce biti. Sve opozicione partije (osim lignji iz pozitivne) salju pozitivne signale. Cak je i SDP poslao par signala![]()
Dolazi noc kada pas i machka spavaju zajedno![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks