Bilo nas je oko 3-4 hiljade.
Malo je i ne svidja mi se ovo miran nacin, treba uzdrmat malo policiju pa juris jer drugacije ova vlast ne moze da pada.
Maja jeste promasila po pitanju palmi, ALI je na ovoj temi napisala nesto sto me natjeralo da se zamislim.
Interesantno.
Vrijeme ce pokazati je li ovo amaterska kopija vec vidjenog po svijetu.....ili je iza profesionalna ekipa.
Ako su profesionalci iza ovoga krajnje atipicnog protesta,e onda tu postoji jako puno podpitanja......ali je valjda vecini na forumu interesatnije da "sade palme" .
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Bilo nas je oko 3-4 hiljade.
Malo je i ne svidja mi se ovo miran nacin, treba uzdrmat malo policiju pa juris jer drugacije ova vlast ne moze da pada.
Neka Ruki, nije ni vpn neprobojan.![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Ođe niko nikoga, i niko ništa isprovocirao nije.
A ko god zna čemu protesti služe... ovo protesti nisu.
Niti je javno mnjenje dobilo kakvu poruku, niti je štogod konkretno učinjeno...
Ovo je koncert, i ako ga se drugačije posmatra onda je komični šou, nema treće.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Po meni, ako je profesionalna ekipe u pitanju samo je jedno bitno, ko stoji iza tj. čija se podrška dobila.
Svjedoci smo zadnjih decenija da se bez jake podrške spolja ne može ništa napravit, pri tome ne mislim na podršku Srbije.
Mada stvarno ne mogu zamislit da neka ozbiljna država stane iza ove opozicione postave.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Aleksandar je dokazani fašista, nemoj mu se čuditi...
Insinuira se da su u pitanju bivsi clanovi Otpora, koji u poslednje vrijeme, poslije uspjesnog 5 oktobra prema nepotvrdjenim informacijama(makar za mene), su ucestvovali u arapskom proljecu u nekoliko drzava i majdanu.
S obzirom da ih po tim informacijama koriste zapadne obavjestajne sluzbe, nema mnogo lutanja ko onda stoji iza ovoga.
Sta je ovdje nelogicno. Ako vec dobijamo poziv za NATO, onda zapadne sluzbe imaju cvrste dokaze da ce DPS opstruirati glasanje u skupstini. Cak i da je to tacno, los im izbor partnera jer ni oni nece imari podrsku vecine, zato jer ih crnogorci ne podnose zbog srbovanja, a srbi ce se osjecati izdano.
No mozda je hortikultura jedino gdje se pojedini snalaze
Last edited by Hell Raiser; 28-09-15 at 16:31.
hahahaha. Čiješ ti Bar.
Sjaši sa tim tvojim činjenicama, važno je da neko osjeća da je to Nemanjića
Last edited by Rakun; 28-09-15 at 16:36.
Fakat je to bolest opet ti velim...
Servi je italijanski termin sto znaci sluziti.
Ljudi su ovdje opsjednuti Srbijom i srbima.
Ма гдје сам ја то тврдио било шта ?
Само констатујем да није проблем то што није чињенично стање у складу са називом, што само по себи уопште није никакав проблем за колоквијалне називе, него је проблем то што се зове Немањина. Да се зове Славка Перовића нико се не би бунио.
Je li Srbija ili Serbija? Srpski ili srbski? Vidim u poslednje vrijeme razne modalitete... O cemu se radi?
Да, да, то је та чувена теза ДАНУ да су Србима име дали у Ватикану
https://en.wikipedia.org/wiki/Servia
- Historical English term, taken from Greek language, used in relation with Serbia, Serbs or the Serbian language
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ajmo na chat,pocinje polako
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks