Previse mi lice na Borbet.
A vrijede mozda 5 eura.
Ima li neko da slučajno zna od kojeg su auta ove felne? I kolko vrijede?
![]()
Previse mi lice na Borbet.
A vrijede mozda 5 eura.
TAKUMI
:lolblue: :lolblue:
She is only here to annoy herself!
Megan sedan ima isti gepek kao megane karavan, veci o heča, senika, i grand senika kad je sa 7 sjedista...mjereno u litrima...lol
Ali megana limo skoro da nema na oglasima.Tako da njega moze slobodno iskljuciti.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Nije losa opremica u njoj.Siber jako rijedak strasno na njih.Samo jesi li je ovoliko platio?
Iznenadih se kada sjedoh u mk5,nema podesavanje suvozacevog sica po visini,zadnji naslon za ruku,svijetlo u vratima,sjedista kruta,maglenki bez.Ja sam mislio da su napredovali od golfa 2,osnovna oprema i dalje ista.
Cijenio ga je 6900 ja sam mu dao 6400 i pristao je... u auto je bila servisna knjiga pa sam vidio sta je od servisa odrađeno i sta treba jos odradit.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Niko kao cvx
Najbolje na forum trgovati.
Bojankov evo brate sve dogovoreno. 😂
Budimo realni, zamisli da zaYebeš nekoga na forum...
Prozivao bi te do narednog života :mrgreen:
Kad me već prozovnuste. Još samo danas je na prodaju moj Merc po promo cijeni <8800EUR
Ziva ti je to istina. To ti duze ostane no tetovaza.
Ova mecka je strasna,ali je ne priznajem pored onog 740i.
Cvx imas za 6500 kupca :mrgreen:
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Renault
Nissan primera 2004 karavan ? Vidim jednu na autoplac. Je li imao neko iskustva sa ovim autom?
Kante su to. Imao komsija prvi doduse ne karavan,pa dodje posle par godina kao trabant, samo sto ga zivltinje nisu jele.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
kakva no name autaNissan je nissan
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ču no name auta... ma poslušajte radžu, uzmite golfaru jer za njih djelove na trafiku možete kupit a uz to su ekološki pouzdani![]()
Koji to filter ne može da se kupi? Obrazloži. Prošlo je vrijeme kada su se pod djelovima podrazumijevali "djelovi za golfove, opel suze i ostale njemačke krame"
svo 4 vrata su mi sva istackana kako me vratima na parkinge udaraju...
koliko bi me kostalo da ih ofarbam ? i branik?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks