Eo sad pisem drugarima na grupnu da idem na pivo i sendvic u kamp smorih se doma Hari![]()
Prijeki je ubačeni element.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Zar on nije Ganc novi clan SDP-a?
Bilo je neko forum "vrbovanje"...
Hvala Lepo
Nista, nego mi sa CDM partijom sacekamo da ova "tent revolucija" sredi svoju "decu"... Pa kad oni zavrse, da lepo trazimo povratak korzoa na tu bandu...Bio nekad korzo tamo, ..nista novo u TG..
Komsija, da vidimo za zastave CDMP i po neki "quote" da istaknemo..Mogla bi neka poezija g. Milovana... Hmmmm
Ja mislim da smo odavno utvrdili i ministarske pozicije... G. Hari bjese izglasan za Ministra za Vjerska pitanja?
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 29-09-15 at 22:54.
E kad je mogao Cipras, mogla bi i CDM partija.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kad g. Admini nece da organizuju profesionano kao "savjetnici" i agencije iz SR...
Mislim, ako nista, da bi bar kompletno Zabjelo bilo sa nama.. Dosta i onaj stadion na Zabjelo da rezervisu, kafe bi nam u dzezvama donosili..
Imamo "himnu"
imamo "logo partije"
Imamo i g. Milovana...Zaboravili bi na govore g. Kastra, a i Kubanci bi nam pozavidjeli..
Iha..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 29-09-15 at 23:05.
Sa sve sisatom konobaricom. Like it.
Jes, 300 bi nas bilo clanova sve sa rodbinom i komsijama, ali "300" je "300"...
Hvala Lepo
Spartanci!
HAHAHAHAAAAAAAAAAAAA g, Gandalf min za ino poslove..posebno zaduzen za regionalna pitanja sa komsijama (g. Vulin bi glat pao u zaborav)?
Onaj g. "lepetalo" glavni za "dva pendreka", da baca letke sa solitera(ne javljat' mu za prekid "protesta"minimum 25 god), g. raquela min policije.. g. Medo je min za privredu .. uh da stanem ima kapaciteta po forumu da ne smijem opisivati...
Ako nista, za crtani film aktera previse...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 29-09-15 at 23:24.
A đe smo ono tebe, Majo, planirali, molim te?
p.s. Ja nisam bila aktivna na forumu u vrijeme CdM Partije, čini mi se.. kad se desilo da sam ja bila oduševljena idejom organizacije CdM-ovaca, ukazano mi je da je to prastara ideja. Nego, đe mene i policiju nađe, de mi objasniTrenutno su mi zanimljivije EU integracije, da te pravo obavijestim
![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Znam, znam, prva plata pa minimum 20 000 e.. za EU odmaH?Prvo policija, pa NATO, i tek onda da provjerimo doktorat..
Mi smo ideju sklepali - za sva vremena.. Nikako prastara ideja.. Samo evoluiranje...
Ja sam zaduzena za stajling CDM partije.. da vam se ne sprdaju posle 25 god vladavine da ste dosli u dzemperima...
Ili ronilacka odijela, ili bikini, ili u skafandere... Prvi image je najbitniji...
p.s. Primijetili ste da Crnogorci pamte samo prvi utisak - dzempere i naknadno "sat".. Dalje nista..Mogli su nagi ici svo ovo vrijeme... niko nista ne bi primijetio...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 29-09-15 at 23:49.
Braco moja, dadose nam proteste, podize se halabuka mjesec dana, najave iscekivanja, analize, i sto bi od svega - izlet u park.
Tolika se prica otvorila, je li opozicija portestuje iz ovih ili onih razloga, je li za nato, nije li, ko je ukljucen, jesu li rusi, nisu li, je li zapad, oce li krenut nasilno, kolko ih ima, opada li ili raste broj protestanata, prati se uzivo, neki jos gaje neke zelje, oce li izac slabiji ili jaci posle ovoga...nema cojeka da nema neku svoju analizu i teoriju zasto su protesti. A jasno je svakome da ova lakrdija od protesta nikome nista dobro ne moze donijet te da ce na kraju bit mnogo buke ni oko cega. Dok se narod zamajavao protestima, u pozadini se zavrsio neki drugi posa. Klasika.
Opozicija nastavlja uspjesno i otvoreno da radi za vlast. Kad su vec dosad toliko vremena, sto ne bi zaokruzili taj svoj rad? Niko od njih tamo nije ovoliko neozbiljan i glup, pa da ne moze organizovat bolje proteste od ovih. Ponovicu, sto vise svako zna, crnogorsku opoziciju ne interesuje vlast, jer zna da do nje ne moze ni doc, i onda šićare, samo šićare. Oni nisu politicki lideri oni su profesionalni politikanti. Tesko onome koga vode Mandic i Medojevic.
Ljudi koji hoce vlast, ne organizuju zumbu na bulevar, niti im Dragan Koprivica zapomaze turbo folk hitove, niti im onaj neki lik recituje neke baljezgarije o rezimu. Koja je to taktika protestanata, mi smo dosli, fini smo i mirni, zalegli smo i mi cemo tu boravit nekoliko dana i sto? Onda ce Milo rec: e stvarno vala nema smisla da se pomijecete vise tu, ajmo na izbore. I ajte u vlas'. Ko je to uspio mirnim protestima da rijesi nesto? Potpuno je legitiman rezon onoga protiv koga protestujes, da te ni ne pogleda, ako ga nimalo nisi ugrozio. Nego, prodaju se price za laku noc. Pogledajte samo malo strukturu protestanata. Nesto malo besposlene omladine i velika velika vecina jos besposlenijih i depresivnih staraca. Dje su ona djecina od nedjelje? U skolu jarane.
Iluzorno je govoriti o bilo kakvoj ozbiljnosti ovih protesta. A tek o nekoj velikoj podrsci gradjana. Nekoliko puta vise bi Mandic doveo ljudi na protest, samo sa njegovim tvrdokornim srbovanjem a la SNS, nego sa kopmletnom danasnjom pricom Demokratskkog fronta. Ovoliko se razbit oko protesta, na sav glas najavljivat, organizovat generalnu probu, propaganda najstrasnija i na kraju polec hiljadu ovih baba i djedova na bulevar Svetoga Petra, i pricat kako si prezadovoljan, kako je to najveci politicki protest od referenduma, pa to mogu samo ove olinjale vucibatine i glumci opozicije.
Kad protesti nisu uspjeli 13. januara 98. nikad vise nisu mogli ni da budu u mogucnosti da uspiju. Pazite, ovo su takvi protesti. Ovo su iste strane, isti ljudi su na protestima. Ali vidite kako ih je vrijeme izmijenilo i otupilo im ostricu. Jer tada je to bio pravi sukob. Sve drugo poslije toga, ukljucujuci i referendum, su dogovorene igrarije.
Sve je to dio procesa. Onog cuvenog, najvaznijeg od svih koji se odvijaju. Procesa nacionalnog osvjescivanja crnogorskog naroda i asimilovanja drugih etnickih grupacija.
Moram da priznam da sluzba ne spava i da se proces odvija i znatno brze nego sto je ocekivano.
Istinski Srbi su na margini, Mandic je od cetnickog vojvode postao demokrata i to dupli. Na celu je demokratske partije,najjace u opet, demokratskoj koaliciji. Sve ide svojim tokom, bas kao i pad podrske. SJetite se mitinga kad je strajkova gladju, kolika je tada bila podrska, kolika sad. Pa sjette se kako je onda naizgled naprasno ugasio radikalnu SNS i postao srpski demokrata. Pa se onda neko iz sluzbe genijalno dosjetio i udruzio ga sa crnogorskim PZP-om. E sad je vrijeme da idu u penziju. Odradili su to sto je trebalo i sad izlaze iz trke kao zec poslije nekoliko krugova.
Supstitucija i vjestacki diverzitet politickih partija ulaze u zavrsnu fazu. Demokratski front ide u sunovrat. Racunao sam prije ovih protesta da bi u sledecem sazivu imali upola manji broj mandata. Poslije ovoga, izgleda da ce neki od ovih 7-8 vidjenijih poslanika morati da traze novu zanimaciju. Da su dosli sa ciljem da izgube podrsku sto veceg broja glasaca, da su jedni o drugima rekli sve ono najgore sto znaju, tacno bi imali vecu publiku nego danas. Uspjesno izvrsavaju i svoj poslednji zadatak(mnogi ce od njih poslije ovoga u politicku penziju) i ubijaju i ono malo podrske koja im je preostala. Svjesnim organizovanjem losih protesta utiru sebi put ka politickom nestajanju.
Pogledajte samo koliko ima novih partija na politickoj sceni, i to, pocev od samo gradjanskih, preko pronatovskih, pa sve do izrazito crnogorskih. Tvrda srpska opozicija je odsluzila svoje a umjesto nje dolaze ''moderne'' gradjanske demokratske partije, spremne za evropsku demokratiju. U sledecem sazivu skupstine, DPS ce sam imati 45% a u ovoj drugoj polovini , ogromnu vecinu ce cinjeti paleta gradjanskih i crnogorskih partija ciji se stavovi, makar sustinski, nece mnogo razlikovati od pozicionih. Ispunice se san mnogih crnogoraca da o njihovoj sudbini odlucuju iskljucivo crnogorske partije. A u sali sve Petrovici.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Niko me nije obavijestio da sam u međuvremenu prošla kasting za policiju
Bila si ti mnogo ambicioznija, htjela si da budeš predsjednica nečega, samo se ne sjećam čega. Možda baš da je policija bila u pitanju"Prijetila" si kako bi Državu i Građane ustrojila za kratko vrijeme
Dok ja nikad nisam bila nešto pretjerano isključiva, al ko zna, ne sjećam se više...
Uh.. Odoh citat Engelsa.. u ove sate..
Nisam odavno...
Hvala Lepo
Nisam.. G. Montenegrina je bila moj predlog, a ja sam se u startu povukla sa izborne liste..
To sto se ja naljutim kad-kad, to je zbog onog "ne na Batrovce", ali... eto.![]()
Za policiju... to je moja procjena iz vise razloga, a to je, sto ni jedan kandidat CDM-a ne moze doci do birokratske idile prije rotacija MUP-Vojska-Sudstvo.. E posle, kao dokazane osobe od povjerenja moze diplomatija i EU.. to da.. Bez tog treninga bi bilo "vrckavo"...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 29-09-15 at 23:59.
Saglasna sam ja za rotaciju, ali mislim da mi fali neki kliker za policiju osim ako nisam u međuvremenu evoluirala a da nisam svjesna toga
Nego, vratimo se na temu...
Uživaj u Engelsu, ja ću u javnom mnjenju... nisam ni ja odavno![]()
Znam ali opet mi se cini da sam citao nedje neki njegov blog da nimalo ne simpatiše ovaj opozicioni blok.Skroz mi ne ide uz ovu strukturu ljudi.Mislim sto se ljudskosti tice ide jer je splacina kao i oni ali ideologija im se ne poklapa.9
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks