U kesu dodje. Samo gledaj da bude providni (plavi je švercovan). Bez boje ukusa i mirisa. U malo vode sa rukavicom razmutiš, ostaviš hranu da odstoji i samo im postaviš đe dolaze. U 3 sekunde je svaka mrtva. Ne može preživjet.
Otrov
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
U kesu dodje. Samo gledaj da bude providni (plavi je švercovan). Bez boje ukusa i mirisa. U malo vode sa rukavicom razmutiš, ostaviš hranu da odstoji i samo im postaviš đe dolaze. U 3 sekunde je svaka mrtva. Ne može preživjet.
Dje kupiti šteke Marlbora LEGALNOG (s akcizanim markicama najpovoljnije)?
Trebaju mi 4 komada za nekoga, pa se nakupi razlika u cijeni u odnosu na kutije :mrgreen:
Napravi praćku, malo vježbaj gađanje i likvidiraj je.
Htio sam da pitam nesto a nikako da se sjetim sto...
Editiracu se kasnije ako se sjetim...
![]()
Imam jedno suludo pitanje al moram da probam. Da li postoji neka mirisna izolacija od komsija? Ugusise me nove komsije koje su se doselile u skorije vrijeme. Ne znam odakle su, ali svako vece u ovo doba kuvaju neku super zacinjenu hranu, nepodnosljivog mirisa. Lakse sam disala nekada kada sam zivjela sa jedne strane okruzena Irancima, a sa druge sa Afrikancima, a do sad sam to smatrala jednim od najtraumaticnijih zivotnih iskustava. Kakva varka!
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Zivot pise romane.![]()
Kad na platnoj kartici piše da ističe 10/15, znači li to da traje do prvog ili čitav oktobar? Hwala.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Idi u banku i provjeri za svaki slučaj. Trebalo bi do kraja oktobra.
Послато са Lenovo a536 користећи Тапаток 2
Do kraja mjeseca...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Zna li ko đe imaju Wacomove table za crtanje da se uzmu u PG ... bilo ih je u Neptun ali oni zatvoriše, vidim u Datalink na sajt da imaju neke ali ne znam je li to da se naruči ili ih baš imaju, nego ne rade nedeljom.
moras provjerit to sa datalinkom, ne azuriraju taj sajt nikako, ja sam posa bio da kupim ventilator neki koji sam vidio kod njih, veli mi onaj lik tamo nema bez da se naruci, mlatio do tamo dzabe
Trenutno sam u Srbiji i pokusavam da obavim tel pozic, ali kog god da okrenem u CG ili Srbiji ne mogu da ga dobijem, tacnije psojavi mi se - Nije na mrezi...
pokusavao sam naravno sa pozivnim brojevima, bez njih ali nista...
Hitno, niko nista...?
Kontakt nekog servisa za pranje tepiha?
Jel ima gdje u pg da se kupe originalni cd-vi za muziku ?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Je li predat ovaj zakon o zenama sa troje i vise djece na Ustavni sud?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks