Eo chata huehuehuehuehue
Eo chata huehuehuehuehue
One Ring to Rule them all...
Počinje i kod nas trend štancanja političara koji pričaju gluposti čak i kada su u pravu...
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Pa ako ne trebaju montaže i propaganda zašto se koriste montaže i propaganda?
Ja neću da kažem da je skup bio fantastično posjećen, niti je poenta mog komentara u broju ljudi, da li je bilo 2.000 ili 58.000. Znam da posjeta tolika kolika je bila je jadna, a naročito jadna u odnosu na jadnu situaciju u kojoj se društvo i država nalaze i da bi normalno bilo da se mnogo više ljudi okupi na protestima protiv vlasti. Ali nije mi sada namjera da analiziram i dajem svoja mišljenja zašto je to tako (a mogao bih o tome tonu teksta ispisati), nego mi smeta što se neko služi istom taktikom onih čiju je taktiku kritikovao (propaganda, montaže, RTS, RTCG, 90-e itd i tome slično - stariji će se lako śetiti o čemu pričam).
Znači, bilo ih je malo na skupu, pa to opravdava da se snimci prije nego što se svi okupe prikazuju kao da je stanje u punoj posjećenosti?
Pričaju o ekonomiji, fabrikama, pokradenim firmama itd sa srpskim koloritom.
I onda očekuju da smjene vlast u Cg, previše neozbiljno i odmah osudjeno na propast.
Prije ce tako smjeniti vlast u Srbiji no odje
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
E ali organizuju šah, stoni tenis, basket. Da su Šantu Pantu doveli, makar bi se znala poenta.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Onaj stream ne radi u toku dana?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Fali vuča konopa !
"Imaćemo šah, možda i street basket, stoni tenis, najvjerovatnije simultanku velemajstora. Planirane su i ženske aktivnosti, zumba pilates.", rekao je Televiziji Vijesti fukcioner Demokratskog fronta Koča Pavlović.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ovo je u stvari trening za Djukanovićeve službe, pa se samim tim vježba i propaganda.
Besplatan trening traje već dva mjeseca i tu se isprobavaju sve moguće taktičke operacije svih službi pa i onih koje su zadužene za propagandu.Izostaje jedino za sada direktan sukob sa policijom na terenu koja je jedina za sada eto da kažemo besposlena na svu sreću, ali ne bi me začudilo da im ovi iz DF i taj trening omoguće.
Last edited by mok4; 28-09-15 at 12:26.
Ad astra.
Sa Jankom na policiju
Tu es mon héro!
Organizatori demonstracija imaju sreće što će vrijeme do kraja nedjelje biti dosta lijepo. Malo jača kiša bi brzo ugasila njihov entuzijazam.
Bilo bi lijepo da se tokom dana šatori maknu sa ulica i trotoara, kako bi grad normalno funkcionisao, a neka ih ponovo razapinju u večernjim i noćnim satima...ionako će im biti dosadno.
---
Mislim da su ove demonstracije osuđene na neuspjeh. Ne vidim način da privuku 10000 ljudi, što bi eventualno moglo pokreniti nezadovoljne kojih sasvim sigurno ima u potrebnom broju.
S druge strane, s obzirom na "naoružanje" dobrog dijela demonstranata (zastave i pjesme) zapitam se da li oni uopšte žele smjenu vlasti.
Mislio sam da osnujem Crnogorsku Radikalnu Stranku.
Treba nam jedna prava nacionalisticka HC CG partija, da zastupa interese Crnogoraca. Bosnjaci imaju, servi imau, hrvati, albanci... Samo mi nemamo.
I kunem Vam se braco i sestre, niko vise ne bi smio ugroziti drzavnost. Crne kosulje Crnogorske nacionalisticke partije marsirale bi, sa Crnogorskim zastavama
One Ring to Rule them all...
Janko je bio dosta talentovan bokser tako da kontam da je spreman na frku nego bice da mu fali ekipe
E kunem ti se da sam mislio da si ti medju ovima posto vidim svi su cirlicni ka i ti.Mozda si ti taman ovaj u bijelu majicu sto nosi naocare, bice da se vid pokvario od ovolikih postova na forumu a i 95% postova na forumu su latinicni pa ce biti da je i to posebno uticalo na iskrivljenje vida.
Kad zavrti pik vojvoda pred skupstinu nego nema sa kim odigrati 2 na 2 od visokih, a ovamo Milo i Ranko zatvorili reket.Al zato Branko "Snajper" Radulovic strpljivo ceka na drive and kick u korner za tri poena, dok Koca pravi blok Radulovicu da pobjegne od Miska Vukovica u cosak za otvoren sut![]()
Last edited by Rakun; 28-09-15 at 15:00.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks