Ima li ko narukvicu za kamp, bih otisao, vele ima vinjaka za dz ?
Slazem se.
Aлбатрос и компанија некоме да кажу да су балавурдија, типови који тролују цио дан и подсмијавају се људима. Што ти је интернет. А уживајте у животима које имате јер се не зна кад ће томе доћи крај, неће вам господар бити заувијек ту, а кад кочије низ брдо крену нема им заустављања.
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Lazu, sve lazu.
Masonska tv
Srbadija Barska !!!!!!!!!!!!!!
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nema brale protesta ak to brat PrijekiLijek ne isprati
Hahah, kad se sjetim "kumina" i Milačića Nejakog ispred vlade onomad bahahahah
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Nisam u Podgorici, a ne vjerujem medijima.
Koliko je ljudi ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Uživam brate mogu ti reći. Upravo jedem kavijar sa golog tijela jedne djeve sa Barbadosa. Pijem medovinu koju su tibetanski monasi prije 11 godina spremali uz umirujuće zvuke 14 harpi, koje su svirale djevice sa Svete Lucije. Poslije se moram malo plaknuti, gledao sam sinoć sa nekim ženama boks, ništa me ne pitaj... Uvaliću se u kupku spremljenu sa najfinijim solima koju je mogla da sakupi sirotinja u Indiji. Kupaću se u muci stotina malih dječaka i djevojčica, specijalno izrabljivanih za tu priliku. Ja živim.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Aaaaaaaa kako je brat sagorio, da ga koriste mjesto štednjaka, komotno.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kako nas nimfa podjebava iz Kanade druze... Hoce da mijenja drustveni poredak sjedeci pored kamina i ispijajuci javorov sirup, dok prima socijalu i przi Kabanos... Nece da moze druze.
Izbor je na gradjanima CG. Sledece izbore nema jedenja govana nema za koga da se glasa. Opozicioni blok nikad nije bio siri, i ima svega i svacega pa glasajte. I onda neka se mijenja vlast. Samougasenje DF-a ovim izborima samo je doprinijelo da sledece izbore izadjem i zaokruzim neku CG opciju, mozda se cak i kandidujem za neko mjesto nedje.
Svejedno, kako vam je dobro vam je. Vidjecete kako ce vam biti kad ja dodjem na vlast.
Hue hue hue
One Ring to Rule them all...
Břgíńjĺ se ne javlja, da nije pod šator?
Nije pise blog u Spuzh. Priveli je DB-ovci radi sirenja govora mrznje i otrkili su da je placena od stranih instanci. Ubaceni element dobri moj...
One Ring to Rule them all...
nema predaje nema povlacenja. jesu ovi krenuli u boj ?
f6
Sta je najavljeno od kulturno umjetnickog programa za veceras zna li se? Kakav je line up? Opet Bulajić, Radulović, Medojević... Ili će nekim drugim redom? Ima li ko kakav flajer?
U 2 zatvaraju ulice u centru i valjda onu pored sat kule...
Valjalo bi cas joge odrzati ispred satora da se ljudi relaksiraju i rastegnu posle spavanja na tvrdom betonu.
U čemu je fora imitirati RTS i RTCG ranih 90-ih? Preplaviše nas "namješteni" snimci i montaže sa sugestivnim indirektnim porukama.
Jesi li ti član CDM-a, ili si samo preuzeo ovaj snimak sa CDM-a?
Pogledaj što piše na CDM-u u dnu ove slike - "Snimak okupljenih ispred Skupštine oko 18.30 časova (Foto: CdM)". A onda razmisli da li se u 18.30 ovako vidi? Ako ne znaš, izađi večeras u 18.30 napolje, pa pogledaj oko sebe, pa nam javi koliko daleko možeš jasno da vidiš detalje.
PS: Nisam bio na protestu. Samo mi smetaju neka prećerivanja i obmane - ali svačije obmane, a ne samo jedne strane.
EDIT: Da nemaš neki snimak i sa druge strane bine, prema hotelu Crna Gora?
Last edited by hop; 28-09-15 at 10:21.
Ne treba nikakva propaganda i montazhe ja juche proshao pored skupa i vidio sam bilo ih je maksimum dvije hiljade a vjerovatno i manje dok su se drzhali govori (kao shto rekoh moja slobodna procjena oko 1500 jer nije prevelik prostor bio zauzet plus masa dosta razrijedjena) a sinoc nije tamo ostalo ni 200 ljudi. Koliko ce ih biti danas to ne znam ali ako i pola jucherashnjeg odziva uspiju da okupe popodne to im je uspjeh jer dosta ljudi dodje na vishednevne proteste prvi dan a onda izgubi interesovanje plus pochinje radna nedjelja.
Ridin' on the black train
nesto sumnjam da ovi imaju posao, tj. da zaposleni protestuju...
Hvala Lepo
Gasi topic,gasi DF i SNP i ostale satelite
https://www.facebook.com/10000165460...64700/?fref=nf
Moze lock
Podgorica Podgoricanima!
Evo pripremaju se za drugi dio danas,dako bude da se jos smijemo
Gandalfe imas chat ponovo
Podgorica Podgoricanima!
Nebojša Redžić, jel to onaj sa javnog servisa?
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks