bice da je kezman i njemu, sve nam njegovo igra za reprezentaciju
Pa nije nama onda problem Brna. Ne treba mi selektora da mijenjamo, no treba nabavit jaceg menadzera i problem rijesen.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Da uzmemo Mendesa ili Faljija, đe bi nam kraj bio, krv ti j....
Bjese li Falji onaj Joveticev, to nam je dobro, ne bi morali da ga vrbujemo, vec je nas. Da.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
http://m.cdm.me/iphone/prikazvijesti...at=1000&rkat=0
Srce me zaboli kad procitam ovakve stvari, istovremeno se napunim safre nerealno zbog ona dva nasa klosara. Jebo vas Rodic&Co raspadi raspali pih!!!
KUJOVIĆ DONIO POBJEDU NORČEPINGU!
Crnogorski internacionalac Emir Kujović nastavlja sa sjajnim partijama u Švedskoj!
U današnjem okršaju između Geflea i Norčepinga Kujović je donio pobjedu svojoj ekipi.
Gosti su poveli golom Nimana u 12. minutu meča, da bi Lanto u 21. minutu poravnao na 1-1.
Konačan rezultat postavio je Kujović u 81. minutu meča.
Kujović je ove sezone upisao 26 nastupa , postigao je 17 golova.
Ma kakav Kujevic, nama fali koji uvozni...?
- Moj agent je razgovarao sa ljudima iz FSCG, koji su se izjasnili da sam intresantan igrač za nacionalni tim i da bi željeli da igram za Crnu Goru, što me je veoma obradovalo. To mi pričinjava čast, pogotovo što je jedan dio moje porodice iz Crne Gore ili živi u Crnoj Gori - kazao je za ARENU Rodić
Bar nije kreten ko neki pa da kaze da je došao da pomogne.
Bar je pomenuo da ima malo crnogorca u njemu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ima, tetkin muz, zajedno su u bisernu obalu radili pa se uzese.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Poenta moje priče i nije ima li il nema nego njegov nastup. No nebitno
Nastup me ne interesuje. Ne zelim da ih gledam u reprezentaciji. Ne zato sto su srbi, daleko bilo vec zato sto je nepotreban I sto sjebadmo potpuno kult reprezentacije. Dobro neko rece, oni dodju, pokupe se I zezaju te sedam dana. Atmosfera se od klupske definitivno ne razlikuje
A znam lepetanac, makar redovno pisemo odje obojica. Nisam mislio na tebe I tvoj post nego generalno. Dakle svi iz crne gore kako god se zvali I sta god bili neka igraju pa ali uvoz je red da stane. Dakle na pocetku kad se pravilo ajd,ali sad ne. Vjerujte mi sve vise je jasno da nema boljitka dok dejo ne ode.
Ja ne kapiram koji je gust otići na EP ili SP sa pola inostranih igrača.
Mada to je postao trend na globalnom nivou, evo to rade i Španci, evo Njemci sa Rafinjom , Italijani.
Samo sto se nama vise može nego njima, ako ima nečeg gore od ovoga je sto mi uvozimo gore igrače nego sto ih imamo.
Joveta će biti povrijeđen i za utakmice reprezentacije..što je sa čovjekom..kao od svilenih krpica da je napravljen.. :P
Stop the world I wanna get off.
Treba ime ovog topika promijeniti umjesto crnogorska reprezentacija da se zove Srbija B.
Taman.
Mislim da veće šanse u ove 2 meča imamo za pobjede bez Vučine i Jovete.
Pa joveta je dobar bio ove meceve. Kako god oce
http://www.transfermarkt.com/dominik...spieler/227093
Ima li ovaj kakve veze sa nama? Ne bih se oslanjao na ovaj transfermarkt previse
Ne davajte ideje onoj dvojici obraza vi![]()
Last edited by BiTrAtE; 29-09-15 at 14:36.
Ahaahahah, a ovaj nam moze i valjat, igra u prvi tim Bayern u19.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks