Hahahahah, cujes pricu. Ako mislis na referendum, to je samo skuplja varijanta za pro-NATO snage, u kojoj bi opcija ZA ulazak naravno pobijedila, na pokradenim izborima, kao i uvijek. Besmisleno je zalagati se za to.
Ako vas ima dovoljno da kazete ne, onda cemu nervoza.. ovdje se radi o pozivnici, pa slijede izbori pa tek onda ulazak u NATO. Trebate malo strasti obuzdat.
Hahahahah, cujes pricu. Ako mislis na referendum, to je samo skuplja varijanta za pro-NATO snage, u kojoj bi opcija ZA ulazak naravno pobijedila, na pokradenim izborima, kao i uvijek. Besmisleno je zalagati se za to.
Da je Srbija u NATO, ovdje bi druga prica bila. Nego, bice zanimljivo kad Srbija krene putem NATO-a.. Kazu da je Kosovo srce Srbije a tamo NATO baza..
Рачунају они из опозиције да ће Путко слат паре као Коштуница што је слао 2006.Па да се граде викендице, и занавља возни парк.
Народу ће као и у Тадићевом земану подјелити Carnex паштете (ДПСДП дијели Горановић паштете) да би их гласали на следећим изборима за скупштинске плате, рећи ће да је референдум био покраден и мирна Босна, овај Црна Гора, враћена 10 година.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Nisam glasac DPS-a, to si ti rekao.
Tvrdim da samo oni mogu nas uvesti u raj zvani Nato savez.
Pravoslavni narod ovdje je vecinski bio za Srbiju, oni se ne menjaju ali posto DPS krade svake izbore i sve sto ima veze sa glasanjem (rozaje, albanci, konik - izbjeglice) onda nemamo o cemu pricat.
Uz to Nato nije nezavisnost CG pa kao sto vidis dosta procrnogorske omladine nije za Nato jer razmisljaju zdravo, inteligentni su i znaju sta im je najbolje.
Ovo ti govori osoba koja je islamske vjeroispovjesti i svaki dan vidi sta rade aktivisti dps i socijaldemokrate.
Moje je opredeljenje protiv nato-a, druge prirode, ja ih ne podnosim zbog toga sto rade arapima i ostalim muslimanima sirom svijeta, a svaki musliman pravom iskrenom muslimanu je brat.
Molim inspektore i ostale spijune da me ne prate jer koristim VPN kojeg placam godisnje zbog privatnosti.
Last edited by Rakun; 25-09-15 at 21:44.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
ne znam sto trosite trud i rijeci na beskorisnu raspravu kad vas niko nece ni pitati. Radoje Domanovic je davno napisao pripovjetku Vodja i tu je sve receno sto treba da se rece.
Ne bih, ali slozices se da je Nato savez, americka tvorevina, (barem to ja tako dozivljavam i tako sam se pecnuo na fakultet do juce sa asistentima i ostalim dps parazitima koji su forsirali DA) koji je daleko najvise zla napravio muslimanima od avganistana preko Iraka sve do Sirije.
Samo muslimani, sto ne znaci da mi ti recimo ako si srbin ne mozes biti dobar drug.
Glasno i jasno. We are cool mate.
Last edited by KODI; 25-09-15 at 22:02.
Nadovezaću se na moj predhodni post gdje se pozivam na opciju 1. Dakle, desi se da na izborima izgubi DPS (glat), no alternativa (pobjednici izbora) ne podržavaju spoljnu politiku velike sile u čijoj smo zoni, pa DPS, na to kaže da su izbori pokradeni ... Hoće li Zapad da stane na stranu pobjednika u izborima? NEĆE. A, zašto? Zbog pravde? Zbog morala? Zbog ... Jedno i samo jedno INTERS. Ako je alternativa DPS-u takva da ostane ,,na liniji'' zapadne spoljne politike DPS bi se raspao u roku od 20 dana. Mandić je, dakle, najveći saveznik DPS-a.
Народ у ЦГ заведен тековинама АБ револуције сам је себи пресудио.Великосрпска политика, односно њено оживљавање је једна од најважнијих тековина те револуције.Остале тековине су неприродне и нефункционалне творвине СРЈ и СЦГ, ратови, слом економије, хиперинфлација, шверц, пљачкашка приватизација.
Функционалан систем одбране почива на Оружаним Снагама, и он је гарант суверенитета једне земље.
Овакав систем који Црна Гора може да приушти, је једино функционалан у оквиру НАТО савеза.
НАТО савез=Функционалан систем одбране.
Прво под НАТО штитом се налази око 100 милиона Муслимана или угрубо око 15% укупног становништва НАТО земаља.Турска, једна од најмоћнијих и најпоштованијих земаља у исламском свијету је истакнута чланица НАТО-а.
Друго мислим да се лажно представљаш.Ја сам се подигао са људима исламске вјероисповјести, живим и радим са њима, и нико од њих није користио ријеч шиптар, док неки други јесу и то обилато.
Но и ако си Мандићев бот, немој много да бринеш, многи теби надређени раде за њих, а ту ти никакво сакривање не помаже.
Last edited by BAR; 25-09-15 at 22:08.
Izvini alergican sam na ćirilicu sa dugačkom pricom.
Kako to da forsiras EU sa ćirilicom, BOT?!
Dobro ispostovacu te ovaj put jer imas zanimljivu pricu...
Turska i Albanija (kosovo danas) su u Nato iskljucivo zbog suzbijanja ruskog uticaja na tim prostorima. Americki uticaj tamo pocinje za vrijeme kubanske krize i taj tempo je samo isao dalje.
Dobro znamo i ja i ti da je ovo istina.
Turska nema kao velika mocna drzava atomsku bombu, nijedna Islamska drZava to nema. Osim Pakistana koji se dokopao nekako tajno.
To ti jasno pokazuje koliko Nato savez (USA-masoni) brinu za muslimanski svijet.
Meni je termin siptar - albanac isti i znam dosta albanaca iz cg kojima taj termin ne smeta.
Mislim na ove moderne albance ne ove koje navijaju za albaniju protiv cg.
Last edited by KODI; 25-09-15 at 22:14.
Ти си алергичан на све оно на шта немаш одговор.
Ћирилица је једно од два равноправна писма у црногорском језику.Осим што је естетски љепша од латинице, ћирилица је одраз традиције и прошлости, и у овој интенрет ери неправедно запостављено писмо.Зато сам свих 2709 порука на овом форуму написао на ћирилици.
Иначе информиши се којим писмом пише 8 милиона Бугара који су у ЕУ и НАТО као и 1,5 милиона Македонаца и барем 30 милиона Украјинаца који би и у ЕУ и у НАТО.
Nema problema ja sam odrastao uz cirilicu.
No je stvar navike i obicno je furaju srbi pa mi bi malo cudno...
Nato ne !bez objasnjenja, eto ne volim silu.uvijek na stranu slabijih
sa mog note-@ 🕓
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Свако има своје разлоге зашто је ушао у НАТО и не видим да ико жели да изађе из НАТО-а.
Турска нема атомску бомбу, али на својој територији је имала, а мислим да је то случај и данас, распоређено нуклеарно оружје, које под одређеним условима може да преузме од Американаца.Турску у случају напада брани америчко и друго савезничко нуклеарно оружје.
Турска има велику и способну војску, модерно наоружану, и респектабилну намјенску индустрију која је наслоњена на американце, и која производи мултифункционалне авионе четврте генерације као најсложенији производ.
Турска је једна од ријетких земаља на свијету која ће увести авион пете генерације, а чак постоји могућност и да ће планиране количине произвести у својим фабрикама.
Турска има респектабилну и врло модерну моранрицу, најјачу и најмодернију у исламском свијету такође као продукт сарадње са американцима.
Копнена војска се ослања и на сарадњу са Њемачком.Њене оружане снаге су у оквиру савеза друге по величини, послије САД-а.
Стога Турска јесте моћна чланица НАТО савеза.
Турска је уз све мане, којих има много, врх развоја и напретка исламског друштва.Некад су то били словенски Муслимани СФРЈ.
Стога Турска је врло поштована у исламском свијету.
Last edited by BAR; 25-09-15 at 22:33.
Kako da ne, ali nikad nece biti u EU.
Znas li zasto?!
Prijatelju, Turska ce da nastrada ako nastane kakva ozbiljna frka...
Znas i sam politiku Ajzenhauvera. Ista ti je fora sa turskom i dan danas...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks