View Poll Results: Da li u NATO

Voters
186. You may not vote on this poll
  • Da

87 46.77%
  • Ne

86 46.24%
  • jos ne znam

13 6.99%
Page 14 of 55 FirstFirst ... 410111213141516171824 ... LastLast
Results 326 to 350 of 1359

Thread: NATO - da ili ne?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ako vas ima dovoljno da kazete ne, onda cemu nervoza.. ovdje se radi o pozivnici, pa slijede izbori pa tek onda ulazak u NATO. Trebate malo strasti obuzdat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahah, cujes pricu. Ako mislis na referendum, to je samo skuplja varijanta za pro-NATO snage, u kojoj bi opcija ZA ulazak naravno pobijedila, na pokradenim izborima, kao i uvijek. Besmisleno je zalagati se za to.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    A imas njegovu sliku u dnevnu, priznaj.
    Sto ne bi imao, trebao bi i ti.
    I tebi je premijer ko meni
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Da je Srbija u NATO, ovdje bi druga prica bila. Nego, bice zanimljivo kad Srbija krene putem NATO-a.. Kazu da je Kosovo srce Srbije a tamo NATO baza..

Thanks Thanks Given 
    1,024
    Thanks Thanks Received 
    4,117
    Thanked in
    2,319 Posts

Hahahahah, cujes pricu. Ako mislis na referendum, to je samo skuplja varijanta za pro-NATO snage, u kojoj bi opcija ZA ulazak naravno pobijedila, na pokradenim izborima, kao i uvijek. Besmisleno je zalagati se za to.
    Рачунају они из опозиције да ће Путко слат паре као Коштуница што је слао 2006.Па да се граде викендице, и занавља возни парк.
    Народу ће као и у Тадићевом земану подјелити Carnex паштете (ДПСДП дијели Горановић паштете) да би их гласали на следећим изборима за скупштинске плате, рећи ће да је референдум био покраден и мирна Босна, овај Црна Гора, враћена 10 година.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Рачунају они из опозиције да ће Путко слат паре као Коштуница што је слао 2006.Па да се граде викендице, и занавља возни парк.
    Народу ће као и у Тадићевом земану подјелити Carnex паштете (ДПСДП дијели Горановић паштете) да би их гласали на следећим изборима за скупштинске плате, рећи ће да је референдум био покраден и мирна Босна, овај Црна Гора, враћена 10 година.
    Potpis i pecat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Sto ne bi imao, trebao bi i ti.
    I tebi je premijer ko meni
    Thanks for adding reputation to this user.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Значи ДПС бот.Откуд то несагласје са ставовима партије поводом НАТО-а?

Мислим да ни сам не знаш што пишеш...
    Nisam glasac DPS-a, to si ti rekao.
    Tvrdim da samo oni mogu nas uvesti u raj zvani Nato savez.

Pravoslavni narod ovdje je vecinski bio za Srbiju, oni se ne menjaju ali posto DPS krade svake izbore i sve sto ima veze sa glasanjem (rozaje, albanci, konik - izbjeglice) onda nemamo o cemu pricat.

Uz to Nato nije nezavisnost CG pa kao sto vidis dosta procrnogorske omladine nije za Nato jer razmisljaju zdravo, inteligentni su i znaju sta im je najbolje.

Ovo ti govori osoba koja je islamske vjeroispovjesti i svaki dan vidi sta rade aktivisti dps i socijaldemokrate.

Moje je opredeljenje protiv nato-a, druge prirode, ja ih ne podnosim zbog toga sto rade arapima i ostalim muslimanima sirom svijeta, a svaki musliman pravom iskrenom muslimanu je brat.

Molim inspektore i ostale spijune da me ne prate jer koristim VPN kojeg placam godisnje zbog privatnosti.

temp Guest

Ne misli na referendum, nego na to da će od pozivnice za ulazak do mogućnosti samog ulaska proći makar godinu ili godinu i po dana. A već na proljeće su parlamentarni izbori. Eto prilike da glasači dps-a koji su protiv ulaska u nato ne glasaju za dps...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Břgíńjĺ View Post
    I notorna je laz da je uslov za EU ilazak u NATO.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    Čim navedeš zemlju istočne Evrope koja je ušla u EU, a da prije toga nije ušla u NATO reći ću da lažem kao PAS, a do tad si ti ta koja LAŽE kao ...

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
    Last edited by Rakun; 25-09-15 at 21:44.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by temp View Post
    Ne misli na referendum, nego na to da će od pozivnice za ulazak do mogućnosti samog ulaska proći makar godinu ili godinu i po dana. A već na proljeće su prlamentarni izbori. Eto prilike da glasači dps-a koji su protiv ulaska u nato ne glasaju za dps...
    Recimo da je tako, nemas za koga da glasas. Politicka ponuda je namjestena tako da NEMAS ZA KOGA. Vlast losa, opozicija gora. Da glasas za Mandica jer je deklarativno protiv NATO-a? Mislim, glasas za Mandica? Ne hvala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by KODI View Post

Pravoslavni narod ovdje je vecinski bio za Srbiju, oni se ne menjaju ali posto DPS krade svake izbore i sve sto ima veze sa glasanjem (rozaje, albanci, konik - izbjeglice) onda nemamo o cemu pricat.

Uz to Nato nije nezavisnost CG pa kao sto vidis dosta procrnogorske omladine nije za Nato jer razmisljaju zdravo, inteligentni su i znaju sta im je najbolje.

Ovo ti govori osoba koja je islamske vjeroispovjesti i svaki dan vidi sta rade aktivisti dps i socijaldemokrate.

Moje je opredeljenje protiv nato-a, druge prirode, ja ih ne podnosim zbog toga sto rade arapima i ostalim muslimanima sirom svijeta, a svaki musliman pravom iskrenom muslimanu je brat.

Molim inspektore i ostale spijune da me ne prate jer koristim VPN kojeg placam godisnje zbog privatnosti.
    A da je NATO ok sa muslimanima, a los za druge, bio bi za njih? Samo su ti muslimani braca?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

DPS-u predvidjam kolaps do nove godine. To ujedno znaci kraj integracija tj nasih EU iluzija.

Uokvirite ovaj post.

Ps, nisam odavno primjetio neku procrnogorsku orjentisanu osobu da toliko grize protiv Nato tj EU kao Boginja i bozovc

Respect.
    Konačno !!!
    Neko da kaže "Protiv sam NATO i EU"
    Aferim

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Da je Srbija u NATO, ovdje bi druga prica bila. Nego, bice zanimljivo kad Srbija krene putem NATO-a.. Kazu da je Kosovo srce Srbije a tamo NATO baza..
    Jeste, đe su naša braća tu treba i mi.
    Hrvati nam nisu braća od kako smo kidisali na njih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam sto trosite trud i rijeci na beskorisnu raspravu kad vas niko nece ni pitati. Radoje Domanovic je davno napisao pripovjetku Vodja i tu je sve receno sto treba da se rece.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default NATO - da ili ne?

A da je NATO ok sa muslimanima, a los za druge, bio bi za njih? Samo su ti muslimani braca?
    Ne bih, ali slozices se da je Nato savez, americka tvorevina, (barem to ja tako dozivljavam i tako sam se pecnuo na fakultet do juce sa asistentima i ostalim dps parazitima koji su forsirali DA) koji je daleko najvise zla napravio muslimanima od avganistana preko Iraka sve do Sirije.

Samo muslimani, sto ne znaci da mi ti recimo ako si srbin ne mozes biti dobar drug.

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Konačno !!!
    Neko da kaže "Protiv sam NATO i EU"
    Aferim

Glasno i jasno. We are cool mate.
    Last edited by KODI; 25-09-15 at 22:02.

Thanks Thanks Given 
    2,026
    Thanks Thanks Received 
    6,249
    Thanked in
    2,909 Posts

Recimo da je tako, nemas za koga da glasas. Politicka ponuda je namjestena tako da NEMAS ZA KOGA. Vlast losa, opozicija gora. Da glasas za Mandica jer je deklarativno protiv NATO-a? Mislim, glasas za Mandica? Ne hvala.
    Nadovezaću se na moj predhodni post gdje se pozivam na opciju 1. Dakle, desi se da na izborima izgubi DPS (glat), no alternativa (pobjednici izbora) ne podržavaju spoljnu politiku velike sile u čijoj smo zoni, pa DPS, na to kaže da su izbori pokradeni ... Hoće li Zapad da stane na stranu pobjednika u izborima? NEĆE. A, zašto? Zbog pravde? Zbog morala? Zbog ... Jedno i samo jedno INTERS. Ako je alternativa DPS-u takva da ostane ,,na liniji'' zapadne spoljne politike DPS bi se raspao u roku od 20 dana. Mandić je, dakle, najveći saveznik DPS-a.

Thanks Thanks Given 
    1,024
    Thanks Thanks Received 
    4,117
    Thanked in
    2,319 Posts

Народ у ЦГ заведен тековинама АБ револуције сам је себи пресудио.Великосрпска политика, односно њено оживљавање је једна од најважнијих тековина те револуције.Остале тековине су неприродне и нефункционалне творвине СРЈ и СЦГ, ратови, слом економије, хиперинфлација, шверц, пљачкашка приватизација.

Функционалан систем одбране почива на Оружаним Снагама, и он је гарант суверенитета једне земље.
    Овакав систем који Црна Гора може да приушти, је једино функционалан у оквиру НАТО савеза.
    НАТО савез=Функционалан систем одбране.

Прво под НАТО штитом се налази око 100 милиона Муслимана или угрубо око 15% укупног становништва НАТО земаља.Турска, једна од најмоћнијих и најпоштованијих земаља у исламском свијету је истакнута чланица НАТО-а.

Друго мислим да се лажно представљаш.Ја сам се подигао са људима исламске вјероисповјести, живим и радим са њима, и нико од њих није користио ријеч шиптар, док неки други јесу и то обилато.

Но и ако си Мандићев бот, немој много да бринеш, многи теби надређени раде за њих, а ту ти никакво сакривање не помаже.
    Last edited by BAR; 25-09-15 at 22:08.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izvini alergican sam na ćirilicu sa dugačkom pricom.

Kako to da forsiras EU sa ćirilicom, BOT?!

Dobro ispostovacu te ovaj put jer imas zanimljivu pricu...

Turska i Albanija (kosovo danas) su u Nato iskljucivo zbog suzbijanja ruskog uticaja na tim prostorima. Americki uticaj tamo pocinje za vrijeme kubanske krize i taj tempo je samo isao dalje.

Dobro znamo i ja i ti da je ovo istina.

Turska nema kao velika mocna drzava atomsku bombu, nijedna Islamska drZava to nema. Osim Pakistana koji se dokopao nekako tajno.

To ti jasno pokazuje koliko Nato savez (USA-masoni) brinu za muslimanski svijet.

Meni je termin siptar - albanac isti i znam dosta albanaca iz cg kojima taj termin ne smeta.

Mislim na ove moderne albance ne ove koje navijaju za albaniju protiv cg.
    Last edited by KODI; 25-09-15 at 22:14.

Thanks Thanks Given 
    1,024
    Thanks Thanks Received 
    4,117
    Thanked in
    2,319 Posts

Ти си алергичан на све оно на шта немаш одговор.

Ћирилица је једно од два равноправна писма у црногорском језику.Осим што је естетски љепша од латинице, ћирилица је одраз традиције и прошлости, и у овој интенрет ери неправедно запостављено писмо.Зато сам свих 2709 порука на овом форуму написао на ћирилици.

Иначе информиши се којим писмом пише 8 милиона Бугара који су у ЕУ и НАТО као и 1,5 милиона Македонаца и барем 30 милиона Украјинаца који би и у ЕУ и у НАТО.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema problema ja sam odrastao uz cirilicu.

No je stvar navike i obicno je furaju srbi pa mi bi malo cudno...

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Nato ne !bez objasnjenja, eto ne volim silu.uvijek na stranu slabijih

sa mog note-@ 🕓
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Meni je termin siptar - albanac isti i znam dosta albanaca iz cg kojima taj termin ne smeta.
    Jesi li ti iz Srbije ?

Last edited by Rakun; 25-09-15 at 22:35.

Thanks Thanks Given 
    1,024
    Thanks Thanks Received 
    4,117
    Thanked in
    2,319 Posts

Turska i Albanija (kosovo danas) su u Nato iskljucivo zbog suzbijanja ruskog uticaja na tim prostorima. Americki uticaj tamo pocinje za vrijeme kubanske krize i taj tempo je samo isao dalje.
    Свако има своје разлоге зашто је ушао у НАТО и не видим да ико жели да изађе из НАТО-а.
    Турска нема атомску бомбу, али на својој територији је имала, а мислим да је то случај и данас, распоређено нуклеарно оружје, које под одређеним условима може да преузме од Американаца.Турску у случају напада брани америчко и друго савезничко нуклеарно оружје.

Турска има велику и способну војску, модерно наоружану, и респектабилну намјенску индустрију која је наслоњена на американце, и која производи мултифункционалне авионе четврте генерације као најсложенији производ.
    Турска је једна од ријетких земаља на свијету која ће увести авион пете генерације, а чак постоји могућност и да ће планиране количине произвести у својим фабрикама.
    Турска има респектабилну и врло модерну моранрицу, најјачу и најмодернију у исламском свијету такође као продукт сарадње са американцима.

Копнена војска се ослања и на сарадњу са Њемачком.Њене оружане снаге су у оквиру савеза друге по величини, послије САД-а.

Стога Турска јесте моћна чланица НАТО савеза.

Турска је уз све мане, којих има много, врх развоја и напретка исламског друштва.Некад су то били словенски Муслимани СФРЈ.

Стога Турска је врло поштована у исламском свијету.
    Last edited by BAR; 25-09-15 at 22:33.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako da ne, ali nikad nece biti u EU.

Znas li zasto?!

Prijatelju, Turska ce da nastrada ako nastane kakva ozbiljna frka...

Znas i sam politiku Ajzenhauvera. Ista ti je fora sa turskom i dan danas...

Page 14 of 55 FirstFirst ... 410111213141516171824 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)