Pa ja velim da se prebachi na twitter, bolje ce joj ici.
Eto ti to malo plasticno objasnio ☺
A ovo je ona?? Pa ja znam ovu ribu s planinaH.. dooobraa!!![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Pa ja velim da se prebachi na twitter, bolje ce joj ici.
Eto ti to malo plasticno objasnio ☺
ali koliko sam shvatio, ona nije pisala ni za kakav portal, nego na svom blogu.. to sto su ovi prenijeli, jbg...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Niko sebe ne diskredituje kao Boginja
http://www.vijesti.me/caffe/naucnici...editira-817602
Ona, BUKVALNO, vjeruje da je ovaj ziv
:lolblue:
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
http://www.pcnen.com/portal/2015/09/...-organizaciju/
original tekst, in4s je samo prenio
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ne vidim u čemu je vaš problem sa tekstom.
Koleginica je napisala tekst koji ima iste argumente kao i svaki antiNATO članak pisan od ljudi kojima je to profesija. Ni pametniji ni gluplji tekst od desetina antiNATO umotvorina
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Zato su umotvorine sa ovog kanala baš argumentovane:
https://www.youtube.com/user/NATOMONTENEGRO/videos
žali bože bačenih para i zaprljanih obraza
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Cdm portal im je praktično baza... 99 od 100 komentara su botovi...
#fakenews
rifat je tako providan bot, da ne znam kako je uopšte na platnom spisku DPS-a![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Sta je to BOT?![]()
Мени је потпуно нејасно што се у свој овој причи око НАТО интеграција, како на политичкој сцени тако и на форуму тотално заобилази или маргинализује питање одбране.
Мени још нико није објаснио како се то мисли изградити систем одбране а да се не уђе у НАТО.Чуо сам додуше неколико оквирних и јако нереалних предлога.
Дајте људи да мало причамо о конкретним стварима, о видовима, родовима и службама, о колективном систему безбједности о средњерочном и дугорочном плану развоја и опремања Оружаних снага.Како систем одбране ЦГ треба да изгледа у оквиру савеза а како ван њега.
Много пута до сад сам покушавао да наметнем ту причу која је суштина приступања ЦГ НАТО, али саговорника на ту тему или има јако мало или нема.
Да се разумијемо нисам ја неки војни аналитичар иако моје познавање материје није баш занемарљиво, али међу вама се осјећам као једнооки у земљи слијепих.
Чим почне конкретна прича, сви углавном испарите са теме.
Наравно ту има изузетака који потврђују правило, и за дивно чудо сва тројица дијеле моје ставове.
П.С.
Богиња, јес да има блесаве ставове, али је женско.Мекше то мало.![]()
Last edited by BAR; 25-09-15 at 16:16.
Црногорце је одржало црногорско срце.
BOT je skraćenica od Robot i označava nekog ko na što više mjesta piše o tome kako je neka opcija najbolja ili najgora ideja na svijetu . To su likovi koji apsolutno ne čitaju odgovor već bez prestanka guslaju neku svoju pjesmu, u dosta slučajeva su plaćeni neke sitne pare od strane neke partije.
BOT-ovi otvaraju duple naloge (zvuči poznato ? ) da bi njihova opcija na papiru imala što više sljedbenika i po nekad imaju pitanja
da bi neko stekao utisak da su iz naroda.
Botovi su uglavnom toliko glupi da ne kapiraju koliko ih je jednostavno provaliti , recimo prva akcija na forumu im je glasanje na anketi (zvuči poznato ? ). Doduše njih živo zabolje to što su glupi jer su u dosta slučajeva plaćeni po učinku. Oni koji su BOTovi bez ikakave naknade već zbog nekakvog lažnog osjećaja bitnosti pišu na takav način i otvaraju duple naloge da bi se osjećali moćno su paćenici bez života.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Пољска је права држава и имају добре односе са Америком, и мислим да они ако немају информацију о њиховом ставу, сигурно знају добро да напипају пулс.
Добра је ствар и што Руси утврђују своје положаје и проширују своје присуство у Сирији.Очигледно је да су одустали од тражења резервног положаја.
Meni je drago kad vas velike NATO-vce zasmijem svojim tekstom, jer na vase gluposti koje u kontinuitu citam meni se place. Toliko ste dezinformacija izrekli da je to za svako ispitivanje, a jos u vama vidim samo osobe slomljenog duha.
Ljubite vi stope NATO-vske, sreca sto postije LJUDI koji se bore i koji ce se boriti protivtype toga.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Last edited by Bøgíñjå; 25-09-15 at 17:01. Reason: Type
Svima koji podrzavaju NATO iz najprimitivnijih razloga, i svi vi koji ste 'povili rep' jer je to nuzno zlo.
Hodajuci Zombiji - slomljeni duha i isprogramirani da misle ono sto im se servira.
Najprimitivniji razlog kao npr?
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ја не подржавам НАТО.Ја подржавам чланство Црне Горе у НАТО.
Нама сломљеног духа треба помоћи да се саставимо, да се усправимо и да се осјетимо слободним.Али ми то не можемо без подршке вас који видите даље, који сте на вишем ступњу бивствовања, далеко од проблема које носи свакодневица а које су нам наметнули они што нас тако обликују по својој жељи.Ех када би ви одвојили само мало вашег времена за нас и пренјели нам дјелић ваше духовне снаге, јер духовна снага се не умањује дијељењем, напротив...![]()
Last edited by BAR; 25-09-15 at 17:24.
Boginjo, hate to spoil your fun, ali valjda shvatas da ne postoji teorijska sansa da CG ne udje u NATO? Ili zivis u iluziji da se gradjani nesto pitaju u geopolitici tih razmjera?
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Covjek treba biti dovoljno zreo i mudar, da nauci da razliku ono lose od jos losijeg poteza.
Ako se hvatas za suknju macehe da ti rijesi probleme u tvojoj porodici, onda tvoja porodica nema prosperiteta a ni svoju licnost. Od cijele porodice, ukljucujuci i sebe, pravis hodajuce Zombije koji prihvataju i koji su isprogramirani da prihvataju sve ono sto im maceha kaze.
Sad shvati da je poslednje nesto sto zelim da moja CG bude takva porodica, i ako smo od nezavisnosti (preriod kada smo bili najranjiviji ) uspjeli da odrzimo mir to cemo uspijeti i u buducnosti. Ja zelim da gledam kako jacamo (jer ako mi ne stvorimo cvrst temelj drzavi niko to drugi nece uraditi osim sto ce nas unistiti)a ne kako vucemo suknju macehe.
Nasa jedina stvarna opasnost koja je bila je zemlja koja je od 2009 god. clanica NATO-a. Sve ostalo su vam neostovani strahovi jer su vam usadili strah.
I notorna je laz da je uslov za EU ilazak u NATO.
@Black
Recimo da se gradjani nista ne pitaju. Cemu onda sva ova silna propaganda, zar nije bespotrebna?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks