A što volite da glasate, čudo....
Evo kampanja za članstvo u NATO u punom zamahu, standardno nigdje ni od korova.
Danas je za NE glasalo 3-4 nova člana koja imaju od jednog do trideset postova.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
A što volite da glasate, čudo....
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Ova rasprava je postala neozbiljna i strastvena, navijačka.
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii presli smo u vodstvo!
Eto tako...
Odjava.
Mi ne pravimo duple naloge tj. Ima 2 sumljiva naloga od koj8h je jedan sigurno dupli, a za NE je glasalo 55 naloga pravljenih za ovu priliku ili prastarih naloga sa 15 postova.
Nadam se da botovima udjele po neki cent
PS.
Ja od starta navijam da opcija NE ubjedljivo pobjedi
Last edited by Rakun; 24-09-15 at 12:35.
Ovo je neško kao glasanje putem pisama ili ti "kupovina" ličnih karata. Ako je to karakteristično za DPS kako onda da ova druga "poštena" strana radi to isto?
I da ne bih bio u off,
Ono što je broj jedan je sledeće: međunarodna zajednica, preciznije interes velikih sila. Ako se izborila vlada da budemo u sferi interesa da uđemo u NATO, a mislim da jeste, onda je priča završena.
Nista nije zavrsena prica, samo je vazno da bude referendum pa im ni jedna intezivna propaganda nece pomoci.
Ako sam ja, kao pojedinac, napisala tekst na jedan portal a par sati nakon toga drugi portal prenio, pored sve intezine propagande za NATO, za 2 dana moj tekst je skoro 1000 puta share-van na FB.
Zamisli onda sta znaci rijec onih koji sprovode kampanju protiv NATO-a.
PS: Da me ovdje NATO-vci sa primitivnim argumentima nisu toliko iznervirali ne bih ni napisala tekst, a samim tim ni znala da postoji daleko veca podrska.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Last edited by Břgíńjĺ; 25-09-15 at 01:48. Reason: Type
Last edited by Rakun; 25-09-15 at 01:52.
Blago Boginji, IN4S je prenio njen tekst.
Лопичић: НАТО је класична терористичка организација
http://www.in4s.net/index.php/lopici...-organizacija/
Ja bi se tek sada zapitao kakvi su mi stavovi kad ih prenese takav portal. A i zabrinuo bi se
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ja razumijem da si nisi sposoban da prihvatis bilo sta sta je malo izvan spektra koji ti vidis, a cesto si nazalost potpuno slijep.
Medjutim, to samo predstavlja tvoj nivo sposobnosti da sagledas siru sliku.
Jos mi napisi da su NATO-vci spasili gradjane Libine, i vjeruj mi da ces biti slucaj za ispitivanje.
Kao da Vam je neko isprao mozak, i kao da ne shvatate da mi imamo izbor.
Vas nacin rezonovanja me podsjeca na davna vremena kad se brat sa bratim krvio jer je jedan Crnogorac a drugi Srbin, dok su one krucijane stvari ostale u sjeni.
ASC, nije vazno koji portal vec da skoro hiljadu share-va ima na FB. To je hiljadu ljudi sa istim misljenjem.
Kada se radi o ovakvim temama ne mogu da prihvatim ništa osim činjenica. Zemlja se ne "drži" emocijama
U ovom slučaju najšira slika mi je Crna Gora i živo me zabolje za bilo koju zemlju/narod van nje
Živo me se ne tiču Libijci, Afganistanci, Iračani ... Krivi su za svoju sudbinu isto koliko smo mi za sudbinu Jugoslavije.
Da li su Gadafija ubili neki likovi iz NATO-a ili njegov narod ? Odgovor je NJEGOV NAROD !! I sad mi je izuzetno drago što je Libija u sranju u kojem jeste
Naravno da uvjek imamo izbor.
Ako sam dobro razumio ti si za članstvo u EU.
Činjenica je da ne možemo u EU ako prije toga ne uđemo u NATO. Znam dosta osoba koje su protiv članstva u EU i to je izbor (kad bi imali vlast koja brine o zemlji to bi bio i najbolji izbor). Iskreno mislim da onaj ko nas stavlja u isti koš sa Švedskom nije sasvim dobro u glavu
Takođe je činjenica da LUPAŠ, a što je najgore ZNAŠ da LUPAŠ kada tvrdiš da bi mogli u EU bez članstva u NATO.
Daleko više poštujem ljude koji su protiv NATO-a i EU jer oni barem nisu licemjeri
Last edited by Rakun; 25-09-15 at 03:31.
Onda ti je jasno, zasto smo mi tu bas gdje smo, ali se nadam da ce ovog outa svijest naroda biti veca pa da ce ipak NATO-vce postaviti gdje im je mjesto.
VidJeh negdje na ovoj temi da 49% u USA podrzava NATO, sto je osnov kroz koju godinu da oni zatraze izlazak iz NATO-a.
Taj pad je kontinuiran i u Njemackoj, ali su mi rekli da je nazalost samo jedna partija tamo protiv NATO-a i tesko za sad da moze biti kakvih promjena.
Sve mi se cini da ce doci vrijeme kad ce neke clanice izlaziti iz NATO-a, jer narod nije tamo na tom nivou slijep kao kod nas sto su neki.
Sa čime dobijaju sendvič ovi botovi sa obje strane po cio dan što mlate praznu slamu? Jel se i prilozi dobijaju, možda pride pomfrit?
Mislim da je džaba što trošite tastaturu ođe, ako je Milaš odlučio da uđe, ući će![]()
Kao da nas neko nešto pita, je li moguće da još o tome raspravljate
Kad god smo mi nešto odlučivali, odlučili smo pogrešno i naopako, takav smo narod.
NATO će nas spasiti, meni je smiješno kako neki žive u bajkama.
A garantujem da sjutra Milo kaže da je protiv ulaska u NATO, eto ti masa se isto kao nekoliko godina ranije, brzo okrene i trk za vodjom. Ovo se naravno ne odnosi na sve zagovornike ulaska u NATO:
U Crnoj Gori je sve crno-bijelo, ako si za NATO odma si pravi Crnogorac, ako si protiv odmah si Srbin, Rusofil i slično.
Ja sma protiv ulaska Crne Gore u NATO, a volim Crnu Goru više od ičega, kada su mnogi ovdje jurišali za Slobom i bili Srbi, gle čuda ja sam i tada bila jednako Crnogorka kao sad. Samo sma tim istim ljudima tada bila ustaša jer sam htjela svoju državu, a sad sma im biće srpkinja jer neću u NATO.
Eto tako, kao što rekoh, biće kako odluče mnogo jači i veći od nas![]()
A sto se cini odje, stoeovo
Eh, da smo mi Svajcarska
Tesko, kod ovakvog rasporeda
![]()
IN4S OMG
Trudim se da idem na loptu, ali odje moram da pitam ko nauci ovu djevojku da se bavi politikom.
Mozemo mi odje mlatiti sto ocemo, ali napisati tekst na portalu u kom stoji recenica : "Ne dozvolite im da nas na osnovu tog vida podjele nadvladaju i skrenu paznju sa krucijalnog razloga, ko je zapravo NATO i sta taj NATO kroz djela radi neduznom narodu". Mislim, skretanje sa razloga, pff.
Nedje nazirem sto je htjela reci ali brate aloooo, procitaj nego sto objavis nesto na portalu.
Ja bih Tijani najdobronamjernije preporucio da se prebaci na twitter, jer cemo tamo imati mozda vise pratilaca, a na bazi kvaliteta na slikama, nego da pise ovakva "misljenja" i dobija, kako ona rece, lajkove na fejsbuku. E hebem ti mjerilo uspjeha.
Razlog za moj post je to sto se ipak radi o osobi koja pledira da bude osoba od "javne rijeci", a takve su svakako podlozne kritici.
Last edited by kimmi; 25-09-15 at 11:34.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks